Ξεκινήστε ένα νέο έργο iMovie

01 από 08

Ξεκινήστε ένα νέο έργο iMovie

Ξεκινήστε ένα νέο έργο iMovie.
Με το iMovie ανοιχτό, μεταβείτε στην επιλογή Αρχείο> Νέο έργο ή κάντε κλικ στην επιλογή Apple + N. Αυτό θα ανοίξει το παράθυρο Νέου Έργου.

02 από 08

Ονομάστε το έργο iMovie

Ονομάστε το έργο iMovie.
Το πρώτο βήμα είναι να ονομάσετε το νέο σας έργο iMovie. Επιλέξτε κάτι που είναι εύκολο να αναγνωριστεί. Προτείνω επίσης να συμπεριλάβετε την ημερομηνία στον τίτλο του έργου iMovie, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε και να παρακολουθήσετε πολλαπλές εκδόσεις.

03 του 08

iMovie Project Aspect Ratio

iMovie Project Aspect Ratio.
Κατά την εκκίνηση ενός νέου έργου στο iMovie, πρέπει να επιλέξετε το λόγο διαστάσεων - ευρεία οθόνη (16x9) ή πρότυπο (4x3). Επιλέξτε τη μορφή στην οποία βρίσκονται τα περισσότερα από τα footage σας. Αν βγάλετε HD, θα είναι 16x9. Αν πυροβολήσετε κανονικά, μπορεί να είναι και οι δύο. Εάν συνδυάζετε και τα δύο φορμά στα έργα σας, το iMovie θα προσαρμόζεται έτσι ώστε όλα να φαίνονται καλά στο πλαίσιο. Προτείνω τη μορφοποίηση έργων iMovie χρησιμοποιώντας ευρεία οθόνη 16x9, όποτε είναι δυνατόν, επειδή γίνεται η προεπιλεγμένη ρύθμιση για νέες τηλεοράσεις και συσκευές αναπαραγωγής βίντεο σε απευθείας σύνδεση.

04 του 08

iMovie Frame Rate του έργου

iMovie Frame Rate του έργου.

Για κάθε νέο έργο iMovie, πρέπει επίσης να επιλέξετε ρυθμό καρέ - 30 FPS NTSC , 25 FPS PAL ή 24 FPS cinema. Εάν βρίσκεστε στη Βόρεια Αμερική ή έχετε μια βιντεοκάμερα κατασκευασμένη εκεί, θα θελήσετε να έχετε NTSC. Εάν βρίσκεστε στην Ευρώπη ή έχετε μια βιντεοκάμερα κατασκευασμένη εκεί, θα θέλετε PAL. Και αν έχετε μια ειδική νέα κάμερα που καταγράφει 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο (θα ξέρετε ποιος είστε), επιλέξτε αυτό.

05 του 08

Θέματα του έργου iMovie

Θέματα του έργου iMovie.
Τα θέματα του έργου περιλαμβάνουν ένα σύνολο τυποποιημένων τίτλων και μεταβάσεων που μπορούν να προστεθούν αυτόματα στο βίντεό σας. Μερικά από τα θέματα είναι τυρώδες - αλλά μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να επεξεργαστείτε γρήγορα το βίντεό σας.

06 του 08

Κινηματογράφος iMovie

Κινηματογράφος iMovie.
Τα ρυμουλκούμενα ταινιών είναι πρότυπα που περιλαμβάνουν τίτλους, μουσική και λίστες πυροβολισμών που μετατρέπουν τα footage σας σε αυθεντικά ρυμουλκούμενα για όποιο είδος επιλέγετε. Είναι ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος για να κάνετε το έργο iMovie σας αξέχαστο.

07 του 08

iMovie Auto Transitions

iMovie Auto Transitions.
Οι αυτόματες μεταβάσεις είναι διαθέσιμες αν επιλέξετε το No Theme για το νέο σας έργο iMovie. Οποιαδήποτε από τις μεταβάσεις του iMovie είναι διαθέσιμη και ό, τι επιλέγετε θα προστεθεί αυτόματα μεταξύ κάθε βίντεο κλιπ.

08 από 08

Δημιουργήστε το νέο σας έργο iMovie

Δημιουργήστε το έργο σας iMovie.
Όταν έχετε προσαρμόσει όλες τις ρυθμίσεις σας, είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε το νέο σας έργο iMovie!