Οι 8 καλύτερες άμεσες κάμερες που αγοράζουν το 2018

Απελευθερώστε μια στάση, κουμπώστε το κουμπί και εκτυπώστε την εικόνα σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Στη σημερινή εποχή όπου η καλύτερη κάμερα είναι πάντα αυτή που έχετε μαζί σας, ο γενικός κανόνας είναι ότι ο κανόνας των smartphones. Αλλά αυτό μπορεί να μην ισχύει εντελώς για τους επαγγελματίες φωτογράφους που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στα μοντέλα DSLR ή στους casual shooters που μπορεί να θέλουν μια άλλη επιλογή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σημερινή κινηματογραφική μηχανή έκανε μια βιαστική επιστροφή. Έτσι, αν η άμεση ικανοποίηση με κάθε βολή είναι μια ιδέα που μπορείτε να πάρετε πίσω, τότε ελέγξτε έξω τη λίστα μας με τις καλύτερες στιγμιαίες φωτογραφικές μηχανές.

Με μια ποικιλία από διασκεδαστικά χρώματα διαθέσιμα, το Fujifilm Instax Mini 9 είναι η μοναδική επιλογή για στιγμιαίες φωτογραφικές μηχανές στη σημερινή αγορά. Powered από δύο μπαταρίες ΑΑ, η λειτουργία της κάμερας είναι ένα snap (δεν προορίζεται για λογοπαίγνιο). Απλά πατήστε το κουμπί για να ενεργοποιήσετε το φακό, να ρυθμίσετε τον επιλογέα, να πυροβολήσετε και να εκτυπώσετε. Για τον εραστή εαυτού σε όλους μας, υπάρχει ένας καθρέφτης στο μπροστινό μέρος της κάμερας για να σας αφήσει να ελέγξετε τα μαλλιά, το μακιγιάζ ή την έκφρασή σας για να βεβαιωθείτε ότι αυτή είναι μια μνήμη που θέλετε να διαρκέσει για πάντα. Ο ενσωματωμένος προσαρμογέας μακροδιακόπτη σάς επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες από το θέμα σε απόσταση μεταξύ 35 και 50 cm. Για να διασφαλιστεί το σωστό διάφραγμα, το Mini 9 προσθέτει τόσο αυτόματη μέτρηση έκθεσης για τη ρύθμιση του συνιστώμενου ανοίγματος, όσο και ρύθμιση υψηλού κλειδιού για εικόνες που έχουν πιο ήπια εμφάνιση.

Ενώ κάποιες στιγμιαίες κάμερες είναι κατασκευασμένες για να μοιάζουν με παιχνίδια, το Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic είναι κατασκευασμένο για να μοιάζει με επαγγελματική κάμερα πλήρης με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Εκτός από την καλή εμφάνισή του, το Mini 90 είναι βαρέως τύπου με ένα μπροστινό αυτόματο κάτοπτρο, ανακλινόμενο φακό 60mm, αυτόματη έκθεση και έλεγχο φωτεινότητας. Έχει επίσης μια σειρά από τρόπους λήψης, συμπεριλαμβανομένων κόμμα, παιδιά και μακρο για την ανακάλυψη του ιδανικού πυροβολισμού. Η λειτουργία μακροεντολών μπορεί να φωτογραφίζει κοντινές αποστάσεις από 30 έως 60 cm. Υπάρχει επίσης μια μικρή οθόνη LCD και ένα οπτικό σκόπευτρο.

