Μάθετε περισσότερα για το ραδιόφωνο Host Jay Towers

Πρόωρη εκκίνηση στο ραδιόφωνο ξεκίνησε στην ηλικία 14 στην ακτή του Τζέρσεϋ

Η προσωπικότητα του ραδιοφώνου Jay Towers έχει δύο πρωινές εργασίες στο Ντιτρόιτ, φιλοξενεί την εκπομπή το πρωί στο σταθμό WNIC του μετρό και από το 2014 υπηρετεί ως συνάδελφος της Fox 2 Morning News. Βρίσκεται στην περιοχή του Ντιτρόιτ.

Εκτός από τους ρόλους του στον αέρα και τον προγραμματισμό στην αγορά του Ντιτρόιτ, ο Towers έχει υπηρετήσει ως εθνικό σύμβουλο ταλέντων και προγραμματισμού για το iHeartMedia.

Πύργοι του πρωινού

Το Jay Towers In The Morning μεταδίδει από τις 5 π.μ. έως τις 10 π.μ. σε σταθμό γνωστό για τη σύγχρονη ραδιοφωνική μορφή ενηλίκων στα 100,3 MHz που ανήκει στο iHeartMedia.

"Αυτή τη στιγμή τραβήξω διπλό καθήκον τρέχοντας τώρα κάτω από την αίθουσα στο Fox 2 για να φιλοξενήσει επίσης Jay Towers στο πρωί από το νέο ραδιόφωνο WNIC - Fox 2", δήλωσε ο Jay Towers.

Ο Towers ξεκίνησε στην τηλεόραση όταν άρχισε να εργάζεται για το Fox 2 News του Detroit το 2004 για το πρόγραμμα ειδήσεων για το Σαββατοκύριακο.

Πρώτα χρόνια

Οι Πύργοι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο Τζέρσεϊ Σκρέ. Πήρε το πρώτο του διάλειμμα στο ραδιόφωνο σε ηλικία 14 ετών ως δίσκος αναβάτης στο WJRZ στο Toms River, New Jersey, ενώ παρακολούθησε το Κεντρικό Περιφερειακό Γυμνάσιο στο Bayville, New Jersey.

Δοκίμασε αρκετούς σταθμούς, το WAYV / WBSS στο Atlantic City, το WMAX στο Grand Rapids και το WIOQ στη Φιλαδέλφεια, προτού προσγειωθεί στο Ντητρόιτ το 1999 στο WXYT. Σχεδόν 10 χρόνια αργότερα, άρχισε να εργάζεται για την WNIC, όπου και από τότε.

Κοινοτική σύνδεση

Οι Πύργοι υποστηρίζουν τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, μεταξύ των οποίων είναι η Κουζίνα Κουζίνας Καπουτσίνο, ο Συνασπισμός για το Προσωρινό Στέγαστρο, η Κοινωνία των Ανθρωπογενών Μίτσιγκαν, οι Άγγελοι της Ελπίδας, οι Gleaners, η Αστική Γεωργία του Μίτσιγκαν, το Παιδικό Κέντρο του Ντιτρόιτ, Τα φιλανθρωπικά ιδρύματα Ilitch, το ίδρυμα Zetterberg και το ίδρυμα Red Detroit Wings του Ντιτρόιτ. Ένας τεράστιος ανεμιστήρας του Red Wings, ο Towers ήταν ο επίσημος οικοδεσπότης προθέρμανσης κατά τη διάρκεια των προκριματικών παικτών 2009-2010 πριν από το παιχνίδι.

Το 2014, ο Towers ίδρυσε το Jay's Juniors, μια φιλανθρωπική ευκαιρία για οικογένειες με χρόνιες ή τελικά άρρωστα παιδιά που αντιμετωπίζονται με ένα ταξίδι που πληρώνεται εξ ολοκλήρου στο Walt Disney World.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Jay Towers, μεταβείτε στη σελίδα Facebook του.