Κλήση διάσκεψης Google Voice

Ξεκινήστε μια κλήση ομάδας για να μιλήσετε πολλοί άνθρωποι

Είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε μια κλήση ηχητικής διάσκεψης με το Google Voice . Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια διάσκεψη επειδή ακόμη και κλήσεις one-on-one μπορούν να γίνουν σε κλήσεις συνδιάσκεψης σε μια ιδιοτροπία.

Ο αριθμός σας Google Voice μπορεί να συνδυαστεί με το Google Hangouts για να έχετε το πλήρες αποτέλεσμα της διάσκεψης.

Τι απαιτείται

Το μόνο που χρειάζεται για να πραγματοποιήσετε μια κλήση διάσκεψης στο Google Voice είναι ένας λογαριασμός Google και ένας υπολογιστής, τηλέφωνο ή tablet που έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή.

Μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή Google Voice για συσκευές Androids, iOS και μέσω του ιστού σε έναν υπολογιστή. Το ίδιο ισχύει και για τα Hangouts - iOS, Android και οι χρήστες Ιστού μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.

Αν έχετε ήδη λογαριασμό Gmail ή YouTube, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Google Voice σε χρόνο μηδέν. Διαφορετικά, δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό Google για να ξεκινήσετε.

Πώς να κάνετε την κλήση διάσκεψης

Πριν από την κλήση, θα πρέπει να ενημερώσετε όλους τους συμμετέχοντες σας να σας καλέσουν στον αριθμό σας στο Google Voice την καθορισμένη ώρα. Πρώτα πρέπει να πραγματοποιήσετε μια τηλεφωνική συνομιλία με έναν από αυτούς, είτε έπειτα να σας καλέσουν είτε να τους καλέσετε μέσω του Google Voice.

Μόλις είστε στην κλήση, μπορείτε να προσθέσετε τους άλλους συμμετέχοντες κατά την κλήση. Για να δεχτείτε άλλες κλήσεις κατά τη διάρκεια μιας τρέχουσας κλήσης, πατήστε 5 αφού ακούσετε ένα μήνυμα σχετικά με την έναρξη μιας κλήσης συνδιάσκεψης.

Οι Περιορισμοί

Το Google Voice δεν είναι κατά κύριο λόγο υπηρεσία συνδιάσκεψης, αλλά ένας πολύ χρήσιμος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας σε όλες τις συσκευές σας . Με αυτό που είπατε, δεν πρέπει να περιμένετε πολλά από αυτό. Θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε ως απλό και εύκολο τρόπο για να κάνετε μια κλήση σε ομάδα. Αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε περιορισμούς στην υπηρεσία.

Για ορεκτικά, μια ομαδική συνδιάσκεψη πρέπει να υποστηρίζει δεκάδες άτομα, αλλά αυτό δεν επιτρέπεται με το Google Voice. Συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας, περιορίζεστε να έχετε 10 άτομα στην κλήση ταυτόχρονα (ή 25 με πληρωμένο λογαριασμό).

Σε αντίθεση με τα ολοκληρωμένα εργαλεία διάσκεψης , δεν υπάρχουν εργαλεία με το Google Voice που προορίζονται για τη διαχείριση της κλήσης διάσκεψης και των συμμετεχόντων. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να προγραμματίσετε την κλήση διάσκεψης και να προσκαλέσετε τους συμμετέχοντες εκ των προτέρων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλο τρόπο.

Επιπλέον, δεν μπορείτε να εγγράψετε μια κλήση συνδιάσκεψης με το Google Voice. Παρόλο που είναι δυνατό με τις κανονικές κλήσεις που γίνονται μέσω της υπηρεσίας, οι κλήσεις ομάδας δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Υπάρχουν τόσες πολλές ενδιαφέρουσες και χρήσιμες λειτουργίες σε άλλα εργαλεία τηλεδιάσκεψης που οι λειτουργίες τηλεδιάσκεψης του Google Voice φωτίζονται περισσότερο μέσω της απουσίας τους παρά μέσω της ίδιας της υπηρεσίας. Δεδομένου ότι ενσωματώνεται με το smartphone σας και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πολλά είδη συσκευών, είναι αρκετός λόγος να το χρησιμοποιήσετε ως κεντρική υπηρεσία κλήσης.

Το Skype είναι ένα παράδειγμα μιας υπηρεσίας με καλύτερες επιλογές για τηλεφωνικές κλήσεις .