Τα 8 καλύτερα 2-σε-1 φορητούς υπολογιστές που αγοράζουν το 2018

Γιατί να επιλέξετε ανάμεσα σε φορητό υπολογιστή και tablet όταν μπορείτε να έχετε και τα δύο;

Στην ατέρμονη αναζήτηση για τον τέλειο υπολογιστή, οι περισσότεροι από τους σημερινούς αγοραστές συμφωνούν ότι ένα σημαντικό πράγμα που θέλουν είναι η φορητότητα. Είτε ξοδεύετε χρόνο μακριά από μια πρίζα, χρησιμοποιώντας το σε αεροπλάνο ή για να διαβάσετε ένα βιβλίο το βράδυ, ο υβριδικός φορητός υπολογιστής 2 σε 1 είναι όλοι οργισμένος. Η εμφάνιση αυτού του νέου τύπου υπολογιστή έχει εξαλείψει όμως την επιλογή της μεταφοράς είτε ενός φορητού υπολογιστή είτε ενός tablet ή και των δύο. Ανεξάρτητα από τη χρήση σας, η επιλογή μας από τα καλύτερα υβρίδια σίγουρα θα σας δώσει το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του εξοπλισμού πληροφορικής που έχει δημιουργήσει η Microsoft εδώ και χρόνια, το Surface Book είναι μια αληθινή ευχαρίστηση από το πλήθος. Μέχρι 131 τοις εκατό πιο ισχυρό από την επανάληψη του 2015, αυτό το υβρίδιο είναι ένα πραγματικό do-it-all μηχάνημα. Με τη βοήθεια επεξεργαστή Intel Core i5, αποθήκευσης 128GB, μνήμης RAM 8GB και αναπαραγωγής βίντεο έως και 12 ωρών, δεν υπάρχει έλλειψη διαθέσιμων μυών για να κάνετε τη δουλειά σας. Η λειτουργία της οθόνης PixelSense 13,5 ιντσών δεν είναι καθόλου φανταστική και γίνεται ακόμα καλύτερη όταν χρησιμοποιείτε το Surface Pen (πωλείται ξεχωριστά) για να γράψετε απευθείας στην οθόνη.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το Ink των Windows για τη φυσική γραφή σημειώσεων στην οθόνη, καθώς και το σχολαστικά κατασκευασμένο υλικό που είναι τόσο ανθεκτικό όσο και ελαφρύ. Με βάρος μόλις 3.34 λίβρες, η αποσπώμενη οθόνη προσφέρει περισσότερα από έξι εκατομμύρια pixel για να ανταγωνιστεί τα χρώματα πραγματικής ζωής. Η αφαίρεση της οθόνης από το πληκτρολόγιο επιφάνειας εργασίας σας επιτρέπει να εισάγετε απευθείας τη λειτουργία tablet, αλλά μπορείτε επίσης να αναστρέψετε την οθόνη 180 μοίρες και να την επανατοποθετήσετε για λειτουργία παρουσίασης, η οποία είναι μια ιδανική γωνία για την προβολή πολυμέσων.

Με τα Windows 10, το Surface Pro 4 της Microsoft είναι ένας εξίσου εξαιρετικός υβριδικός υπολογιστής 2 σε 1 ο οποίος προσφέρει το καλύτερο από τον κόσμο των φορητών υπολογιστών και των tablet. Υποστηριζόμενη από επεξεργαστή Intel Core i5, 8GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο 256GB, υπάρχει αρκετή ιπποδύναμη για καθημερινές εργασίες με χώρο (και διάρκεια ζωής της μπαταρίας) για ανταλλαγή για το Netflix binging στο τέλος της ημέρας. Η οθόνη PixelSense 12,3 ιντσών προσφέρει παρόμοια χαρακτηριστικά με το βιβλίο επιφανειών και περιλαμβάνει το επιφανειακό στυλό για έναν φυσικό τρόπο λήψης σημειώσεων. Το πληκτρολόγιο Cover Type προσφέρει ένα ανανεωμένο σχέδιο που έχει μια πολύ βελτιωμένη εμπειρία πληκτρολόγησης, καθώς και ένα trackpad δύο κομβίων για πιο ακριβή στοιχεία ελέγχου κλικ. Με ένα σχέδιο που είναι ειδικά για την επιφάνεια, το πληκτρολόγιο εύκολα χτυπά στη θέση του και προσαρμόζεται από tablet σε φορητό υπολογιστή και ξανά ξανά σε μια στιγμή.

Ο υβριδικός υπολογιστής Asus T102HA Transformer Mini 10,1 ιντσών 2 σε 1 τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή x5 Quad-core της Intel Atom, 4 GB μνήμης RAM και 128 GB EMMC αποθήκευσης. Ευτυχώς, το πλαίσιο των 1,6 λίτρων .6 ιντσών με το πληκτρολόγιο είναι εξαιρετικά κατασκευασμένο για μια ιδανική ποιότητα κατασκευής που αισθάνεται ανθεκτική, παρά την φιλική προς το πορτοφόλι τιμή.

Σε αντίθεση με ορισμένους από τους ανταγωνιστές της, ο Asus Transformer έρχεται ακριβώς έξω από το κιβώτιο με ένα στυλό, πληκτρολόγιο και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος εξαλείφει την ανάγκη για επιπλέον αγορές αργότερα. Το πληκτρολόγιο συνδέεται μέσω μαγνήτη, αλλά προσφέρει μέχρι και 170 βαθμούς κίνησης με το kickstand για εύκολη χρήση σε lap ή desk σε λειτουργία φορητού υπολογιστή και αποσυνδέεται γρήγορα για να πηδήξει απευθείας στη λειτουργία tablet. Επιπλέον, το μικρό μέγεθος κρύβει τις μεγάλες επιλογές συνδεσιμότητάς του με πλήρη διανομή USB, micro USB, micro HDMI και θύρες microSD.

Το Intel Core i7 8-powered Matebook X έρχεται ως το πιο φορητό μας, επειδή, καλά, είναι απίστευτα λεπτό. Το πράγμα είναι 12,55 χιλιοστά πάχους, αλλά ως πλήρες χαρακτηριστικό όπως οποιοδήποτε 2-σε-1 που θα βρείτε στην αγορά. Η εξέδρα διαθέτει Windows 10, οθόνη ανάλυσης 2k, προστασία από γυαλί Gorilla (προσθήκη σε αυτόν τον παράγοντα φορητότητας), 88% αναλογία οθόνης προς το σώμα, που υπογραμμίζει ακόμα περισσότερο την ευκολία της και τα ηχεία Dolby σχεδιασμένα για νύχτες ταινιών εν κινήσει. Τώρα θα χρειαστεί μόνο να αναβαθμίσετε το σακίδιο σας για να ταιριάζει σε αυτό το κομψό μηχάνημα.

Ολόκληρη η γραμμή ZenBook ειδικεύεται σε εξαιρετικά λεπτά, εξαιρετικά ελαφριά flipbook. Αυτός ο UX360CA είναι ένας θησαυρός των προδιαγραφών που περιλαμβάνει έναν 7ο γενικό επεξεργαστή Intel i5 με ταχύτητα στα 1,2 GHz, πλήρη οθόνη αφής HD, 512 GB στερεάς κατάστασης αποθήκευσης και 8 GB μνήμης RAM. Αλλά στα δεξιά περίπου 3 κιλά και λιγότερο από μισή ίντσα παχύ, αυτό το μικρό πράγμα θα γλιστρήσει σε μια τσάντα lap-top με σχεδόν καθόλου αποτύπωμα. Αλλά, αν και δεν είναι το πιο ελαφρύ βιβλίο που μπορείτε να αγοράσετε, οι άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε ένα φορητό φορητό υπολογιστή είναι η τιμή και η κατασκευή: εάν κερδίζετε ένα χιλιάδες, θα είστε πολύ φοβισμένοι να κάνετε μακρινά ταξίδια και αν πάρετε ένα κατασκευασμένο από πλαστικό, δεν θα κρατήσει επάνω επίσης. Αυτός φτάνει μια ασυναγώνιστη ισορροπία.

Το Samsung Notebook 9 Pro προσφέρει τη δύναμη ενός Macbook 15 ιντσών, με τη φορητότητα (και την δυνατότητα επαφής) ενός Surface Pro, καθώς και τη μαγεία του S-pen της Samsung. Ο φορητός υπολογιστής έρχεται σε δύο μεγέθη, αλλά αυτό το μοντέλο 13 ιντσών χρησιμοποιεί οθόνη με ανάλυση 1920 x 1080 pixel, επεξεργαστή 3,5 GHz, 8 GB μνήμης RAM και κάρτα γραφικών ADM Radeon 540. Αρκεί να πούμε ότι αυτό το μικρό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος είναι το τέλειο μηχάνημα για την τιμή, επειδή σε λίγο κάτω από $ 1000, είναι μία από τις καλύτερες τιμές στο παιχνίδι.

Το HP Specter x360 είναι ένας εξαιρετικός υβριδικός υπολογιστής 2-σε-1 15,6 ιντσών, ο οποίος συνοδεύεται από τον νέο επεξεργαστή Intel Kaby Lake Core i7. Η προσθήκη 16GB μνήμης RAM και 512GB μνήμης δεν προσφέρει έλλειψη τόσο εξουσίας όσο και χώρου για λήψεις, παιχνίδια στο παιχνίδι ή για εργασίες πολυμέσων όπως επεξεργασία βίντεο ή φωτογραφιών. Η οθόνη 15 ιντσών 3800 x 2160 4K προσφέρει εκπληκτική εμπειρία προβολής τόσο για πολυμέσα όσο και για τυχερά παιχνίδια από την κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 940MX. Όλη αυτή η ενέργεια έρχεται με μια μπαταρία που μπορεί να λειτουργήσει έως και 12 ώρες με καθημερινή χρήση και έως και εννέα ώρες αναπαραγωγής βίντεο.

Τα ταξίδια, τα παιχνίδια και οι οθόνες αφής δεν φαίνεται να πηγαίνουν χέρι-χέρι στην πρώτη σκέψη, αλλά το τελευταίο Dell Inspiron 7000 κινείται τέλεια. Πρώτα απ 'όλα, η οθόνη Full HD 15,6 ιντσών θα σας δώσει την τραγανή, τεράστια πλατφόρμα που χρειάζεστε για τυχερά παιχνίδια εν κινήσει. Η κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 620 τροφοδοτεί την εμφάνιση και την αίσθηση, ενώ το 12GB μνήμης RAM θα ​​σας δώσει αρκετό χώρο επεξεργασίας. Προσθέστε αυτό στο πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και οι έξι ώρες ζωής της μπαταρίας και το περιβάλλον τυχερών παιχνιδιών θα σας κάνουν σχεδόν να ξεχάσετε ότι αυτό το πράγμα μπορεί να γυρίσει γύρω και να μετατραπεί σε ένα δισκίο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .