Πολλαπλοί λογαριασμοί στο Instagram

Στις πρώτες μέρες του Instagram, φάνηκε ότι το κοινωνικό δίκτυο θέλησε τους χρήστες να κρατήσουν μόνο έναν λογαριασμό. Έχοντας πολλούς λογαριασμούς σήμαινε ότι έπρεπε να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε σε λογαριασμούς που έγιναν πραγματικά κουραστικοί, αλλά απαραίτητοι για όσους είχαν πολλούς λογαριασμούς. Πιστέψτε με, η σύνδεση με διαφορετικά διαπιστευτήρια με την έξοδο από την εφαρμογή δεν ήταν μια διασκεδαστική εργασία. Αναπόφευκτα, η ομάδα της Instagram έπρεπε να προσαρμοστεί στα αιτήματα των χρηστών της, να υιοθετήσει τις πολλαπλές πινακίδες άλλων πλατφορμών κοινωνικών δικτύων (συγκεκριμένα τη μητρική της εταιρεία - Facebook) και την τρελή ανθρώπινη ανάπτυξη που φαίνεται ότι δεν έχει τέλος.

Το Instagram έχει συμπεριλάβει στα χαρακτηριστικά του τη χρήση πολλαπλών λογαριασμών τώρα για όλους - τους κανονικούς και τους χρήστες ισχύος.

Αυτή η έκδοση είναι μακράν μία από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες από τους χρήστες από την ίδρυσή της. Η δυνατότητα αυτή επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ πολλών λογαριασμών σε πλατφόρμες iOS και Android. Η δυνατότητα προσθήκης και αλλαγής λογαριασμών είναι περιορισμένη, αλλά σε πέντε λογαριασμούς, θα πρέπει να είναι αρκετή για τον μέσο χρήστη. Μπορώ να δω προβλήματα που έρχονται για χρήστες που έχουν περισσότερα από αυτό. Γιατί ένας χρήστης θα έχει περισσότερους από πέντε λογαριασμούς; Υπάρχουν πολλοί χρήστες που διαχειρίζονται λογαριασμούς για τη δουλειά τους, για παράδειγμα πολλά σήματα διαθέτουν προσωπικό των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης που εκτελούν τους λογαριασμούς τους.

Έχω τρεις λογαριασμούς για το προσωπικό μου και δύο για τις εταιρείες με τις οποίες συνάγω. Είναι κατά καιρούς συντριπτική, αλλά χρειάζεται σήμερα αυτές τις ανάγκες.

Σας ευχαριστώ Instagram.

Μόλις ενημερώσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Instagram (έκδοση 7.15), θα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε λογαριασμούς. Να το πράξουν,

  1. Μεταβείτε στην καρτέλα προφίλ σας (στην κάτω περιήγηση της εφαρμογής, μεταβείτε στην τελευταία καρτέλα.)
  2. Στο επάνω μέρος της σελίδας του προφίλ σας, θα δείτε το εικονίδιο ρυθμίσεων / επιλογών. Κάντε κλικ σε αυτό.
  3. Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας επιλογών. Το "Προσθήκη λογαριασμού" βρίσκεται κάτω από το "Καθαρισμός ιστορικού αναζήτησης".
  4. Αφού κάνετε κλικ στην επιλογή Προσθήκη λογαριασμού, μπορείτε να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού.
  5. Ο πρόσθετος λογαριασμός σας έχει προστεθεί τώρα.
  6. Μόλις προσθέσετε τον δεύτερο λογαριασμό σας, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους λογαριασμούς (και πάλι μέχρι πέντε) μέσω του αναπτυσσόμενου μενού οθόνης.

Τώρα που έχετε προσθέσει έναν δεύτερο, τρίτο ή τέταρτο λογαριασμό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εναλλαγή λογαριασμού στην παραπάνω σελίδα της σελίδας του προφίλ σας. Θα πρέπει να δείτε το όνομα της οθόνης σας και να κατεβάσετε τους υπόλοιπους λογαριασμούς σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ στα διαθέσιμα ονόματα και αν έχετε ανοιχτή υποδοχή, θα δείτε τη λειτουργία "Προσθήκη λογαριασμού" και από αυτό το μενού.

Επίσης, με αυτήν την εκπληκτική λειτουργία, οι ειδοποιήσεις push σας θα σας δείξουν από ποιον λογαριασμό θα έρθετε.

Κάθε φορά που θα λάβετε μια ειδοποίηση ώθησης, θα μπορείτε επίσης να δείτε από ποιο λογαριασμό Instagram.

Τώρα που η Instagram έχει ξεδιπλώσει το μαγικό σύστημα διαχείρισης πολλαπλών λογαριασμών, οποιοσδήποτε και ο καθένας που διαχειρίζεται πολλαπλούς λογαριασμούς - από τον νεαρό έφηβο που έχει πολλαπλούς λογαριασμούς, έναν για το κοινό και έναν για τους φίλους του, στον ενεργό χρήστη που διαχειρίζεται τον προσωπικό του λογαριασμό η επιχείρησή τους ή ένας συμβεβλημένος λογαριασμός μάρκας - μπορούν τώρα να έχουν μια αποτελεσματικότερη ενσαρκώρηση. Δημοσιεύοντας τακτικά, παρακολουθώντας διαφορετικές κοινότητες και κοινό, σχολιάζοντας και αρέζοντας φωτογραφίες, ασχολώντας με δυνητικά νέους πελάτες, στέλνοντας ιδιωτικά μηνύματα σε άλλους χρήστες instagram - όλο το φάσμα του τι σημαίνει να τρέχεις το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο, .

Τώρα που είναι διαθέσιμοι πολλοί λογαριασμοί, το Instagram αν ακούτε και διαβάζετε αυτό: Εάν μπορείτε να προσθέσετε ένα χαρακτηριστικό προγραμματισμού και φυσικά - παρακαλώ προσθέστε τουλάχιστον κάποια βασικά στοιχεία ανάλυσης. Συμπεριλαμβανομένων των αναλυτικών στοιχείων που θα βοηθούσαν τους χρήστες να αυξήσουν την παρουσία τους στο δίκτυο θα ήταν εξαιρετικά φοβερό.

Μόνο μερικές σκέψεις από το φιλικό γειτονιά σου.