Οδηγός για την ροή μουσικής Internet Pandora

Όλοι Σχετικά με την υπηρεσία ροής μουσικής Pandora

Το Pandora είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες streaming μουσικής στο διαδίκτυο . Ελέγξτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την Πανδώρα, συμπεριλαμβανομένων μερικών καλών συμβουλών και τεχνών για να δημιουργήσετε τη δική σας προσωπική βιβλιοθήκη μουσικής που μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ποικιλία συσκευών συνδεδεμένων στο διαδίκτυο και στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου.

Η Pandora ξεκίνησε ως υπηρεσία μουσικής συνεχούς ροής στον υπολογιστή σας, αλλά επεκτάθηκε για να καλύψει τις περισσότερες συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων δικτύου, streaming media και τηλεοράσεις δικτύου, στερεοφωνικά συστήματα αυτοκινήτου, συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray , δέκτες AV και πολλές άλλες συσκευές για το σπίτι.

Βασικά στοιχεία της υπηρεσίας Pandora

Με 78 εκατομμύρια ενεργούς ακροατές και 250 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, φαίνεται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τουλάχιστον ακούσει για την Πανδώρα. Παρόλα αυτά, ίσως να μην ξέρετε γιατί πρέπει να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την Pandora για να ακούσετε μουσική στο διαδίκτυο και γιατί θα θελήσετε να αναβαθμίσετε την υπηρεσία Pandora Premium (Pandora One).

Τι είναι η Πανδώρα;

Η Pandora είναι μια δωρεάν υπηρεσία μουσικής συνεχούς ροής που δημιουργεί εξατομικευμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς με βάση έναν καλλιτέχνη ή ένα τραγούδι που σας αρέσει. Μόλις επιλέξετε ένα τραγούδι ή καλλιτέχνη "σπόρων", η Πανδώρα συγκεντρώνει τραγούδια με παρόμοιες ιδιότητες για να παίξουν. Αυτές οι παρόμοιες ιδιότητες αναφέρονται ως "μουσικά γονιδιώματα" από την Πανδώρα και μπορεί να περιλαμβάνουν "λαϊκά", "θηλυκά φωνητικά", "δυνατά τύμπανα" ή άλλες αναγνωρίσιμες πτυχές της μουσικής που θα τους συνδέουν με παρόμοιες μελωδίες.

Δημιουργήστε τον δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό Pandora

Κάθε φορά που επιλέγετε τον σταθμό που έχετε κάνει, ακούτε μια σειρά από παρόμοια τραγούδια, αλλά ίσως να μην ακούσετε τα ίδια τραγούδια. Δεν μπορείτε να επιλέξετε να ακούτε μόνο συγκεκριμένους καλλιτέχνες ούτε μπορείτε να επιλέξετε να ακούσετε ένα τραγούδι σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είναι πολύ σαν ένα ραδιοφωνικό σταθμό στο ότι μπορείτε να επιλέξετε το είδος της μουσικής που θέλετε να ακούσετε, αλλά δεν μπορεί ούτε να επιλέξει πότε θα ακούσετε ένα συγκεκριμένο τραγούδι ούτε μπορείτε να επαναλάβετε ένα τραγούδι. Σας επιτρέπεται να παρακάμψετε μόνο ένα περιορισμένο αριθμό τραγουδιών κάθε μέρα.

Ωστόσο, μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια τη μουσική στο σταθμό ώστε να είναι περισσότερο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, επιλέγοντας μία από τις επιλογές "thumbs up" ή "thumbs down" ή "never play". Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος βελτίωσης του σταθμού.

Γιατί υπάρχουν περιορισμοί στην Pandora

Το τυχαίο τραγούδι είναι μέρος των συμφωνιών αδειοδότησης της Pandora με τις μουσικές εταιρείες και τους καλλιτέχνες. Θα μπορούσατε να υποθέσετε ότι, προσφέροντας μια υπηρεσία που εκθέτει τους ανθρώπους σε νέα μουσική και καλλιτέχνες, θα μπορούσαν να πουλήσουν περισσότερη μουσική. Η Pandora καθιστά εύκολη την αγορά τραγουδιών, κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί που συνδέεται με το iTunes ή το Amazon για λήψεις.

Πέντε λόγοι για να αγαπήσετε την Πανδώρα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χρησιμοποιηθεί η Pandora έναντι ενός από τους ανταγωνιστές της.

Λόγοι για την αναβάθμιση της Πανδώρας

Η δωρεάν υπηρεσία Pandora υποστηρίζεται από διαφημίσεις και από τις αναδυόμενες διαφημίσεις ιστού και από τις διαφημίσεις ήχου στις συσκευές πολυμέσων δικτύου που επαναλαμβάνονται μετά από κάθε τρία ή τέσσερα τραγούδια. Για ανθρώπους που τους αρέσει να εργάζονται με μουσική στο παρασκήνιο, μπορεί να επηρεαστεί από το όριο των 40 ωρών ακρόασης ανά μήνα. Η Pandora προσφέρει δύο συνδρομητικές υπηρεσίες: Pandora Plus και Pandora Premium.

Pandora Plus

Για μηνιαία αμοιβή 4,99 δολαρίων το μήνα, μπορείτε να αναβαθμίσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας στην Pandora Plus, η οποία αντικατέστησε την προηγούμενη υπηρεσία συνδρομής της Pandora Pandora One. Εδώ είναι τα οφέλη:

Pandora Premium

Το Pandora Plus προσφέρει πολλά επιπλέον πλεονεκτήματα σε σχέση με την δωρεάν υπηρεσία Pandora, αλλά εάν θέλετε ακόμα περισσότερα (ειδικά αν ακούτε την Pandora κυρίως σε κινητή συσκευή), ίσως θελήσετε να ελέγξετε τι προσθέτει η Pandora Premium με μηνιαία προμήθεια $ 9.99 . Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του Pandora Plus συν: