3 Νέες εφαρμογές που διαμορφώνουν το μέλλον των μηνυμάτων

01 από 04

Το μέλλον των μηνυμάτων

Τα μηνύματα δεν περιορίζονται σε κείμενο και εικόνες. Ελέγξτε τρεις νέες εφαρμογές που προσφέρουν το μέλλον της κινητής επικοινωνίας. Ο Henrik Sorensen / Getty Images

Υπάρχουν πολλοί τρόποι επικοινωνίας με τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων σήμερα - και οι επιλογές αυξάνονται μόνο. Το Facebook Messenger, το Snapchat, το Whatsapp, το Kik, το Viber, ακόμη και καλά παλιομοδίτικα μηνύματα κειμένου είναι όλες οι επιλογές. Όμως, πολλές από τις υπάρχουσες πλατφόρμες περιορίζουν το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας σε κείμενο, γραφικά και ίσως κάποιο βίντεο. Αλλά αυτό δεν είναι η έκταση του πώς θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε αν είχαμε τα κατάλληλα εργαλεία.

Εισαγάγετε την επόμενη γενιά εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων. Αυτές οι εφαρμογές παρέχουν μια πληθώρα λειτουργιών για τη δημιουργία μηνυμάτων που είναι διασκεδαστικά και διασκεδαστικά. Και, δείχνουν ένα μέλλον όπου η ανταλλαγή μηνυμάτων είναι μια πλούσια, συναρπαστική εμπειρία - όπου οι άνθρωποι έχουν την ελευθερία να δημιουργούν τα μηνύματά τους με απίστευτα εξατομικευμένους τρόπους.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε τρεις εφαρμογές που διαμορφώνουν το μέλλον των μηνυμάτων.

Επόμενο: Μετατρέψτε το μήνυμά σας σε ένα τραγούδι με το Ditty

02 από 04

Ditty: Γυρίστε το μήνυμά σας σε ένα τραγούδι

Μετατρέψτε τα μηνύματά σας σε τραγούδια με το Ditty. Ποιηματάκι

Ο Ditty βρίσκεται σε μια αποστολή να φέρει επανάσταση στα μηνύματα μετατρέποντας τα κείμενά σας σε μουσικές δημιουργίες. Και με το φάσμα των δυνατοτήτων που διαθέτει αυτή η εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προσθήκης βίντεο, gifs και εικόνων καθώς και προσαρμόζοντας το στυλ τραγουδιού στο οποίο μετατρέπεται το μήνυμά σας, οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστες.

Λήψη και άνοιγμα της εφαρμογής - είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για κινητά - και σας παρέχεται η δυνατότητα να πληκτρολογήσετε ένα μήνυμα . Κάντε το και μετά κάντε κλικ στο κουμπί Next .

Θα ακούσετε το μήνυμά σας να τραγουδιέται με το ύφος του τραγουδιού που αναφέρεται στην κορυφή της εφαρμογής.

Δεν μου αρέσει η μουσική; Κανένα πρόβλημα! Πατήστε στο βέλος στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και θα εμφανιστεί μια λίστα με τραγούδια για να διαλέξετε, κάποια δωρεάν, μερικά διαθέσιμα για $ .99. Επιλέξτε το νέο σας τραγούδι και το μήνυμά σας θα εφαρμοστεί άμεσα.

Το πραγματικό κείμενο του μηνύματός σας θα εμφανιστεί σε κινούμενα γραφικά, ενώ το τραγούδι, με τους στίχους σας, παίζει στο παρασκήνιο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις δικές σας εικόνες και βίντεο ή να επιλέξετε από μια σειρά GIF που μπορούν να προστεθούν στο αριστούργημά σας.

Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τη δημιουργία σας; Η διεπαφή της εφαρμογής καθιστά εύκολη την αποστολή στους φίλους μέσω μηνυμάτων κειμένου, του Facebook Messenger ή μοιραστείτε μάλιστα με το Instagram. Μπορείτε επίσης να το αποθηκεύσετε στο τηλέφωνό σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να το μοιραστείτε σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και μηνυμάτων.

Το Ditty είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ενισχύσετε το μήνυμά σας χρησιμοποιώντας τη μουσική και τα γραφικά. Δοκίμασε το!

Αποκτήστε το:

Ditty για iOS

Ditty για το Android

Επόμενο: Εισάγετε έναν εικονικό κόσμο και συνομιλήστε μέσω ενός 3D avatar στο Rawr

03 του 04

Rawr: Συζήτηση 3D Avatar

Συζήτηση σε έναν κόσμο 3D χρησιμοποιώντας το προσαρμοσμένο avatar σας στο Rawr. Rawr

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, το Rawr Messenger "είναι η επόμενη γενιά κινητού messenger, προβάλλοντας νέα επικοινωνία μέσω προσαρμόσιμων avatar και κειμένου που έρχεται στη ζωή μέσω animation". Και δεν γελάσουν!

Η εφαρμογή Rawr Messenger προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από διασκεδαστικούς τρόπους αλληλεπίδρασης με τους υπάρχοντες και τους νέους φίλους. Το Rawr χρησιμοποιεί το "avatar chat 3D", το οποίο σημαίνει ότι εκπροσωπείτε ως avatar σε έναν εικονικό κόσμο.

Κάντε λήψη και ανοίξτε την εφαρμογή , η οποία είναι διαθέσιμη μόνο για κινητά, και θα σας ζητηθεί να προσαρμόσετε το avatar σας ώστε να ξεκινήσετε.

