Πώς μπορώ να βρω τους σειριακούς αριθμούς στα προγράμματα Adobe CS μου;

Ακολουθεί η Βοήθεια για την εύρεση των σειριακών αριθμών για τα προγράμματα λογισμικού Adobe CS

Παρόλο που ελπίζουμε ότι δεν το βρείτε αυτό με τον σκληρό τρόπο, χρειάζεστε έναν σειριακό αριθμό εάν σχεδιάζετε την επανεγκατάσταση της σουίτας Adobe CS ή της συνιστώσας αυτής της σουίτας.

Η Adobe απαιτεί ένα μοναδικό κλειδί προϊόντος κατά την εγκατάσταση ή η εγκατάσταση δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί. Ανάλογα με την έκδοση του Adobe CS που μιλάμε, μπορείτε να πάρετε μια δοκιμή 30 ή 90 ημερών, αλλά σίγουρα αυτό δεν πληρώσατε αρχικά.

Ευτυχώς, εφ 'όσον το πρόγραμμα Adobe CS ή η σουίτα προγραμμάτων εξακολουθεί να είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας εργασίας, μπορεί να έχετε τύχη.

Πώς μπορώ να βρω τους σειριακούς αριθμούς στα προγράμματα Adobe CS μου;

Ένα βασικό πρόγραμμα εύρεσης είναι ο ταχύτερος και συνολικά ο ευκολότερος τρόπος για να καταλάβετε ποιος σειριακός αριθμός χρησιμοποιήθηκε για να εγκαταστήσετε το αντίγραφο του Adobe CS ή ενός από τα προγράμματα μελών.

Δείτε το κατάλογο προγραμμάτων Free Key Finder για μια σειρά από εντελώς δωρεάν εργαλεία που θα κάνουν όλη τη σκληρή δουλειά για εσάς, καλύπτοντας τον αριθμό σειράς Adobe CS που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να επανεγκαταστήσετε το αντίγραφο της Adobe CS6 Master Collection ή του Adobe Photoshop CS5 , και τα λοιπα.

Θα ήθελα να συστήσω ιδιαίτερα το δρόμο σας από την κορυφή προς τα κάτω σε αυτή τη λίστα των συνιστώμενων βασικών εύρεσης. Δυστυχώς, λαμβάνοντας υπόψη τη μακρά ιστορία των προγραμμάτων Adobe CS, ένα από αυτά τα βασικά εργαλεία εύρεσης μπορεί να βρει το σειριακό για μια έκδοση CS, ενώ ένα άλλο μπορεί να βρει διαφορετικό.

Ένα εργαλείο εύρεσης κλειδιού θα βρει τον σειριακό αριθμό για οποιοδήποτε πρόγραμμα Adobe CS;

Όπως αναφέρω ακριβώς παραπάνω - ναι και όχι . Ένα από τα αγαπημένα μου εργαλεία εύρεσης σειριακών αριθμών είναι ο Σύμβουλος Belarc και σπάνια συναντώ ένα πρόγραμμα που δεν θα βρει τον αύξοντα αριθμό ή το κλειδί προϊόντος για.

Είχα ιδιαίτερη τύχη με αυτό για το σκάψιμο των σειριακών αριθμών που χρησιμοποιούνται για τα προγράμματα Adobe CS.

Συγκεκριμένα, θα ήθελα να περιμένουμε τον Σύμβουλο της Belarc και τα καλύτερα εργαλεία keyfinder στη λίστα μας για να βρούμε τους σειριακούς αριθμούς τόσο για τις σουίτες όσο και για τα επιμέρους προγράμματα Adobe CS6 , Adobe CS5 , Adobe CS4 και Adobe CS3 .

Αυτό περιλαμβάνει τους σειριακούς αριθμούς για τα Adobe Photoshop , Illustrator , InDesign , Dreamweaver , Flash , Premiere Pro , After Effects , Audition και όλα τα άλλα υπέροχα εργαλεία σχεδίασης και παραγωγής της Adobe.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι εύρεσης χαμένου αριθμού σειράς Adobe CS;

Υπάρχουν άλλοι τρόποι, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει πρώτα τη μέθοδο του κλειδιού. Ορισμένα από αυτά τα προγράμματα θα βρουν τον σειριακό αριθμό για τα προϊόντα Adobe CS χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε το εργαλείο. Αυτά είναι φορητά προγράμματα που μπορείτε να τρέξετε ακόμη και από μέρη όπως ένα CD ή ένα flash drive - αναφέρουμε ποια είναι αυτά που γίνονται με αυτόν τον τρόπο στις αναθεωρήσεις μας.

Ωστόσο, στην ερώτησή σας, η Adobe αποθηκεύει τους σειριακούς τους αριθμούς CS στο μητρώο των Windows , μέσα σε ένα συγκεκριμένο κλειδί μητρώου . Δυστυχώς, αυτό το κλειδί περιέχει τον αριθμό σειράς Adobe CS σε κρυπτογραφημένη μορφή, πράγμα που σημαίνει ότι είναι άχρηστο χωρίς κάποια περίπλοκη αποκρυπτογράφηση .

Εάν ένα εργαλείο κλειδιού είναι ακριβώς έξω από την ερώτηση, σας συνιστώ να επικοινωνήσετε απευθείας με την Adobe. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αρχίσετε με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Find Your Serial Number.

Τι γίνεται με τις γεννήτριες σειριακών αριθμών της Adobe CS;

Ειλικρινά, ίσως μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν σειριακό αριθμό Adobe CS χρησιμοποιώντας μία από αυτές τις γεννήτριες σειριακών αριθμών που είναι εκεί έξω.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη που φαίνεται να λειτουργούν καλά για πολλά προϊόντα της Adobe. Κάποιοι θα δημιουργήσουν ένα δωρεάν κλειδί προϊόντος και άλλοι θα αντιστοιχίσουν ένα κλειδί με ένα αρχείο hacked DLL , συνήθως amtlib.dll , που σας επιτρέπει να μετατρέψετε μια δοκιμαστική έκδοση σε μια πλήρη έκδοση δωρεάν.

Δυστυχώς, όσο πιο ελκυστικά είναι αυτά, αυτά τα προγράμματα είναι συχνά γεμάτα κακόβουλα προγράμματα και τα περιοδικά Adobe CS που δημιουργούν δεν είναι νόμιμα, αφού δεν αγοράστηκαν. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάτε αυτή τη διαδρομή!

Βλέπετε ένα Keygen έναν καλό τρόπο για να δημιουργήσετε ένα κλειδί προϊόντος; για περισσότερα σχετικά με αυτούς τους τύπους εργαλείων.

Η μόνη νομική μέθοδος που έχετε στη διάθεσή σας, αν υποθέσετε ότι δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις μεθόδους εύρεσης που είχα μιλήσει παραπάνω, είναι να αγοράσετε ένα ολοκαίνουργιο αντίγραφο του Adobe CS.

Αγοράστε προϊόντα Adobe CC & CS στο Amazon