Οδηγίες βήμα προς βήμα για την αλλαγή μεγέθους μιας εικόνας για αποστολή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Καταργήστε γρήγορα μια μεγάλη εικόνα σε έναν υπολογιστή ή Mac

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν λάβει ένα περιστασιακό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια εικόνα τόσο μεγάλη που ξεχώριζε από το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση. Όταν τα στιγμιότυπα megapixel μετατρέπονται σε γραφικά μεγάλου μεγέθους, ίσως να αναρωτηθείτε πώς να τα συμπεριλάβετε στα δικά σας εξερχόμενα μηνύματα χωρίς να συντρίψετε τον παραλήπτη σας.

Η μείωση των εικόνων για χρήση σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν χρειάζεται να είναι μια δύσκολη εργασία ή να περιλαμβάνει περίπλοκο και αργό για εκκίνηση λογισμικό. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές μετασχηματιστών εικόνας που μπορείτε να κάνετε λήψη από το διαδίκτυο λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο. Το Image Resizer για Windows είναι τυπικό.

Αλλαγή μεγέθους εικόνων για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με τη χρήση του Resizer εικόνας για Windows

Image Resizer για Windows είναι μια δωρεάν λήψη. Για να μειώσετε μια μεγάλη εικόνα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή:

  1. Ανοίξτε το Resizer εικόνας για Windows .
  2. Κάντε δεξί κλικ σε ένα ή περισσότερα αρχεία εικόνας στο File Explorer .
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή μεγέθους εικόνων στο μενού που εμφανίζεται.
  4. Επιλέξτε ένα από τα προεπιλεγμένα μεγέθη ή υποδείξτε ένα προσαρμοσμένο μέγεθος και εισαγάγετε τις επιθυμητές διαστάσεις.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή μεγέθους .

Ηλεκτρονικές ετικέτες εικόνας

Παρόλο που το Image Resizer για Windows είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση και κάνει τη δουλειά γρήγορα, τα εργαλεία online αλλαγής μεγέθους εικόνας προσφέρουν επίσης εύχρηστες λειτουργίες για άτομα που δεν θέλουν να εγκαταστήσουν ένα πρόγραμμα. Ολοκλήρωση αγοράς:

Αλλαγή μεγέθους εικόνων για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Χρήση προεπισκόπησης σε Mac

Η εφαρμογή Προεπισκόπηση εμφανίζεται σε κάθε υπολογιστή Mac. Για να το χρησιμοποιήσετε για να μειώσετε τη μεγέθυνση μιας φωτογραφίας στο Mac σας, πριν προσθέσετε την εικόνα σε ένα email.

  1. Προβολή εκτόξευσης.
  2. Σύρετε την εικόνα που θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος και ρίξτε την στο εικονίδιο Προεπισκόπηση.
  3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο εμφάνισης της γραμματοσειράς εμφάνισης που βρίσκεται αμέσως στα αριστερά του πεδίου αναζήτησης προεπισκόπησης για να ανοίξετε τη γραμμή εργαλείων σήμανσης. Μπορείτε επίσης να το ανοίξετε με τη συντόμευση πληκτρολογίου Command + Shift + A.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσαρμογή μεγέθους στη γραμμή εργαλείων σήμανσης . Μοιάζει με κουτί με δύο βέλη προς τα έξω.
  5. Επιλέξτε ένα από τα μικρότερα μεγέθη στο αναπτυσσόμενο μενού Fit Into . Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Προσαρμοσμένο και στη συνέχεια να εισαγάγετε τις διαστάσεις που προτιμάτε.
  6. Κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε την αλλαγή.

Φιλοξενήστε το Image Online

Αν δεν θέλετε να στείλετε την τεράστια εικόνα σας ως συνημμένο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία δωρεάν φιλοξενίας εικόνων για να την αποθηκεύσετε ηλεκτρονικά. Συμπεριλάβετε το σύνδεσμο σε αυτό στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και οι παραλήπτες σας έχουν πρόσβαση στον εαυτό τους.