Υπάρχει κάτι μόνο χαριτωμένο χαριτωμένο για την άμεση φωτογραφική μηχανή Polaroid Pic-300, και δεν είναι μόνο τα τέσσερα διαφορετικά διαθέσιμα χρώματα. Το Pic-300, που τροφοδοτείται από τέσσερις μπαταρίες AA, προσφέρει τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις σκηνής (εσωτερική / σκούρα, λεπτή, θολό, καθαρή) που μπορείτε να επιλέξετε μέσω του επάνω επιλογέα, το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τον φωτισμό. Η εκτυπωμένη εικόνα είναι περίπου 1,8 x 2,4 ίντσες ή περίπου το μέγεθος μιας επαγγελματικής κάρτας (αλλά επειδή δεν υπάρχει οθόνη LCD, δεν μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση πριν από την εκτύπωση). Η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης εξοικονόμησης ενέργειας της φωτογραφικής μηχανής συμβάλλει στη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Υπάρχει επίσης ένα παράθυρο αντίστροφης μέτρησης που σας λέει πόσες εικόνες είναι διαθέσιμες για εκτύπωση. Τα καλά νέα είναι ότι ακόμα και χωρίς προεπισκόπηση, το Pic-300 είναι ένα στιγμιαίο χτύπημα σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμους όπου μπορείτε αμέσως να αναδείξετε τη φωτογραφική σας ανδρεία.

Η φωτογραφική μηχανή στιγμιαίας ταινίας Sofa της Leica είναι μια φωτογραφική μηχανή υψηλής ποιότητας που αποτελεί άξια προσθήκη σε οποιοδήποτε οπλοστάσιο φωτογράφου. Χτισμένο μέσα στο συμπαγές του μέγεθος είναι μια πληθώρα τρόπων λήψης, συμπεριλαμβανομένων των αυτόματων, μακροεντολών, αθλημάτων και δράσης και selfie (με χρονοδιακόπτη). Ευτυχώς, για την τιμή, το Sofort είναι πολύ άνετο για να κρατάει ακόμη και με το ασήμαντο σχεδιασμό του και φαίνεται τόσο υψηλό όσο κοστίζει. Με τα περισσότερα από τα χειριστήρια στο πίσω μέρος, η χρηστικότητα είναι αρκετά απλή, αν και οι επαγγελματίες φωτογράφοι ενδέχεται να χάσουν τον επιλογέα DSLR. Η ποιότητα της εικόνας είναι έντονη παρά το γεγονός ότι έχει μόνο πλαστικό φακό ακόμη και για εικόνες 1,8 x 2,4 ιντσών και τα αποτελέσματα μπορούν να κάνουν ένα μεγάλο κολάζ φωτογραφιών σε έναν τοίχο. Σε .72 κιλά, το Sofort είναι μια μεγάλη φωτογραφική μηχανή για να μεταφέρετε μια νύχτα έξω για αναμνήσεις που ξεπερνούν πολύ το Instagram.

Ένας καταπληκτικός σταυρός μεταξύ μεγέθους και λειτουργικότητας, το Fujifilm Instax Mini 70 είναι μια ξεχωριστή επιλογή για άτομα που θέλουν μια πραγματικά φορητή άμεση φωτογραφική μηχανή. Αρκετά μικρό για να ταιριάζει στις τσέπες σας, το Mini 70 εκτυπώνει ακόμα φωτογραφίες 1,8 x 2,4 ιντσών που είναι τέλεια. Με πρόσθετα στοιχεία, όπως ανακλαστικό φακό, οπτικό σκόπευτρο, αυτόματο χρονόμετρο με μπροστινό καθρέφτη και βάση για τρίποδα, υπάρχει κάτι για όλους. Η κάμερα τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες CR2 (όχι AA) για να μειωθεί το μέγεθος. Διαθέτει λειτουργία οριζόντιας τοποθέτησης, ρυθμίσεις υψηλής ποιότητας για την εξασφάλιση της λήψης των αντικειμένων σας με φυσικούς τόνους δέρματος καθώς και για την αυτόματη λειτουργία έκθεσης.

