Πώς να αλλάξετε έναν κωδικό πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mozilla Thunderbird

Πώς να διατηρήσετε ασφαλή τον λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η αλλαγή του κωδικού πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας κάθε φορά, είναι ένας απλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι οι ψηφιακές επικοινωνίες σας παραμένουν ασφαλείς. Επίσης, αποτρέπει την αυτόματη πρόσβαση του λογαριασμού σας με έναν προηγουμένως αποθηκευμένο κωδικό πρόσβασης.

Ο Mozilla Thunderbird , για παράδειγμα, θα επιστρέψει ένα σφάλμα όταν προσπαθεί να φέρω ταχυδρομείο ή να παραδώσει ένα email που έχετε γράψει. Μπορείτε να ενημερώσετε τον κωδικό σας που έχει λήξει στο Mozilla Thunderbird μέσω του καταστήματός του Password Manager και μπορείτε επίσης να διαγράψετε παλιούς κωδικούς πρόσβασης που έχουν αποθηκευτεί για το λογαριασμό σας:

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mozilla Thunderbird

Για να ενημερώσετε τον κωδικό πρόσβασης, το Mozilla Thunderbird χρησιμοποιεί για να συνδεθεί σε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (χρησιμοποιώντας POP ή IMAP για λήψη και SMTP για αποστολή):

Καταργήστε έναν αποθηκευμένο κωδικό πρόσβασης από το Mozilla Thunderbird και αποθηκεύστε τον νέο κωδικό πρόσβασης

Για να αλλάξετε έναν κωδικό πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Mozilla Thunderbird, θα χρειαστεί να διαγράψετε τον παλιό κωδικό πρόσβασης που έχει αποθηκευτεί στο Password Manager και να εισάγετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης: