Minecraft Mobs Επεξήγηση: Enderman

Endermen είναι τρομακτικό! Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να τις αντιμετωπίσετε.

Είναι τρομακτικό, είναι ψηλό, καλύτερα να μην τους κοιτάς. Ο τηλεμεταφορέας που είναι γνωστός ως Endermen στο Minecraft δεν είναι εύκολος αγώνας και μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβει κανείς. Ακολουθούν μερικές συμβουλές σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης του Endermen.

Τραβώντας κάποια έμπνευση

Με τη μεγάλη τρέλα του παιχνιδιού "Λεπτό: Οι Οκτώ Σελίδες" του Parsec Production το 2012, μπορείτε πολύ εύκολα να πείτε πού Νότς έβαλε μια μεγάλη πηγή έμπνευσης για τη νέα προσθήκη του στην ομάδα Minecraft mob. Με διάφορα νεύματα στον Slenderman, ο Enderman δημιουργεί μια ενθουσιώδη εμπειρία. Καθώς το Halloween γύρισε γύρω, το Mbox του Xbox 360 Edition του Minecraft έφτασε σε ένα πακέτο υφής όπου ο Enderman είχε επανασχεδιαστεί για να εμφανιστεί σαν να ήταν ο Slenderman.

Βιολογία

Οι Endermen απαντώνται συνήθως σε αναπαραγωγή σε μπλοκ σε επίπεδο ελαφρύτερο από 8. Στο Overworld του Minecraft, θα βρείτε το Endermen spawn σε Hauntings οπουδήποτε από 1 έως 4 Endermen. Ωστόσο, στην εγχώρια διάσταση του Endermen, The End, θα αναπαράγονται σε Hauntings του 4. Endermen ωοτοκία σε πολύ μικρότερο ποσοστό σε ποσοστό από ό, τι άλλοι όχλοι. Είναι σίγουρα περισσότερη πρόκληση να βρούμε έναν Enderman έναντι ενός όχλου σαν Σκελετό.

Διαγωνισμός κοιτάγματος

Για έναν παίκτη που προκαλεί έναν Enderman, ο παίκτης πρέπει να κοιτάζει κατευθείαν στο πάνω μέρος του όχλου ή να τον επιτίθεται. Αυτό θα προκαλέσει το Enderman να θυμώσει, κοιτάζοντας τον παίκτη. Εάν ο παίκτης σπάσει την επαφή με τα μάτια του Enderman, ο Enderman θα αρχίσει να τηλεφορτώνεται μέχρι να φτάσει αρκετά κοντά για να επιτεθεί στον παίκτη. Εάν ένας παίκτης δεν δράσει αρκετά γρήγορα για να σκοτώσει τον όχλο, ο Enderman θα τηλεμεταφέρει και πάλι για να δημιουργήσει σύγχυση στον παίκτη και ενδεχομένως να πάρει μια επίθεση. Ο Enderman δεν θα σταματήσει να επιτίθεται στον παίκτη εκτός εάν σκοτωθούν, χτυπήσουν από βροχή, παρατηρήσουν ότι ο ήλιος έρχεται, καίγεται από πυρκαγιά ή αν χτυπήσει αρκετές φορές και παραδεχτεί την ήττα.

Εάν φοβάστε να κάνετε επαφή με έναν Enderman, δοκιμάστε να βάλετε μια κολοκύθα στο κεφάλι του χαρακτήρα σας. Τοποθετώντας μια κολοκύθα στο κεφάλι μπορεί να εμποδίσει το άμεσο όραμά σας, αλλά θα σας εγγυηθεί ότι δεν θα σας επιτεθεί από τον Endermen τυχαία κοιτάζοντας.

Αποκτήστε τις ανταμοιβές σας

Όταν σκοτωθεί ένας Enderman, θα πέσουν διάφορα αντικείμενα. Endermen έχουν την ευκαιρία να πέσουν οπουδήποτε από 0 έως 1 Ender Pearls αν επιτεθεί φυσικά χωρίς Enchantments. Θα πέσουν 5 εμπειρίες όταν θα σκοτωθούν από τον παίκτη και θα πέσουν οποιοδήποτε μπλοκ που κρατούν (στο σύντομα να κυκλοφορήσει 1.9 ενημέρωση).

Endermite; Περισσότερο όπως ο αγώνας του Ender.

Εάν ένας παίκτης βρίσκεται κοντά σε έναν Enderman και έναν Endermite (ο οποίος έχει ένα ρυθμό αναπαραγωγής 5% από τη χρήση ενός Ender Pearl), ο Enderman θα επιτεθεί στον παίκτη αμέσως χωρίς να προκληθεί. Αν ένας παίκτης δεν βρίσκεται κοντά σε Endermite και Enderman τη στιγμή που συμβαίνει αυτό, ο Enderman θα επιχειρήσει να σκοτώσει το Endermite. Ο Endermite δεν θα πολεμήσει και θα πεθάνει.

Γενικά, υπάρχει μια σπάνια ευκαιρία να φτάσουν οι άνθρωποι να το δουν αυτό, έτσι ώστε να το πάμε, προσπαθήστε να είστε στο Survival ρίχνοντας Ender Pearls. Ο Enderman θα αναγνωρίσει μόνο το Endermite που γεννήθηκε ειδικά από τους Ender Pearls. Γυρίστε γρήγορα στο Creative μετά την αναπαραγωγή του Endermite με Ender Pearls στη Survival και στη συνέχεια να δημιουργήσει ένα Enderman. Ο Enderman θα επιτεθεί αμέσως στο Endermite. Εάν διακόψετε τη λειτουργία Creative to Survival πριν το Endermite πέσει, ο Enderman θα σας στοχεύσει.

Συμπερασματικά

Ο Enderman είναι ένας συναρπαστικός όχλος με πολλά περισσότερα για να μάθει μέσω πραγματικού παιχνιδιού. Η ανάγνωση του Enderman σε σχέση με τη δοκιμασία αυτών των όχλων από πρώτο χέρι είναι πολύ διαφορετική και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοια. Δοκιμάστε τη δύναμή σας απέναντι σε αυτά τα μεγάλα πλάσματα teleporting και μάθετε τι τους κάνει να κρύβονται!