Τι σημαίνει το FWM;

Δεν είναι σίγουρα το πιο ευγενικό ακρωνύμιο για χρήση στο διαδίκτυο ή σε κείμενο

Δεν μπορεί να αποκωδικοποιηθεί το ακρωνύμιο "FWM" που εντοπίστηκε σε ένα μήνυμα κειμένου, άφησε σε ένα σχόλιο στα κοινωνικά μέσα ή δημοσιεύτηκε κάπου αλλού online; Βάλτε τον εαυτό σας, γιατί το νόημά του είναι αρκετά αργό.

Το FWM σημαίνει:

F *** Με Με.

Αυτοί οι αστερίσκοι μπορούν να συμπληρωθούν με τα υπόλοιπα γράμματα που απαιτούνται για τη διευκρίνιση της λέξης F. Εσείς είχατε προειδοποιήσει!

Η έννοια του FWM

Για να καταστήσετε αυτό το αρκτικόλεξο λίγο πιο κατανοητό και πολύ λιγότερο χυδαίο, μπορείτε να δοκιμάσετε να αντικαταστήσετε αυτή τη βόμβα με τις λέξεις "talk" ή "get". Έτσι, όταν κάποιος λέει FWM, αυτό που πραγματικά σημαίνει είναι "μιλήστε μαζί μου" ή "πάρτε μαζί μου".

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το FWM μπορεί να έχει περισσότερο αρνητική ερμηνεία από ένα θετικό ή ουδέτερο. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι συνώνυμη με τη φράση "χάος μαζί μου".

Πώς χρησιμοποιείται το FWM

Οι άνθρωποι τείνουν να χρησιμοποιούν το FWM για να περιγράψουν τις σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις τους με φίλους, ρομαντικούς συνεργάτες και άλλες συνδέσεις που έχουν στη ζωή τους. Το ίδιο το γεγονός που περιέχει το F-word καθιστά ένα ιδιαίτερα ελκυστικό ακρωνύμιο για να περιγράψει τις ρομαντικές / σεξουαλικές σχέσεις.

Οι έφηβοι και οι νέοι ενήλικες είναι πολύ πιο πιθανό να χρησιμοποιήσουν το ακρωνύμιο επειδή μπορεί να τους κάνουν να νιώθουν σκληροί και σίγουροι για την κοινωνική τους κατάσταση. Θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν για να εκφράσουν συγκίνηση, να ορίσουν σύνορα, να δηλώσουν ποιος είναι "από την πλευρά τους" να μιλήσουν ή ακόμα να δηλώσουν τι θα κάνουν και δεν θα ανεχθούν από άλλους ανθρώπους.

Παραδείγματα του τρόπου χρήσης του FWM

Παράδειγμα 1

"Αν ur στη σελίδα μου, αλλά u ποτέ δεν fwm τότε ur δεν είναι ένας πραγματικός φίλος"

Το πρώτο παράδειγμα παραπάνω μοιάζει με κάτι που ένα άτομο μπορεί να δημοσιεύσει ως αναβάθμιση κατάστασης στο Facebook ή tweet στο Twitter. Δεδομένου ότι η αφίσα μοιράζεται το πώς αισθάνονται σχετικά με το επίπεδο αλληλεπίδρασης που παίρνουν στη σελίδα τους, η χρήση του FWM μπορεί κατά πάσα πιθανότητα να ερμηνευτεί ως "μιλήστε μαζί μου" ή τουλάχιστον "να αλληλεπιδράσετε με μένα" μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης αρέσει, retweets , και τα λοιπα.

Παράδειγμα 2

"Γιατί u ακόμη και tryna fwm όταν u ποτέ επιστρέψει τα κείμενά μου ούτως ή άλλως"

Το δεύτερο παράδειγμα παραπάνω μοιάζει με κείμενο που απευθύνεται σε κάποιον που μπορεί να παίζει παιχνίδια μόνο για δικό του όφελος - ίσως για ρομαντικούς / σεξουαλικούς λόγους. Το πλαίσιο αυτού του συγκεκριμένου μηνύματος υποδεικνύει ότι το FWM θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως "πάρει μαζί μου" σε μια ρομαντική / σεξουαλική έννοια.

Παράδειγμα 3

"Μην ξεχάσετε αν θα φύγετε"

Το τρίτο παράδειγμα παραπάνω θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε μια δημοσίευση κοινωνικών μέσων ή ένα μήνυμα κειμένου, αλλά αυτό που έχει σημασία εδώ είναι ο αμυντικός τόνος. Σε αυτή την περίπτωση, το FWM πιθανώς σημαίνει "χάος με μένα" με αρνητικό τρόπο.

Πώς να αποφασίσετε αν πρέπει να χρησιμοποιήσετε FWM Online ή σε μηνύματα κειμένου

Το FWM είναι ένα από αυτά τα ακρωνύμια που έχει το δικό του είδος πλήθους-γνωστούς εφήβους και νεαρούς ενήλικες που χρειάζονται μια σκληρή και σκληρή ώθηση του εγώ. Αλλά ανεξάρτητα από την ηλικία σας και την εικόνα σας / κοινωνική κατάσταση, αν νομίζετε ότι υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσετε τον εαυτό σας online ή στο μήνυμα κειμένου, μπορείτε να δοκιμάσετε να ρωτήσετε τον εαυτό σας τις ακόλουθες ερωτήσεις για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν αξίζει να χρησιμοποιήσετε το δικό σας vocab .