Πώς να δημιουργήσετε δωρεάν ringtones στο iTunes

Κανονικά, πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος για να κάνετε έναν ήχο κλήσης χρησιμοποιώντας το λογισμικό iTunes. Όχι μόνο αυτά αλλά τα μόνα τραγούδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι αυτά που αγοράστηκαν από το iTunes Store . Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε αποτελεσματικά δύο φορές για το ίδιο τραγούδι. Τα καλά νέα είναι ότι με λίγη δουλειά μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν ringtones για το iPhone σας χρησιμοποιώντας τα τραγούδια χωρίς DRM που έχετε ήδη - ακόμα και αυτά που δεν προέρχονται από το iTunes Store .

Δυσκολία: Μέσος όρος

Χρόνος που απαιτείται: Χρόνος εγκατάστασης - μέγιστο 5 λεπτά. / χρόνος δημιουργίας ήχου κλήσης - περίπου. 3 λεπτά ανά τραγούδι.

Εδώ είναι πώς:

Προεπισκόπηση ενός τραγουδιού

Πριν κάνετε οτιδήποτε, ίσως πρώτα να θέλετε να κάνετε προεπισκόπηση ενός τραγουδιού για να καθορίσετε ποιο μέρος του θέλετε να χρησιμοποιήσετε. ο μέγιστος επιτρεπτός χρόνος για έναν ήχο κλήσης είναι 39 δευτερόλεπτα. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να παίξετε ένα τραγούδι και να γράψετε την ώρα έναρξης και λήξης μιας ενότητας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. για παράδειγμα, 1:00 - 1:30 θα είναι ένα κλιπ 30 δευτερολέπτων που ξεκινάει από ένα λεπτό στο τραγούδι και τελειώνει σε 1 λεπτό 30. Για να εμφανίσετε τα τραγούδια που βρίσκονται στη βιβλιοθήκη του iTunes, κάντε κλικ στο Music στο αριστερό τμήμα του παραθύρου ( κάτω από τη Βιβλιοθήκη ).

Επιλογή τραγουδιού

Μόλις εντοπίσετε ένα τραγούδι που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και σημειώστε την ώρα έναρξης και λήξης της ενότητας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Λήψη πληροφοριών από το αναδυόμενο μενού. Αυτό θα φέρει μια οθόνη πληροφοριών που θα σας δείχνει διάφορες λεπτομέρειες για το τραγούδι.

Ρύθμιση του μήκους του τραγουδιού

Κάντε κλικ στην καρτέλα Επιλογές και τοποθετήστε ένα σημάδι ελέγχου στα πλαίσια δίπλα στην ώρα έναρξης και λήξης . Το κόλπο σε αυτό το σημείο είναι να χρησιμοποιήσετε τους χρόνους που γράψατε νωρίτερα - εισάγετε τους σε κουτάκια και κάντε κλικ στο OK .

Δημιουργία μουσικού κλιπ

Ξεκινήστε επισημαίνοντας το τραγούδι με το ποντίκι σας, κάντε κλικ στην καρτέλα Για προχωρημένους στο πάνω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Δημιουργία έκδοσης AAC από το μενού. Εάν δεν βλέπετε αυτή την επιλογή, μεταβείτε στον κωδικοποιητή AAC στις Ρυθμίσεις εισαγωγής (κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία > Προτιμήσεις > καρτέλα Γενικές > Ρυθμίσεις εισαγωγής ). Θα πρέπει τώρα να εμφανίζεται μια συντομευμένη έκδοση του αρχικού τραγουδιού στη βιβλιοθήκη του iTunes. Πριν συνεχίσετε στο επόμενο βήμα, καταργήστε την επιλογή των αρχικών χρόνων έναρξης και λήξης τραγουδιών ακολουθώντας τα βήματα 1 και 2 παραπάνω.

Δημιουργία ήχου κλήσης iTunes

Κάντε δεξί κλικ στο μουσικό κλιπ που έχετε δημιουργήσει και επιλέξτε Εμφάνιση στην Εξερεύνηση των Windows . Θα πρέπει τώρα να δείτε το αρχείο στον σκληρό σας δίσκο με την επέκταση αρχείου .M4A - μετονομάστε αυτήν την επέκταση σε .M4R για να τον κάνετε έναν ήχο κλήσης. Κάντε διπλό κλικ στο μετονομασμένο αρχείο στην Εξερεύνηση των Windows και το iTunes θα το εισαγάγει στο φάκελο "Ήχοι κλήσης" (μπορεί να χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα).

* Εναλλακτική μέθοδος *
Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την πρώτη μέθοδο, σύρετε το μουσικό κλιπ στην επιφάνεια εργασίας σας και μετονομάστε το με την επέκταση αρχείου .M4R. Διαγράψτε το μουσικό κλιπ στο iTunes και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικ στο αρχείο στην επιφάνεια εργασίας σας για να το εισαγάγετε.

Έλεγχος του νέου ήχου κλήσης

Ελέγξτε ότι ο Ήχος κλήσης έχει εισαχθεί κάνοντας κλικ στο Ringtones στο αριστερό παράθυρο του iTunes (κάτω από τη Βιβλιοθήκη). Θα πρέπει τώρα να δείτε τον νέο σας τόνο κουδουνίσματος στον οποίο μπορείτε να ακούσετε κάνοντας διπλό κλικ. Τέλος, για να καθαρίσετε, μπορείτε τώρα να διαγράψετε το αρχικό κλιπ που βρίσκεται στο φάκελο "Μουσική". κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Διαγραφή , ακολουθούμενο από Κατάργηση . Συγχαρητήρια για τη δημιουργία δωρεάν ήχου κλήσης χρησιμοποιώντας το iTunes - τώρα μπορείτε να συγχρονίσετε το iPhone σας.

Ο, τι χρειάζεσαι:

Apple iTunes Λογισμικό 7+