Εκτύπωση, Κοινή χρήση, Διαγραφή φωτογραφιών στην εφαρμογή iPhone Photos

Χάρη στην υψηλής ποιότητας φωτογραφική μηχανή του, το iPhone έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς κάμερες που έγινε ποτέ. Δεδομένου ότι είναι πιθανότατα μαζί σας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, το iPhone είναι η φυσική επιλογή για τη λήψη μιας ειδικής στιγμής. Ενώ μπορείτε να αποθηκεύσετε τις εικόνες σας στο iPhone σας για να εμφανίσετε στους φίλους και την οικογένειά σας, αλλά τι γίνεται αν δεν βρίσκονται κοντά; Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη εφαρμογή Φωτογραφίες της iOS για να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να εκτυπώσετε, να τιστολογήσετε και να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας.

Μονές ή Πολλές φωτογραφίες

Χρησιμοποιήστε αυτές τις τεχνικές για να μοιραστείτε μία ή περισσότερες φωτογραφίες. Για να μοιραστείτε μια φωτογραφία, μεταβείτε στην εφαρμογή Φωτογραφίες και πατήστε τη φωτογραφία που θέλετε να μοιραστείτε. Θα δείτε ένα κουμπί κουτιού και βέλους κάτω αριστερά. Αγγίξτε το και επιλέξτε από τις επιλογές που αναφέρονται παρακάτω στο αναδυόμενο μενού. Για να μοιραστείτε περισσότερες από μία φωτογραφίες, μεταβείτε στην επιλογή Φωτογραφίες -> Ρολόι κάμερας και πατήστε Επιλογή (iOS 7 και άνω) ή το κουμπί κουμπιού και βέλους στην επάνω δεξιά γωνία (iOS 6 και παλαιότερη) και ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Αποστολή πολλών φωτογραφιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  1. Επιλέξτε φωτογραφίες πατώντας σε αυτές. Εμφανίζεται ένα μπλε (iOS 7 και άνω) ή κόκκινο (iOS 6 και παλαιότερο) σημάδι επιλογής σε επιλεγμένες φωτογραφίες
  2. Αγγίξτε το πλαίσιο με το βέλος (iOS 7 και άνω) ή το κουμπί Κοινή χρήση (iOS 6 και παλιότερη) στο κάτω μέρος της οθόνης
  3. Πατήστε το κουμπί Αλληλογραφία (iOS 7) ή Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (iOS 6 και νωρίτερα)
  4. Αυτό θα σας μεταφέρει στην εφαρμογή Mail. να τα στείλετε σαν ένα κανονικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όρια: Μέχρι 5 φωτογραφίες ταυτόχρονα

Tweet Φωτογραφίες

Στο iOS 5 και πάνω, μπορείτε να tweet φωτογραφίες απευθείας από την εφαρμογή. Για να το κάνετε αυτό, εγκαταστήστε την επίσημη εφαρμογή Twitter στο τηλέφωνό σας και συνδεθείτε. Επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να tweet, πατήστε το κουτάκι και το βέλος στο κάτω αριστερό μέρος και πατήστε Twitter (iOS 7 και επάνω) ή Tweet (iOS 5 και 6). Εισαγάγετε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να συμπεριλάβετε και πατήστε Δημοσίευση ή Αποστολή για να δημοσιεύσετε τη φωτογραφία στο Twitter.

Δημοσίευση φωτογραφιών στο Facebook

Στο iOS 6 και πάνω, μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε φωτογραφίες στο Facebook απευθείας από την εφαρμογή Φωτογραφίες. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα ίδια βήματα όπως και για την ανάρτηση στο Twitter, εκτός από το εικονίδιο του Facebook αντί για το Twitter.

Μήνυμα κειμένου πολλαπλών φωτογραφιών

  1. Για να στείλετε πολλές φωτογραφίες μέσω μηνύματος SMS AKA, πατήστε Επιλογή (iOS 7 και άνω) και επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να στείλετε
  2. Αγγίξτε το κουμπί κουμπιού και βέλους στο Roll Camera
  3. Πατήστε Μηνύματα
  4. Αυτό θα σας οδηγήσει στην εφαρμογή Μηνύματα , όπου μπορείτε να επιλέξετε με ποιον να μεταφέρετε τις φωτογραφίες στις φωτογραφίες.

