Πώς να βρείτε τα κλειδιά προϊόντος των Windows χρησιμοποιώντας το Winkeyfinder

01 από 07

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Winkeyfinder

Ιστοσελίδα του Winkeyfinder.

Χρειάζεστε το πρωτότυπο κλειδί προϊόντος που συνοδεύει την αγορά των Windows για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows .

Το Winkeyfinder είναι ένα δωρεάν και εύχρηστο πρόγραμμα που θα βρείτε τα κλειδιά προϊόντος των Windows και του Office (μερικές φορές καλούνται σειριακοί αριθμοί ). Το Winkeyfinder λειτουργεί για σχεδόν όλα τα λειτουργικά συστήματα των Windows όπως τα Windows 8 , τα Windows 7 , τα Windows Vista και τα Windows XP (όχι τα Windows 10 ).

Για μια επισκόπηση των δυνατοτήτων του Winkeyfinder, δείτε την πλήρη ανασκόπηση του Winkeyfinder .

Το Winkeyfinder είναι ένα πρόγραμμα ελεύθερου λογισμικού που βρίσκει κλειδιά προϊόντος, επομένως το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Winkeyfinder για να μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα.

Το Winkeyfinder είναι ένα εντελώς δωρεάν πρόγραμμα και δεν πρέπει να χρεωθείτε τέλη για να το κατεβάσετε ή να το χρησιμοποιήσετε.

Σημείωση: Οι λεπτομερείς οδηγίες που έχω συγκεντρώσει εδώ σας καθοδηγούν σε όλη τη διαδικασία της χρήσης του Winkeyfinder για να εντοπίσετε το χαμένο προϊόν-κλειδί Microsoft Office ή / και το Microsoft Windows, ώστε να διστάσετε να ρίξετε μια ματιά στο πλήρες σεμινάριο πριν ξεκινήσετε.

02 του 07

Κάντε κλικ στο κουμπί λήψης

Κουμπί λήψης Winkeyfinder.

Στην ιστοσελίδα του Winkeyfinder, κάντε κλικ στον σύνδεσμο Win Keyfinder 1.75 Final όπως βλέπετε στο στιγμιότυπο οθόνης στην κορυφή της σελίδας. Αυτό θα σας οδηγήσει στη σελίδα λήψης για το

Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί Λήψη της έκδοσης 1.75 για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Winkeyfinder.

03 του 07

Κάντε λήψη του αρχείου ZIP του Winkeyfinder

Download Winkeyfinder (μέσω του Google Chrome).

Αφού κάνετε κλικ στο σύνδεσμο Λήψη , θα πρέπει να ξεκινήσει η λήψη του Winkeyfinder. Η λήψη γίνεται με τη μορφή αρχείου ZIP που ονομάζεται WinKeyFinder175.zip .

Εάν σας ζητηθεί, επιλέξτε " Αποθήκευση στο δίσκο" ή " Αρχείο λήψης" - το πρόγραμμα περιήγησής σας μπορεί να φανεί διαφορετικά. Αποθηκεύστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας σας ή σε άλλη τοποθεσία που είναι εύκολο να εντοπίσετε. Μην επιλέξετε να ανοίξετε το αρχείο ή να ανοίξετε .

Το αρχείο ZIP του Winkeyfinder είναι μικρό ... πολύ μικρό. Ακόμα κι αν βρίσκεστε σε πολύ αργή σύνδεση, η λήψη δεν πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα.

Σημείωση: Η παραπάνω εικόνα δείχνει τη διαδικασία λήψης για το Winkeyfinder κατά τη λήψη χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στα Windows 8. Εάν κάνετε λήψη σε διαφορετική έκδοση των Windows ή χρησιμοποιείτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης εκτός από το Chrome, η ένδειξη προόδου λήψης πιθανότατα θα φαίνεται διαφορετική .

04 του 07

Εξαγάγετε το Πρόγραμμα από το αρχείο ZIP του Winkeyfinder

Εξαγωγή του Winkeyfinder (Windows 8).

Ανοίξτε το αρχείο ZIP του Winkeyfinder μετά την ολοκλήρωση της λήψης.