Το επίπεδο προσαρμογής είναι εκπληκτικό - τα πάντα, από το σχήμα του σώματος έως το χρώμα των ματιών μέχρι τα μαλλιά και τα ρούχα του προσώπου, μπορούν να αλλάξουν, δωρεάν.

Μόλις είστε κατάλληλα εξοπλισμένοι, μπορείτε να βρείτε υπάρχοντες φίλους δίνοντας την εφαρμογή πρόσβαση στις επαφές στο τηλέφωνό σας ή συνδέοντας την εφαρμογή με το λογαριασμό σας στο Facebook, αλλά μπορείτε επίσης βρείτε νέους φίλους στην ενότητα Globetrotter.

Απλώς αγγίξτε το Globetrotter στο κάτω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, πατήστε Έναρξη .

Μπορείτε να συνομιλήσετε με νέους φίλους που εισέρχονται στο δωμάτιο και επίσης να ζητήσετε από το avatar σας να εκτελέσει ενέργειες όπως #dance ή #wave. Το Rawr είναι ελεύθερο στη χρήση και περιλαμβάνει επίσης ένα "εμπορικό κέντρο" όπου μπορείτε να ψωνίσετε αντικείμενα για να ξεχωρίσετε το avatar σας.

Η εφαρμογή συνδυάζει την ευκολία μιας εφαρμογής συνομιλίας και της ψυχαγωγίας ενός βιντεοπαιχνιδιού για να δημιουργήσει έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης.

Αποκτήστε το:

Rawr για iOS

Rawr για το Android

Επόμενο: Δημιουργήστε μια ιδιωτική αίθουσα συνομιλίας με το Houseparty

04 του 04

Partyparty: Βίντεο συνομιλίας για ομάδες

Συνομιλήστε με έως και 7 φίλους με βίντεο σε πραγματικό χρόνο με το House Party. Πάρτυ στο σπίτι

Από τους κατασκευαστές του Meerkat έρχεται η επόμενη γενιά video chat. Καλώς ήρθατε στο Houseparty, μια νέα εφαρμογή για συνομιλία μέσω βίντεο που σας επιτρέπει να συνομιλείτε σε πραγματικό χρόνο με επτά φίλους.

Το Meerkat, το app live video που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να μεταδίδει στο ευρύ κοινό, κέρδισε τεράστια δημοτικότητα όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά, αποκτώντας 28.000 την πρώτη εβδομάδα.

Πολλή από αυτή την επιτυχία οφείλεται στην ολοκλήρωση εφαρμογών με το Twitter. ένα τιτίβισμα αποστέλλεται αυτόματα στους οπαδούς ενός ραδιοτηλεοπτικού φορέα όταν ξεκίνησε μια ζωντανή συνεδρία. Αλλά οι τοίχοι έπεσαν θραυστά όταν το Twitter έκοψε την πρόσβαση της Meerkat στο κοινωνικό γράφημα - αυτό σημαίνει ότι δεν στάλθηκαν πλέον τα αυτόματα tweets - γεγονός που μείωσε σημαντικά τον αριθμό των ανθρώπων που ήξεραν για τις ζωντανές εκπομπές.

Στη συνέχεια, όπως μια διατριβή ένα-δύο, Twitter ξεκίνησε τη δική τους υπηρεσία συνεχούς ροής, Periscope, που ακολουθείται από την έναρξη του Facebook Live βίντεο, καθιστώντας το ζωντανό τοπίο ροής εξαιρετικά ανταγωνιστική.

Εν τω μεταξύ, όμως, η ομάδα του Meerkat μαθαίνει ένα σημαντικό μάθημα: οι ζωντανές εκπομπές επιβραδύνουν. Ενώ στην αρχή της ιστορίας του Meerkat οι άνθρωποι ρέουν συχνά, τα ρέματα αυτά γίνονται όλο και πιο σπάνια - εβδομαδιαία ή μηνιαία, σε σύγκριση με την καθημερινή. Το μοντέλο εκπομπής "ένα προς πολλούς" έσπαζε.

Εισαγάγετε το Houseparty, τη νέα εφαρμογή από την ομάδα Meerkat, όπου εστιάζει στην «αυθόρμητη ενασχόληση» με τους φίλους. Η εφαρμογή ουσιαστικά χρησιμεύει ως σύγχρονη αίθουσα συζήτησης βίντεο.

Κάντε λήψη και ανοίξτε την εφαρμογή και θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση, το όνομα, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Στη συνέχεια, θα επαληθεύσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου (το Houseparty είναι διαθέσιμο μόνο ως εφαρμογή για κινητά) και θα σας ζητηθεί να επιτρέψετε την πρόσβαση στις επαφές σας, προκειμένου να βρείτε τους φίλους σας στην εφαρμογή.

Μπορείτε επίσης να στείλετε άμεσα φίλους και πρόσκληση. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα να "κλειδώσει" μια συνομιλία, με αποτέλεσμα ένα ιδιωτικό video chat room για μέχρι και οκτώ άτομα.

Οι περισσότεροι χρήστες στο Houseparty είναι κάτω από την ηλικία των 25 ετών (αποτέλεσμα της βαριάς εμπορίας από την εταιρεία σε σχολεία και πανεπιστήμια) και η εφαρμογή, που χρησιμοποιείται από πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους, προσφέρεται ως "κοινωνικό δίκτυο για την Generation Z. "

Αποκτήστε το:

Σπίτι για το iOS

Houseparty για το Android