Πώς να εγκαταστήσετε ένα λειτουργικό σύστημα Windows

Οδηγίες βήμα προς βήμα για την εγκατάσταση των Windows 10, 8, 7, Vista & XP

Η εγκατάσταση των Windows μπορεί να ακούγεται σαν μια αποθαρρυντική εργασία αλλά είναι πραγματικά πολύ εύκολη, ειδικά εάν εγκαθιστάτε ένα πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα όπως τα Windows 10, Windows 8 ή Windows 7. Αλλά δεν χρειάζεται να μεταφέρετε τον υπολογιστή σας στους τοπικούς εμπειρογνώμονες για μια απλή επανεγκατάσταση - μπορείτε να εγκαταστήσετε τα Windows από μόνοι σας!

Απλά βρείτε το λειτουργικό σύστημα των Windows κάτω από αυτό που σχεδιάζετε να εγκαταστήσετε και στη συνέχεια κάντε κλικ για οπτικούς οδηγούς βήμα προς βήμα που εξηγούν τον τρόπο εγκατάστασης κάθε λειτουργικού συστήματος.

Εγκαταστήστε τα Windows 10

Εγκατάσταση του Windows Stage της επαναφοράς αυτού του υπολογιστή στα Windows 10.

Τα Windows 10 είναι η τελευταία έκδοση των Windows της Microsoft και η εγκατάσταση αυτού του λειτουργικού συστήματος είναι ίσως η πιο εύκολη από αυτές.

Εξακολουθώ να δουλεύω για τις περίφημες αναλυτικές αναλύσεις μου, αλλά εν τω μεταξύ, αυτή η φανταστική επισκόπηση από το How-To Geek θα κάνει.

Συμβουλή: Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει τα Windows 10 και θέλετε να το επανεγκαταστήσετε , ακόμα και αν είναι "καθαρό" επανεγκαταστήσετε, η διαδικασία επαναφοράς του υπολογιστή είναι ένας πιο εύκολος και εξίσου αποτελεσματικός τρόπος για να το κάνετε αυτό. Ανατρέξτε στην ενότητα Επαναφορά του υπολογιστή σας στα Windows 10 για πλήρη αναλυτική περιγραφή. Περισσότερο "

Εγκαταστήστε τα Windows 8

Εγκαταστήστε τα Windows 8.

Ο καλύτερος τρόπος για να εγκαταστήσετε τα Windows 8 είναι με μια μέθοδο που ονομάζεται "καθαρή εγκατάσταση".

Με μια καθαρή εγκατάσταση, θα πάρετε αυτό το "νέο υπολογιστή" αισθάνεστε με τα Windows 8, χωρίς όλα τα λογισμικά σκουπίδια. Αν αντικαθιστάτε μια προηγούμενη έκδοση των Windows, η καθαρή εγκατάσταση των Windows 8 είναι σίγουρα αυτό που θέλετε να κάνετε.

Εδώ είναι ένα πλήρες φροντιστήριο της διαδικασίας εγκατάστασης των Windows 8 καθαρής εγκατάστασης, πλήρης με screenshots και λεπτομερείς συμβουλές στην πορεία. Περισσότερο "

Εγκαταστήστε τα Windows 7

Εγκαταστήστε τα Windows 7.

Τα Windows 7 είναι ίσως το πιο εύκολο λειτουργικό σύστημα Windows για εγκατάσταση. Έχετε μόνο μερικές σημαντικές ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης - το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας εγκατάστασης είναι εντελώς αυτόματη.

Όπως και με άλλες εκδόσεις των Windows, η μέθοδος "clean" ή "custom" της εγκατάστασης των Windows 7 είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να προχωρήσετε σε σύγκριση με την εγκατάσταση "αναβάθμισης" ή την λιγότερο κοινή "παράλληλη" εγκατάσταση.

Αυτό το σεμινάριο 34 βημάτων θα σας οδηγήσει σε κάθε μεμονωμένο βήμα της διαδικασίας. Περισσότερο "

Εγκαταστήστε τα Windows Vista

Όπως και τα Windows 7, η διαδικασία εγκατάστασης των Windows Vista είναι πολύ εύκολη και απλή.

Σε αυτό το σύντομο περίγραμμα από το TechTarget, θα δείτε πώς να ξεκινήσετε από το DVD εγκατάστασης και να προχωρήσετε στα σημαντικότερα τμήματα αυτής της διαδικασίας. Περισσότερο "

Εγκαταστήστε τα Windows XP

Η εγκατάσταση των Windows XP μπορεί να είναι λίγο απογοητευτική και χρονοβόρα, ειδικά σε σύγκριση με τις διαδικασίες εγκατάστασης στα νεότερα λειτουργικά συστήματα της Microsoft.

Μην ανησυχείτε όμως ότι δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Ναι, υπάρχουν πολλά βήματα και ευχαριστούμε την καλοσύνη Η Microsoft λύνει μερικά από αυτά τα κουραστικά πράγματα σε νεότερες εκδόσεις των Windows, αλλά αν εξακολουθείτε να χρειάζεστε τα Windows XP και την εγκαταστήσετε καινούργια ή την επανεγκαταστήσετε ξανά, αυτό το φροντιστήριο θα βοηθήσει .

Συμβουλή: Αν προσπαθείτε να επιλύσετε ένα πρόβλημα και δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη τη διαδικασία εγκατάστασης επισκευής στα Windows XP, κάντε πρώτα αυτό. Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος εκτέλεσης μιας εγκατάστασης επιδιόρθωσης των Windows XP για πλήρη επεξήγηση. Περισσότερο "