Σημείωση: Τα αρχεία ZIP είναι μεμονωμένα αρχεία που περιέχουν συμπιεσμένες εκδόσεις ενός ή περισσότερων αρχείων. Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τα αρχεία που περιέχονται στο αρχείο ZIP, το ZIP πρέπει να αποσυνδεθεί. Υπάρχουν πολλά προγράμματα που αποσυμπιέζουν αρχεία (όπως το 7-Zip) και μπορεί να έχετε εγκαταστήσει ένα ή περισσότερα από αυτά. Εξαιτίας αυτού, ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε ελαφρώς διαφορετικά βήματα για να "αποσυμπιέσετε" το αρχείο ZIP του Winkeyfinder.

Αν δεν έχετε εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα "unzip", μια ενσωματωμένη λειτουργία εξαγωγής ZIP στα Windows θα σας ζητήσει να εξαγάγετε τα αρχεία που περιέχονται στο αρχείο ZIP σε ένα νέο φάκελο. Ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται για την ολοκλήρωση της εξαγωγής αρχείων.

05 του 07

Εκτελέστε το Πρόγραμμα Winkeyfinder

Εξαγωγή αρχείων (Windows 8).

Αφού εξαγάγετε το αρχείο Winkeyfinder ZIP σε ένα φάκελο, ανοίξτε το φάκελο για να δείτε τα περιεχόμενα.

Θα πρέπει να δείτε μόνο ένα αρχείο - WinKeyFinder175.exe . Ενδέχεται να μην δείτε την επέκταση αρχείου EXE, επομένως βεβαιωθείτε ότι βλέπετε το όνομα του αρχείου. Εάν δεν το κάνετε, κατεβάστε και εξαγάγετε ξανά το αρχείο Winkeyfinder ZIP. Κάτι μπορεί να πήγε στραβά κατά τη διάρκεια της λήψης ή αποσυμπίεσης.

Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο WinKeyFinder175.exe για να εκτελέσετε το Winkeyfinder.

Το Winkeyfinder δεν εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας - απλά τρέχει από αυτό το μοναδικό αρχείο. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον εντοπισμό του αρχείου, αυτό είναι το ένα με το μεγάλο κίτρινο εικονίδιο κλειδιού όπως φαίνεται στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης.

Σημείωση: Η παραπάνω εικόνα δείχνει πώς φαίνεται ο φάκελος με το εξαγόμενο αρχείο εφαρμογής Winkeyfinder στα Windows 8. Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικό λειτουργικό σύστημα Windows, ο φάκελός σας μπορεί να μην φαίνεται ίδιο.

06 του 07

Προβολή του κλειδιού προϊόντος των Windows

Winkeyfinder v1.75.

Το Winkeyfinder εντοπίζει αμέσως και εμφανίζει το κλειδί προϊόντος στην εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος των Windows.

Ο υπολογιστής που χρησιμοποίησα ως παράδειγμα είχε εγκατεστημένα τα Windows 8.1. Έχω αποκρύψει το κλειδί προϊόντος, αλλά μπορείτε να δείτε ότι το Winkeyfinder το βρήκε χωρίς πρόβλημα.

Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα του Microsoft Office, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί MS Office για να εμφανίσετε αυτό το κλειδί προϊόντος.

Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows XP, μπορείτε να αλλάξετε το κλειδί προϊόντος κάνοντας κλικ στο κουμπί Αλλαγή κλειδιού που βρίσκεται κάτω από την εμφάνιση του πλήκτρου προϊόντος. Αν προτιμάτε να μην εμπιστεύεστε ένα δωρεάν πρόγραμμα για να αλλάξετε το κλειδί προϊόντος, μπορείτε να αλλάξετε μη αυτόματα το κλειδί προϊόντος των Windows XP κάνοντας κάποιες αλλαγές στο μητρώο .

07 του 07

Εγγράψτε τα κλειδιά προϊόντος που εντοπίσατε

Μόλις βρείτε τα κλειδιά προϊόντος για τα Microsoft Windows και το Microsoft Office, εκτυπώστε τα και κρατήστε τα ασφαλή κάπου! Δεν χρειάζεται να περάσετε από τη διαδικασία αυτή δύο φορές.

Συμβουλή: Έχετε δυσκολίες στη χρήση του Keyfinder ή δεν βρήκε το κλειδί προϊόντος; Δοκιμάστε ένα άλλο δωρεάν πρόγραμμα εύρεσης προϊόντος . Το Winkeyfinder είναι υπέροχο, αλλά αν δεν λειτουργεί όπως αναμενόταν, δεν είναι πολύ χρήσιμο. Ένα άλλο δωρεάν πρόγραμμα εύρεσης κλειδιών μπορεί να κάνει το τέχνασμα.