Πώς να προωθήσετε ένα μήνυμα κειμένου στο iPhone

Μοιραστείτε αυτό το μήνυμα κειμένου ή τη φωτογραφία με έναν άλλο φίλο γρήγορα και εύκολα

Έχετε πάρει ποτέ ένα μήνυμα κειμένου που είναι τόσο αστείο, τόσο απογοητευτικό, τόσο καταπληκτικό που απλά πρέπει να το μοιραστείτε; Αν ναι, πρέπει να μάθετε πώς να προωθήσετε ένα μήνυμα κειμένου στο iPhone .

Τα μηνύματα , η εφαρμογή μηνυμάτων κειμένου που έρχεται προεγκατεστημένη σε κάθε iPhone, διαθέτει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να προωθήσετε μηνύματα κειμένου. Ανάλογα με την έκδοση του λειτουργικού συστήματος που εκτελείτε, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να το βρείτε, αλλά είναι εκεί. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε.

(Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές άλλες εφαρμογές μηνυμάτων κειμένου στο iPhone σας, όπως το WhatsApp , Kik ή Line , οι οποίες πιθανώς υποστηρίζουν μηνύματα κειμένου προώθησης. Επειδή υπάρχουν τόσες άλλες εφαρμογές, δεν είναι δυνατό να συμπεριληφθούν οδηγίες για το καθένα.)

Πώς να προωθήσετε ένα μήνυμα κειμένου σε iOS 7 και επάνω

Στην έκδοση των μηνυμάτων που συνοδεύουν τα τρέχοντα iPhones (βασικά οποιοδήποτε μοντέλο που εκτελεί iOS 7 ή νεότερη έκδοση), δεν υπάρχει προφανές κουμπί που σας επιτρέπει να προωθήσετε μηνύματα κειμένου. Εκτός αν ξέρετε τι να κάνετε, η λειτουργία είναι κρυμμένη. Δείτε πώς μπορείτε να το βρείτε και να προωθήσετε ένα κείμενο:

  1. Πατήστε Μηνύματα για να το ανοίξετε.
  2. Μεταβείτε στη συνομιλία κειμένου που περιλαμβάνει το μήνυμα που θέλετε να προωθήσετε.
  3. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το μεμονωμένο μήνυμα που θέλετε να προωθήσετε ( το μπαλόνι ομιλίας με το μήνυμα σε αυτό ).
  4. Στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μενού που σας προσφέρει δύο επιλογές: Αντιγραφή και Περισσότερα (στο iOS 10 , άλλες επιλογές εμφανίζονται πάνω από το μπαλόνι ομιλίας, αλλά μπορείτε να τις αγνοήσετε). Πατήστε Περισσότερα .
  5. Ένας κενός κύκλος εμφανίζεται δίπλα σε κάθε μήνυμα. Το μήνυμα που επιλέξατε θα φέρει ένα μπλε σημάδι επιλογής δίπλα σε αυτό, υποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμο να προωθηθεί. Μπορείτε επίσης να πατήσετε άλλους κύκλους για να τις προωθήσετε ταυτόχρονα.
  6. Πατήστε Κοινή χρήση (το καμπύλο βέλος στο κάτω μέρος της οθόνης).
  7. Εμφανίζεται μια νέα οθόνη μηνυμάτων κειμένου με το μήνυμα ή τα μηνύματα που προωθήσατε να αντιγράφονται στην περιοχή στην οποία γράφετε κανονικά το κείμενο.
  8. Στην ενότητα Προς :, πληκτρολογήστε το όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου του ατόμου με τον οποίο θέλετε να προωθήσετε το μήνυμα, ή πατήστε το πλήκτρο + για να περιηγηθείτε στην επαφή σας. Αυτό λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και όταν γράφετε ένα μήνυμα.
  1. Πατήστε Αποστολή .

Με αυτό που έγινε, το μήνυμα κειμένου έχει προωθηθεί σε ένα νέο άτομο.

Προώθηση κειμένων στο iOS 6 ή νωρίτερα

Μπορείτε να προωθήσετε μηνύματα κειμένου σε παλαιότερα iPhones που εκτελούν iOS 6 και παλαιότερα, αλλά ο τρόπος που το κάνετε είναι λίγο διαφορετικό. Εδώ πρέπει να κάνετε:

  1. Πατήστε Μηνύματα για να ανοίξετε ένα μήνυμα.
  2. Μεταβείτε στη συνομιλία κειμένου που περιλαμβάνει το μήνυμα που θέλετε να προωθήσετε.
  3. Πατήστε Επεξεργασία .
  4. Ένας κενός κύκλος εμφανίζεται δίπλα σε κάθε μήνυμα της συνομιλίας. Πατήστε το μήνυμα (ή μηνύματα) που θέλετε να προωθήσετε. Στο κύκλο θα εμφανιστεί ένα σημάδι ελέγχου.
  5. Πατήστε Προώθηση .
  6. Πληκτρολογήστε το όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου του ατόμου στον οποίο θέλετε να προωθήσετε το μήνυμα κειμένου ή πατήστε το πλήκτρο + για να περιηγηθείτε στις επαφές σας όπως θα κάνατε με ένα κανονικό μήνυμα
  7. Βεβαιωθείτε ότι το μήνυμα κειμένου που θέλετε να προωθήσετε και το όνομα του ατόμου στο οποίο την αποστέλλετε είναι και οι δύο σωστές.
  8. Πατήστε Αποστολή .

Προώθηση μηνύματος κειμένου σε πολλούς παραλήπτες

Όπως ακριβώς μπορείτε να στείλετε ένα κείμενο σε πολλά άτομα, μπορείτε επίσης να προωθήσετε κείμενα σε πολλούς παραλήπτες . Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για την έκδοση του λειτουργικού σας συστήματος . Όταν φτάσετε στο βήμα που επιλέγετε να μεταβιβάσετε το μήνυμα, εισαγάγετε πολλά ονόματα ή αριθμούς τηλεφώνου.

Προώθηση φωτογραφιών και βίντεο μέσω μηνύματος κειμένου

Δεν περιορίζεστε στην προώθηση βαρετών παλιών λέξεων. Αν κάποιος σας κάνει κείμενο με φωτογραφία ή βίντεο , μπορείτε να προωθήσετε και αυτό. Ακολουθήστε όλα τα ίδια βήματα που αναφέρονται παραπάνω και επιλέξτε τη φωτογραφία ή το βίντεο αντί για το κείμενο.