Πώς να αποκτήσετε το Wii Online (ασύρματο ή ενσύρματο)

Για να αποκτήσετε το Wii σας στο διαδίκτυο, θα χρειαστεί πρώτα να έχετε σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο.

Για ασύρματη σύνδεση , θα χρειαστεί να έχετε σημείο πρόσβασης ασύρματου δικτύου, γνωστό και ως ασύρματο διανομέα. Το Wii λειτουργεί με τους πιο συνηθισμένους ασύρματους κόμβους. Εάν δεν έχετε ήδη ρυθμίσει την ασύρματη πρόσβαση στο σπίτι σας, μπορείτε να διαβάσετε μια απλή περιγραφή για το πώς να το κάνετε εδώ ή μια πολύ πιο λεπτομερή περιγραφή εδώ .

Για μια ενσύρματη σύνδεση , θα χρειαστείτε έναν προσαρμογέα Ethernet. Χρησιμοποίησα το Net Connect της Nyko. Συνδέστε το σε μια από τις θύρες USB του Wii. Οι θύρες USB είναι οι δύο μικρές, ορθογώνιες υποδοχές στο πίσω μέρος του Wii. Θα χρειαστείτε επίσης ένα καλώδιο Ethernet που τρέχει από το μόντεμ σας ή από έναν ευρυζωνικό δρομολογητή Ethernet που είναι συνδεδεμένος στο μόντεμ σας.

01 από 03

Αποκτήστε πρόσβαση στις Ρυθμίσεις Internet του Wii

Από το κύριο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογές Wii (ο κύκλος με το γράμμα "Wii" που βρίσκεται στην κάτω αριστερή γωνία).

Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις Wii

Κάντε κλικ στο δεξί βέλος για να μεταβείτε στη δεύτερη σελίδα ρυθμίσεων του Wii. Κάντε κλικ στο "Internet".

Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις σύνδεσης

Μπορείτε να ρυθμίσετε έως και 3 συνδέσεις, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται μόνο μία. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση 1.

Εάν χρησιμοποιείτε ασύρματο δίκτυο, κάντε κλικ στην επιλογή "Ασύρματη σύνδεση".

Εάν χρησιμοποιείτε προσαρμογέα Ethernet USB, κάντε κλικ στην επιλογή "Ενσύρματη σύνδεση". Κάντε κλικ στο κουμπί "Εντάξει" για το Wii για να ξεκινήσετε μια δοκιμή σύνδεσης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ εδώ.

02 του 03

Βρείτε ένα ασύρματο σημείο πρόσβασης

Κάντε κλικ στην επιλογή "Αναζήτηση για σημείο πρόσβασης". (Για πληροφορίες σχετικά με την άλλη επιλογή, χρησιμοποιώντας τη διακοπή του Nintendo Wi-Fi USB Connector, ελέγξτε την τοποθεσία της Nintendo.

Το Wii θα περάσει μερικά δευτερόλεπτα για να αναζητήσει σημεία πρόσβασης. Όταν σας λέει να επιλέξετε το σημείο πρόσβασης στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε, κάντε κλικ στο OK. (Εάν δεν βρείτε σημεία πρόσβασης, πρέπει να υπολογίσετε τι συμβαίνει με το ασύρματο δίκτυό σας.)

Θα έχετε τώρα μια λίστα με σημεία ασύρματης πρόσβασης στα οποία μπορείτε να μεταβείτε. Στη λίστα θα εμφανιστεί το όνομα του σημείου πρόσβασης, η κατάσταση ασφαλείας που έχει επισημανθεί με λουκέτο) και την ένταση του σήματος. Εάν το λουκέτο ξεκλειδωθεί και η ισχύς του σήματος είναι καλή, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την σύνδεση ακόμα κι αν δεν είναι δικό σας, αν και κάποιοι θεωρούν ότι είναι λάθος να κλέψει το εύρος ζώνης των άλλων με αυτόν τον τρόπο.

Το σημείο πρόσβασης σας θα έχει είτε ένα όνομα που έχετε δώσει είτε ένα προεπιλεγμένο γενικό όνομα (για παράδειγμα, το δικό μου λέγεται WLAN, το είδος της ασφάλειας που χρησιμοποιώ). Κάντε κλικ στη σύνδεση που θέλετε. Αν πρόκειται για ασφαλή σύνδεση, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης. Μετά από αυτό θα πρέπει να κάνετε κλικ στο "OK" μερικές φορές για να μπείτε σε μια οθόνη όπου δοκιμάζεται η σύνδεσή σας.

03 του 03

Δείτε εάν λειτουργεί

Περιμένετε λίγη ώρα καθώς το Wii ελέγχει τη σύνδεσή σας. Εάν η δοκιμή είναι επιτυχής, πιθανώς θα ερωτηθείτε αν θέλετε να εκτελέσετε μια ενημέρωση συστήματος Wii. Αν δεν έχετε εφαρμογές homebrew στο Wii σας, ίσως θέλετε να προχωρήσετε και να εκτελέσετε την ενημέρωση, αλλά αν θέλετε μπορείτε να πείτε όχι.

Σε αυτό το σημείο είστε συνδεδεμένοι και μπορείτε να παίξετε παιχνίδια στο διαδίκτυο, να αγοράσετε παιχνίδια στο ηλεκτρονικό κατάστημα (όπως το World of Goo ) ή ακόμα και να περιηγηθείτε στο World Wide Web . Απολαμβάνω!