Όρια: Μέχρι και 9 φωτογραφίες ταυτόχρονα

Εκχώρηση φωτογραφιών στις Επαφές

Αν ορίσετε μια φωτογραφία σε μια επαφή στο βιβλίο διευθύνσεων, θα εμφανιστεί η φωτογραφία του ατόμου όταν σας καλέσει ή στείλει μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε τη φωτογραφία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, πατήστε το κουμπί κουμπιού και βέλους και πατήστε Αντιστοίχ . Αυτό τραβάει το Βιβλίο διευθύνσεών σας. Βρείτε το άτομο και πατήστε το όνομά του. Ανάλογα με την έκδοση iOS, ενδέχεται να μπορείτε να μετακινήσετε ή να αλλάξετε το μέγεθος της φωτογραφίας. Όταν το έχετε όπως εσείς θέλετε, πατήστε Επιλογή (iOS 7) ή Ορισμός φωτογραφίας (iOS 6 και νωρίτερα).

Αντιγραφή πολλών φωτογραφιών

Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε και να επικολλήσετε εικόνες από την εφαρμογή Φωτογραφίες. Στο Roll Camera, πατήστε το πλαίσιο και το βέλος και επιλέξτε τις φωτογραφίες. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Αντιγραφή . Στη συνέχεια, μπορείτε να επικολλήσετε τις φωτογραφίες σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε άλλο έγγραφο χρησιμοποιώντας την αντιγραφή και επικόλληση .

Όρια: Μέχρι 5 φωτογραφίες ταυτόχρονα

Εκτύπωση φωτογραφιών

Εκτυπώστε φωτογραφίες μέσω του AirPrint πιέζοντας το κουμπί κουμπιού και βέλους στο Roll Camera και επιλέγοντας τις φωτογραφίες. Αγγίξτε το κουμπί Εκτύπωση στο κάτω μέρος της οθόνης. Εάν δεν έχετε επιλέξει ήδη έναν εκτυπωτή, θα επιλέξετε ένα και πόσες ετικέτες θέλετε. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Εκτύπωση .

Όρια: Δεν υπάρχει όριο

Διαγραφή φωτογραφιών

Από το Roll Camera, πατήστε Επιλογή (iOS 7 και επάνω) ή το κουτί και το βέλος (iOS 6 και παλαιότερα) και επιλέξτε τις φωτογραφίες. Αγγίξτε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων ή Διαγραφή στην κάτω δεξιά γωνία. Επιβεβαιώστε τη διαγραφή πιέζοντας το κουμπί Διαγραφή φωτογραφιών (iOS 7) ή Διαγραφή επιλεγμένων στοιχείων (iOS 6). Αν βλέπετε μία φωτογραφία, απλώς αγγίξτε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων κάτω δεξιά.

Όρια: Δεν υπάρχει όριο

Κοινή χρήση φωτογραφιών μέσω AirPlay ή AirDrop

Εάν είστε συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi με μια συσκευή συμβατή με AirPlay (όπως το Apple TV) ή με άλλη συσκευή iOS με iOS 7 ή νεότερη έκδοση, μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες ή τις παρουσιάσεις σας σε αυτό. Επιλέξτε τη φωτογραφία, αγγίξτε το εικονίδιο κοινής χρήσης και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο AirPlay (ένα ορθογώνιο με ένα τρίγωνο που πιέζει προς τα κάτω) ή το κουμπί AirDrop και επιλέξτε τη συσκευή.

ροή φωτογραφιών

Στο iOS 5 και πάνω, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iCloud για να φορτώσετε αυτόματα τις φωτογραφίες σας στο λογαριασμό iCloud και να τις λάβετε αυτόματα σε όλες τις συμβατές συσκευές σας χρησιμοποιώντας το Photo Stream. Για να το ενεργοποιήσετε: