Μάθετε περισσότερα για τα κινούμενα σχέδια και πώς χρησιμοποιείται

Εάν ενδιαφέρεστε να είστε ένας παραδοσιακός εμψυχωτής (δηλαδή ζωγραφισμένο στο χέρι, χαρτί και κινούμενα σχέδια με μολύβι), έχετε έρθει ή θα συναντήσετε τον όρο "bar peg". Αλλά τι ακριβώς είναι ένα μπαρ; Και χρειάζεται κάποιος για να είναι επιτυχής;

Έτσι, ένα μπράτσο είναι ένα κομμάτι πλαστικό, ή αν φαντάζεστε ένα κομμάτι από μέταλλο, αυτό σημαίνει ότι κρατάτε τα χαρτιά σας στη θέση τους όταν σχεδιάζετε και πυροβολείτε το κινούμενο σχέδιο. Ακολουθεί ένα παράδειγμα από ένα από το ACME (ναι το όνομα της εταιρείας είναι ACME). Μπορείτε να γροθιάσετε το χαρτί σας και να το κολλήσετε στη ράβδωση του πείρου όπως σχεδιάζετε.

Ο σκοπός ενός μπαρ Peg

Ένα πινάκιο όχι μόνο κρατάει τα χαρτιά σας στη θέση τους όταν τα σχεδιάζετε, αλλά όταν τα αφαιρείτε από την μπάρα και στη συνέχεια τα τοποθετείτε ξανά σε αυτό όταν τραβάτε το ζωγραφισμένο στο χέρι κινούμενο γραφικό σας, βεβαιώνεται ότι το χαρτί πηγαίνει όπου ακριβώς έκανε την τελευταία φορά, ώστε τα σχέδιά σας να παραμείνουν στη σωστή θέση.

Εάν μπορείτε να δείτε στην εικόνα η ράβδος ράβδου έχει ένα κυκλικό στέλεχος στη μέση και δύο τετράγωνα ορθογωνίου σε κάθε πλευρά. Οι σωληνώσεις ορθογωνίου εξασφαλίζουν ότι ευθυγραμμίζεται προς τα πάνω και προς τα κάτω και ο κύκλος βεβαιώνεται ότι ευθυγραμμίζεται αριστερά και δεξιά. Είναι μερικά παράξενα πράγματα γιατρούς βουντού, αλλά λειτουργεί εκπληκτικά.

Έτσι, οι ράβδοι πρόσδεσης είναι απίστευτα χρήσιμα εργαλεία για την παραδοσιακή κινούμενη εικόνα. Θα δείτε σε οποιαδήποτε πίσω από το υλικό της σκηνής κάτι για σαν μια ταινία της Disney θα δείτε όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται σε δίσκους κινούμενα σχέδια , οι οποίες είναι βασικά ένας συνδυασμός ενός στύλου και ένα lightbox.

Το μειονέκτημα της χρήσης μιας γραμμής ζεύξης

Ποιο είναι λοιπόν το μεγάλο μειονέκτημα με τις ράβδους; Λοιπόν, δεδομένου ότι θα πρέπει να γροθιά τα χαρτιά σας για το στύλο μπαρ, και δεδομένου ότι έχουν τα περίεργα τετράγωνα μανταλάκια σε αυτό θα χρειαστεί μια ειδική διάτρηση τρύπα για να το κάνει. Αυτές οι γροθιές τρύπα; Δεν είναι φτηνές. Οι φτηνότερες θα σας τρέχουν περίπου 500-600 δολάρια συνήθως, και αυτό είναι πολλά χρήματα για ένα χαρτί puncher. Το καλό είναι όμως ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως φοροαπαλλαγή.

Υπάρχουν μερικές λύσεις που θα μπορούσατε να κάνετε όμως, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια κανονική γροθιά τρύπα και να πάρετε μια ράβδωση που έχει τρεις μανταλάκια κύκλο μάλλον παρά τα φανταχτερά τετράγωνα schmancy. Αυτά λειτουργούν καλά, αλλά όχι τόσο τέλεια όσο τα τετράγωνα, οι σελίδες σας θα κινούνται λίγο περισσότερο με όλους τους κύκλους.

Μια φθηνή εργασία γύρω

Ευτυχώς για σας, αν και είμαι η φθηνότερη από τις φθηνές και έχετε μια πολύ αξιοπρεπή λύση για εσάς! Κάρτες ευρετηρίου! Πρώτα απ 'όλα, έχουν ήδη μια μεγάλη αναλογία διαστάσεων 16 ως 9, η οποία είναι εξαιρετικά βολική όταν σχεδιάζετε τις σκηνές και τα πράγματα. Στη συνέχεια, είναι φτηνές ως βρωμιά και παίρνετε ένα bazillion από αυτούς για σχεδόν τίποτα το οποίο όταν πρέπει να σχεδιάσετε ένα εκατομμύριο εικόνες βοηθά πολύ. Αλλά πώς το καταφέρνετε έτσι ώστε όλοι να ευθυγραμμιστούν;

Δεδομένου ότι είναι μικρότερες και θα χρησιμοποιείτε ολόκληρη την κάρτα ευρετηρίου παρά μια μερίδα μιας σελίδας χαρτιού, γίνεται ευκολότερο να τα παρατάξετε όταν τα γυρίσετε επειδή έχετε την ευκαιρία να τραβήξετε μια εικόνα πιο μακριά από θα πρέπει να είναι στην επόμενη κάρτα είναι μικρότερη. Τόσο πώς μπορείτε να τους παρατάξουμε; Χρησιμοποιώντας κάποια ταινία κάλυψης!

Τοποθετήστε την πρώτη σας κάρτα ευρετηρίου και κάντε μια μικρή στοίβα από ταινία κάλυψης, ίσως 3 ή 4 στρώματα της στη γωνία της κάρτας ευρετηρίου, έτσι ώστε να ολισθαίνει να μπαίνει στην ταινία. Κάνετε ένα μικρό γωνιακό τοίχο έξω από την ταινία, έτσι ώστε κάθε επόμενη κάρτα ευρετηρίου να μπορείτε απλώς να γλιστρήσετε σε αυτή τη γωνία και να το έχετε σχεδόν παραλληλισμένα με την προηγούμενη κάρτα. Πανεύκολο!

Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να υπολογίσετε άλλους τρόπους για να κάνετε κάποιες έξυπνες λύσεις, αλλά οι κάρτες ευρετηρίου είναι ένα ωραίο απλό που βρίσκω έργα και δεν παίρνει τόσο πολύ το finicking για να το πάρετε σε αυτό που θέλετε. Δεν είναι τόσο ακριβής όσο ένα μπαρ, αλλά θα το κάνει.

Έτσι, ένα στυλό είναι ένα εργαλείο που φροντίζει ώστε τα πλαίσια σας να ευθυγραμμίζονται ακριβώς όπως τα έκαναν όταν τα τραβούσατε αρχικά την επόμενη φορά που τα βάλατε στο πείρο. Δεν είναι εξαιρετικά απαραίτητα και μπορείτε να τα κάνετε χωρίς ένα, αλλά σίγουρα βοηθούν!