Μάθετε να ρυθμίζετε έναν προβολέα και φορητό υπολογιστή για παρουσιάσεις

Χρησιμοποιήστε έναν προβολέα ως οθόνη φορητού υπολογιστή για μεγάλες ομάδες

Η γνώση του πώς να ρυθμίσετε σωστά έναν προβολέα και φορητό υπολογιστή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας είναι σημαντική για τους επαγγελματίες του κινητού τηλεφώνου. Θα πρέπει να ξέρετε πώς να κάνετε αυτό τον εαυτό σας έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε τα πράγματα πηγαίνουν γρήγορα και αποτελεσματικά ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

Ακόμη και αν ο βιντεοπροβολέας και ο φορητός υπολογιστής έχουν ρυθμιστεί εκ των προτέρων για εσάς, αν γνωρίζετε τι να ελέγξετε πριν από την παρουσίασή σας, θα γνωρίζετε ότι όλα θα λειτουργήσουν σωστά και τι θα πρέπει να κάνει κάτι δυσλειτουργίας κατά την παρουσίαση.

Η σωστή εγκατάσταση και δοκιμή διασφαλίζει ότι όλοι θα δουν την παρουσίασή σας όπως εσείς επιθυμούσατε.

Δυσκολία: Μέσος όρος

Χρόνος που απαιτείται: ποικίλλει

Δημιουργία φορητού υπολογιστή και προβολέα για παρουσιάσεις

  1. Βεβαιωθείτε ότι ο φορητός υπολογιστής και ο βιντεοπροβολέας είναι απενεργοποιημένοι πριν ξεκινήσετε να κάνετε οποιαδήποτε σύνδεση. Απενεργοποίηση ενός φορητού υπολογιστή μπορεί να γίνει μέσω του λογισμικού και είναι αρκετά απλή. Με έναν προβολέα, υπάρχει πιθανότατα ένα κουμπί τροφοδοσίας στην κορυφή ή το μπροστινό μέρος της συσκευής, αλλά αν δεν μπορείτε να το βρείτε, απλώς αποσυνδέστε το από τον τοίχο.
  2. Συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου βίντεο τόσο στον φορητό υπολογιστή όσο και στον προβολέα. Δεν έχει σημασία πόσο άκρο συνδέεστε σε οποιαδήποτε συσκευή. απλά συνδέστε το ένα άκρο με τη θύρα "In" του έργου και το άλλο με τη θύρα εξωτερικής οθόνης του φορητού υπολογιστή.
  3. Πάρτε ένα λεπτό για να βεβαιωθείτε ότι και τα δύο άκρα είναι καλά συνδεδεμένα και σφίξτε εάν είναι απαραίτητο. Μια χαλαρή σύνδεση σε κάθε άκρο θα σας εμποδίσει να εμφανίσετε την παρουσίασή σας ή να απενεργοποιήσετε τυχαία το βίντεο. Χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι ή μικρές πένσες για να σφίξετε τους συνδετήρες ή απλώς βεβαιωθείτε ότι και τα δύο άκρα είναι ωθούμενα όσο το δυνατόν περισσότερο εάν δεν υπάρχουν σφιχτά κομμάτια (το HDMI και τα άλλα καλώδια δεν μπορούν να βιδωθούν όπως κάποια καλώδια VGA και DVI μπορούν) .
  1. Εάν ο προβολέας διαθέτει ποντίκι για τηλεχειριστήριο, συνδέστε το καλώδιο στη θύρα του ποντικιού του φορητού υπολογιστή και, στη συνέχεια, συνδέστε το άλλο άκρο με τη θύρα προβολέα ποντικιού / θύρας Com. Εάν ο προβολέας σας χρησιμοποιεί ένα τηλεχειριστήριο υπερύθρων, βεβαιωθείτε ότι ο προσαρμογέας USB είναι στη θέση του και ότι οι συσκευές έχουν παραταχθεί σωστά για να αποστέλλεται και να λαμβάνεται το σήμα.
  2. Συνδέστε το καλώδιο ήχου που περιλαμβάνεται με τον προβολέα στην έξοδο ήχου του φορητού υπολογιστή και την είσοδο ήχου στο βιντεοπροβολέα. Βεβαιωθείτε ότι οι συνδέσεις αυτές είναι σφιχτές. Ορισμένες ρυθμίσεις προβολέα / φορητού υπολογιστή δεν χρειάζονται καλώδιο ήχου εάν και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν HDMI (ο οποίος μεταφέρει και ήχο και βίντεο).
  3. Ενεργοποιήστε και τον φορητό υπολογιστή και τον προβολέα και, στη συνέχεια, ελέγξτε ότι οι συνδέσεις έχουν ασφαλιστεί σωστά.

Συμβουλές

  1. Πάντα τρέχετε μέσω της παρουσίασής σας για να βεβαιωθείτε ότι φαίνεται όπως θέλετε και ότι ο ήχος (αν χρησιμοποιείται) είναι ρυθμισμένος σε αποδεκτό επίπεδο και λειτουργεί σωστά. Πιθανότατα θέλετε ο ήχος να είναι πιο δυνατός από το κανονικό, ώστε να ακούγεται καθώς το δωμάτιο γεμίζει με ανθρώπους.
  2. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ίσως να σκεφτείτε να είστε αρκετά προετοιμασμένοι για να έχετε εφεδρική μπαταρία εύχρηστη για το φορητό υπολογιστή και τον προβολέα.
  3. Δείτε τη λίστα με τους καλύτερους μίνι προβολείς ή αυτή τη λίστα με τους καλύτερους προβολείς 4K και 1080p .

Ο, τι χρειάζεσαι