Παγκόσμια Ημέρα Εφεδρείας 2018

Παγκόσμια Ημέρα Εφεδρείας είναι στις 31 Μαρτίου 2018

Το Σάββατο 31 Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Δημιουργίας Λογαριασμών , την ημέρα που οι τεχνολόγοι σας υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας.

Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερη εμπειρία μου, τείνω να το κάνω αυτό πιο συχνά από μία φορά το χρόνο, αλλά θα λάβω αυτή την ετήσια δικαιολογία για να το κάνω ξανά!

Εδώ είναι το μήνυμα που πρέπει να θυμάστε:

Τα δεδομένα σας είναι πιο πολύτιμα από τη συσκευή σας

Το υλικό είναι φθηνό και φθηνότερο. Ξέρεις τι είναι ακριβό ή ακόμα και ανεκτίμητο; Αυτό το χαρτί που πέρασα τρεις εβδομάδες γραπτώς, τα $ 3.000 δολάρια σε μουσική και ταινίες που έχετε στο σκληρό σας δίσκο και το ψηφιακό βίντεο του πρώτου βήματος του μικρού σας αγόρι ή κοριτσιού.

Μπορείτε να πάρετε έναν νέο υπολογιστή ή τηλέφωνο, αλλά προσπαθήστε να αντικαταστήσετε αυτά τα σημαντικά αρχεία: Δεν μπορείτε!

Λοιπόν τι κάνεις?

Τους υποστηρίζεις!

Είμαι πολύ τεράστια fan of online backup services. Νομίζω ότι χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία backup cloud (αυτό που μερικές φορές καλούνται) είναι ο ευκολότερος και πιο οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρείτε τα σημαντικά δεδομένα σας ασφαλή.

Δείτε τις αναθεωρήσεις των Online Backup Services για μια κατάταξη, ενημερωμένη λίστα, με τις τιμές. Ορισμένα σχέδια επιτρέπουν μια απεριόριστη αποθήκευση, ορισμένα σας περιορίζουν σε τόσα GBs ή TBs , μερικές υποστηρίξεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από πολλούς ταυτόχρονους υπολογιστές, μερικοί είναι ακόμα δωρεάν για λίγο αποθηκευτικό χώρο.

Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, έχουμε κάνει όλη την έρευνα για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τη σωστή απόφαση. Εκτός από τη λίστα των αναφορών που συνδέονται παραπάνω, ο πίνακας αντιστοίχισης Online Backup Comparison είναι πραγματικά χρήσιμος αν είστε περίεργοι σε ποια από τις αγαπημένες μας υπηρεσίες backup στο cloud προσφέρουμε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το online backup ή δεν είστε σίγουροι για το τι είναι; Απαντούμε σε κάθε ερώτηση που έχουμε πάρει ποτέ σχετικά με το online backup στο Online Backup FAQ .

Ακολουθούν μερικοί περισσότεροι πόροι δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο που μπορεί να σας βοηθήσουν

Διατηρούμε επίσης λίστες παραδοσιακών τίτλων λογισμικού αντιγράφων ασφαλείας. Δείτε τις αναθεωρήσεις του Ελεύθερου Εφεδρικού Λογισμικού και των Εμπορικών Εφεδρικών Λογισμικών για περισσότερες πληροφορίες.

Εδώ είναι περισσότερα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας από κάποιους άλλους συγγραφείς: