Αποκτήστε έναν δωρεάν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάποια ανωνυμία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εδώ είναι 9 Πιθανές Πηγές

Μπορεί να αισθάνεστε ότι οι πάροχοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ESP) δεν έχουν δικαίωμα στις προσωπικές σας πληροφορίες, ότι νομίζετε ότι είναι το δικαίωμά σας να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανώνυμα ή / και ότι η ανωνυμία προστατεύει το δικαίωμά σας στην ελευθερία του λόγου. Όλα έχουν να κάνουν με την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αν ναι, εδώ είναι μερικές ιδέες σχετικά με τους δωρεάν λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον τρόπο αποστολής ενός πραγματικά ανώνυμου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δωρεάν λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχουν ανωνυμία.

Αλλά πρόσεχε

Λάβετε υπόψη ότι ενώ μπορείτε να στείλετε ανώνυμα το δικαίωμά σας ως άτομο, εάν το μήνυμά σας είναι φάρσα, ψεύτικο ή αν το μήνυμα είναι άσεμνο ή απειλητικό, μπορεί να θεωρηθεί απάτη και έτσι να παραβιαστεί ο νόμος. Εάν το μήνυμά σας είναι εμπορικό, τότε αυτό είναι spam και υπάρχει μια σειρά από ομοσπονδιακούς νόμους, όπως ο νόμος CANN-SPAM, που αποκλείει αυτό

Αποστολή ενός πραγματικά ανώνυμου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εάν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν πραγματικά ανώνυμο τρόπο, θα πρέπει να το στείλετε μέσω μιας αλυσίδας από τους υπόλοιπους που αφαιρούν όλα τα ίχνη που μπορούν να σας οδηγήσουν. Αυτό λειτουργεί αξιόπιστα και είναι πολύ ασφαλές, αλλά είναι επίσης μια κουραστική διαδικασία .

Αποκτήστε έναν δωρεάν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ακολουθεί μια λίστα δωρεάν λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Φυσικά, έχετε εισάγει προσωπικά στοιχεία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής και ενδεχομένως και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορεί να σας ακολουθήσει. Ο πάροχος του δωρεάν λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να σας εντοπίσει.

9 δωρεάν λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχουν την ανωνυμία

Το TorGuard προσφέρει τόσο δωρεάν όσο και αμειβόμενους λογαριασμούς email που παρέχουν ανωνυμία (και όχι διαφημίσεις). Η δωρεάν έκδοση σας δίνει 10MB αποθήκευσης, end-to-end ασφάλεια με κρυπτογράφηση SSL και κρυπτογράφηση G / PGP.

Το GuerillaMail παρέχει μια ελεύθερη, μίας χρήσης, αυτοκαταστροφική, προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δεν απαιτούνται προσωπικά δεδομένα.

Η Anonymous διαθέτει δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS.

Symail είναι μια άλλη δωρεάν υπηρεσία που σας επιτρέπει να στέλνετε, να λαμβάνετε και να διαχειρίζεστε το email σας 100% ανώνυμα.

Η CyberAtlantis θα στείλει το email σας, αποσύροντας τη διεύθυνση IP, οπότε ο παραλήπτης δεν γνωρίζει ποιος τον έστειλε.

W-3 Anonymous Emailer - Πρέπει μόνο να εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη, το θέμα και το μήνυμα για το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

S τέλος Anonymous Email - αυτό έχει μια απλή διεπαφή για να εισάγετε τη διεύθυνση, το θέμα και το μήνυμα του δέκτη. Δεν απαιτούνται άλλα στοιχεία.

Αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - είναι δωρεάν και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε σε ποιον θέλετε να στείλετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη γραμμή θέματος και το μήνυμα.

Το Anonymouse είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να στέλνετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα χωρίς να καταχωρίζετε προσωπικές πληροφορίες καθόλου.