Υλικό υπολογιστών Εγκατάσταση βίντεο

Επαγγελματικές επίδειξη βίντεο των εγκαταστάσεων υλικού / επιτραπέζιων υπολογιστών επιτραπέζιων υπολογιστών

Οι οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείτε να εκτυπώσετε και να χρησιμοποιήσετε είναι υπέροχα, αλλά για πολλά πράγματα, τίποτα δεν χτυπά κάποιον που πραγματικά σας δείχνει τη διαδικασία.

Και έτσι συμβαίνει όταν εγκαθιστάτε ή αντικαθιστάτε υλικό υπολογιστή .

Με τη βοήθεια του About.com, έχω συνεργαστεί με μερικούς ανθρώπους techie που δεν πειράζουν να είναι μπροστά από την κάμερα (οι άνθρωποι είναι πιο δύσκολο να βρουν από ό, τι θα φαντάζεστε) για να βοηθήσουν να αποδείξουμε μερικά από τα πιο κοινά καθήκοντα αντικατάστασης υλικού δωρεάν, επαγγελματικά και εύχρηστα βίντεο.

Κάποιοι άλλοι προέρχονται από το YouTube. Αυτά είναι πραγματικά καλά βίντεο, όμως, και αυτά που στέλνω συχνά στους πελάτες και τους αναγνώστες μου όταν χρειάζονται λίγο επιπλέον βοήθεια.

Δεν έχει σημασία αν σχεδιάζετε ένα μικρό έργο όπως την προσθήκη ενός δεύτερου σκληρού δίσκου ή κάτι πολύ πιο εκτεταμένο, όπως μια ολόκληρη αντικατάσταση μητρικής πλακέτας, αυτά τα βίντεο θα σας δείξουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να κάνετε τη δουλειά σας σωστά - και γρήγορα!

Σκληρός δίσκος

© RamCity / YouTube

Σε αυτό το εξαιρετικό, 4 1/2 λεπτό βίντεο YouTube από τον Rob του RamCity, θα μάθετε πώς να εγκαταστήσετε έναν καινούργιο σκληρό δίσκο με SSD στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας.

Πώς να εγκαταστήσετε έναν σκληρό δίσκο σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή

Η εγκατάσταση ενός νέου σκληρού δίσκου είναι μεγάλη όταν χρειάζεστε επιπλέον χώρο. Αυτό το συγκεκριμένο βίντεο επιδεικνύει την εγκατάσταση μιας μονάδας δίσκου στυλ SATA , αλλά οι παλαιότερες μονάδες στυλ PATA εγκαθίστανται βασικά με τον ίδιο τρόπο.

Συμβουλή: Αν σκοπεύετε να αντικαταστήσετε την κύρια μονάδα δίσκου (δηλαδή αυτή που είναι εγκατεστημένη στα Windows ή το άλλο λειτουργικό σας σύστημα ), θα χρειαστεί επίσης να αντιγράψετε όλα τα δεδομένα από την παλιά μονάδα δίσκου στη νέα σας μονάδα, μια διαδικασία που ονομάζεται κλωνοποίηση . Περισσότερο "

Κάρτα PCI / PCIe

© DIY Tech / YouTube

Σε αυτό το βίντεο YouTube διάρκειας 5 1/2 λεπτών, ο Brian επιδεικνύει την όλη διαδικασία που αφορά την αντικατάσταση μιας κάρτας γραφικών με βάση PCIe.

Πώς να αντικαταστήσετε μια κάρτα PCIe σε ένα επιτραπέζιο υπολογιστή

Αν και αυτό είναι σίγουρα ένα από τα ευκολότερα κομμάτια του υλικού για να εγκαταστήσετε ή να αντικαταστήσετε σε ένα σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών, θα εξακολουθεί να είναι λίγο τρομακτικό για σας, ειδικά εάν αυτή είναι η πρώτη σας εμπειρία μέσα στην υπόθεση.

Οι κάρτες PCIe εισέρχονται και εξέρχονται με τον ίδιο τρόπο που κάνουν και άλλες κάρτες επέκτασης, συμπεριλαμβανομένων των PCI και AGP . Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις βασικές αρχές σε αυτό το βίντεο όταν αντικαθιστάτε ή προσθέτετε και άλλα πράγματα, όπως κάρτες USB, κάρτες δικτύου ή άλλες κάρτες επέκτασης. Περισσότερο "

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Σε αυτό το σύντομο, 1 1/2 λεπτό video.com, θα μάθετε πώς να εγκαταστήσετε φυσικά ένα νέο τροφοδοτικό , καθώς και κάποιες γενικές συμβουλές για τη σύνδεση των σωστών καλωδίων ισχύος στις σωστές εσωτερικές συσκευές.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα τροφοδοτικό σε έναν υπολογιστή

Εάν έχετε δοκιμάσει το τροφοδοτικό και δεν σας παρέχει την ενέργεια που θα έπρεπε, ή καθόλου, την αντικατάστασή του, δεν το επισκευάσετε, είναι ο τρόπος να πάει, και όπως δείχνει αυτό το βίντεο, είναι πολύ εύκολο να το κάνουμε.

Συμβουλή: Δεν θα δείτε την αφαίρεση παλιού τροφοδοτικού στο συγκεκριμένο βίντεο, αλλά αυτό είναι πολύ εύκολο. Απλώς αφαιρέστε όλες τις συνδέσεις ρεύματος από τις υπάρχουσες εσωτερικές συσκευές και στη συνέχεια ξεβιδώστε και αφαιρέστε την πραγματική τροφοδοσία.

Κεντρική μονάδα επεξεργασίας

Σε αυτό το σύντομο, 2λεπτά βίντεο στο twitter.com, θα μάθετε πώς να αντικαταστήσετε έναν τυποποιημένο, τετράγωνο CPU (όπως αυτά που θα βρείτε από την Intel).

Πώς να αντικαταστήσετε μια CPU σε επιτραπέζιο υπολογιστή

Ίσως έχετε ακούσει ότι η CPU είναι ο «εγκέφαλος» του υπολογιστή σας. Μπορεί να έχετε ακούσει επίσης ότι είναι ευαίσθητοι και ότι δεν πρέπει ποτέ να σας ενοχλούν.

Αλήθεια ... δεν πρέπει να το αφαιρέσετε χωρίς λόγο, ή να το βγάλετε έξω και να παίξετε μαζί του (ποιος θα το κάνει αυτό;), αλλά αν χρειαστεί να αντικαταστήσετε ένα, ή θέλετε να αναβαθμίσετε το δικό σας, πηγαίνετε για αυτό!

Μητρική πλακέτα

© TingaWinga / YouTube

Σε αυτό το εξαιρετικά καλά, 7 λεπτό βίντεο YouTube, το @Tingawinga σάς δείχνει τον τρόπο αντικατάστασης της μητρικής πλακέτας του υπολογιστή σας.

Πώς να αντικαταστήσετε μια μητρική πλακέτα σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή

Όταν η μητρική πλακέτα αποτύχει, ο υπολογιστής σας είναι άχρηστος. Αντικατάσταση του, ωστόσο, μπορεί να φαίνεται αδύνατο. Αυτός ο γίγαντας συμβούλιο συνδέεται με τα πάντα , πολλά από τα οποία μπορεί να μην έχετε την παραμικρή ιδέα για το τι κάνει.

Μην ανησυχείς! Αυτό το φανταστικό βίντεο θα σας οδηγήσει σε κάθε βήμα. Περισσότερο "