Αν και δεν έχει σχεδιαστεί για υπερ-φορητότητα, όπως μερικοί από τους συναδέλφους της Fujifilm Instax, η φωτογραφική μηχανή Wide 300 είναι μια πολύ πιο εξελιγμένη επιλογή. Με δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφιών 3 x 5 ιντσών, το Wide 300 μοιάζει με φωτογραφικές μηχανές στιγμιαίας εκτύπωσης Polaroid του παρελθόντος, αλλά εισάγει σύγχρονες λειτουργίες ημέρας. Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια υποδοχή για τρίποδα, έναν επιλογέα για την προσαρμογή των ρυθμίσεων εστίασης, λειτουργία selfie, έναν αποσπώμενο φακό, δακτύλιο ζώνης εστίασης για μεγέθυνση και δυνατότητα λήψης μακροεντολών (έως και 15,7 ίντσες). Ευτυχώς, ακόμη και με το χαρακτηριστικό γνώρισμα των χαρακτηριστικών, το Fujifilm Instax είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει ελάχιστα κουμπιά, ένα οπτικό σκόπευτρο για λήψεις λήψεων και μια μικρή μονόχρωμη οθόνη LCD που δείχνει τον αριθμό των πλαισίων που παραμένουν στην κασέτα εκτύπωσης. Η προσθήκη ενός φλας βοηθά να γίνει το Wide 300 ένα χτύπημα σε μέρη όπου σκοτεινό φωτισμό μπορεί να χτυπήσει την κάμερα smartphone σας από τη δράση.

Με τρεις τύπους διαθέσιμων τρόπων λήψης, το μεγαλύτερο σημείο πώλησης της Lomography Lomo Instant είναι η φωτογραφική απεικόνιση εκτεταμένης έκθεσης (είναι ικανή να φωτογραφίζει απεριόριστες πολλαπλές εκθέσεις). Η μινιμαλιστική σχεδίαση αμαυρώνει τα υπέροχα αποτελέσματα με μια αυτόματη λειτουργία φλας, η οποία καθορίζει αυτόματα την κατάλληλη ποσότητα φλας. Μια χειροκίνητη λειτουργία flash σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ κανονικής λήψης για ημερήσια λήψη και κλείστρου Β για μεγαλύτερες εκθέσεις. Επιπρόσθετα, το Lomo προσφέρει ένα χειροκίνητο χειροκίνητο τρόπο που χρησιμοποιείται καλύτερα για μεγάλες εκθέσεις το βράδυ. Ο ευρυγώνιος φακός υποστηρίζει προσαρτήσεις πολλαπλών φακών. ο συμπεριλαμβανόμενος φακός των 27 χιλιοστών συλλαμβάνει τη φωτογραφία τοπίου και μπορεί να πάρει τόσο κοντά στα 0,4 μέτρα για να υποβληθεί σε λειτουργία μακροεντολών. Το μέγιστο διάφραγμα του f / 8 καθιστά τη Lomo τη μεγαλύτερη στιγμιαία κάμερα στον κόσμο, αλλά μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε f / 22 για ζωντανές λεπτομέρειες σε κάθε εικόνα 1,8 x 2,4 ιντσών.

Σχεδιασμένο για να εκτυπώνει μεγαλύτερες εικόνες από την τυπική φωτογραφική μηχανή στιγμιαίου φιλμ, το υβριδικό Fujifilm Instax Square SQ10 είναι μια καταπληκτική επιλογή για τους χειροκίνητους ελέγχους. Με δυνατότητα εκτύπωσης εικόνων 2,4 x 2,4 ιντσών, το υβριδικό σχέδιο σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση κάθε λήψης στην TFT LCD τριών ιντσών του SQ10, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε πριν από κάθε εκτύπωση. Η λειτουργία επεξεργασίας σάς επιτρέπει να επιλέξετε από ένα από τα 10 δημιουργικά φίλτρα (vignettes, ρυθμίσεις φωτεινότητας και άλλα) για να προσθέσετε λίγο περισσότερη αίσθηση σε κάθε εικόνα. Η συμπερίληψη μιας υποδοχής κάρτας microSD παράλληλα με την εσωτερική μνήμη (μέχρι 50 φωτογραφίες) επιτρέπει σε κάθε φωτογραφία να αποθηκεύεται και να μοιράζεται online μαζί με την προεπιλεγμένη λειτουργία εκτύπωσης. Ο έλεγχος φωτεινότητας επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση για να βοηθήσετε στη διάσωση οποιασδήποτε φωτογραφίας που έχει ληφθεί κάτω από συνθήκες ιδανικές συνθήκες φωτισμού. Ζυγίζει μία λίβρα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .