Πώς να μεταφέρετε μια βιβλιοθήκη iTunes σε άλλη τοποθεσία

Τρέξιμο από το διάστημα; Δείτε πώς μπορείτε να μετακινήσετε τη βιβλιοθήκη iTunes σε νέο φάκελο

Μπορείτε να μετακινήσετε τη βιβλιοθήκη iTunes σε νέο φάκελο για οποιονδήποτε λόγο και όσες φορές θέλετε. Είναι πραγματικά εύκολο να μεταφέρετε τη βιβλιοθήκη iTunes και όλα τα βήματα εξηγούνται σαφώς παρακάτω.

Ένας λόγος για την αντιγραφή ή την εξαγωγή της βιβλιοθήκης του iTunes είναι εάν θέλετε όλα τα τραγούδια, τα ακουστικά βιβλία, οι ήχοι κλήσης κλπ. Να είναι σε σκληρό δίσκο με περισσότερο ελεύθερο χώρο, όπως ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος . Ή ίσως θέλετε να τα τοποθετήσετε στο φάκελο Dropbox ή σε ένα φάκελο που θα υποστηρίζεται ηλεκτρονικά .

Ανεξάρτητα από τον λόγο ή τον τόπο που θέλετε να τοποθετήσετε τη συλλογή σας, το iTunes καθιστά εύκολο να μετακινήσετε τον φάκελο της βιβλιοθήκης σας. Μπορείτε να μετακινήσετε όλα τα αρχεία σας, ακόμα και τις βαθμολογίες τραγουδιών και τις λίστες αναπαραγωγής, χωρίς να ασχολείστε με οποιαδήποτε περίπλοκη αντιγραφή ή τεχνική φρασεολογία.

Υπάρχουν δύο σειρές οδηγιών που πρέπει να ακολουθήσετε για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία. Το πρώτο είναι να αλλάξετε τη θέση του φακέλου πολυμέσων iTunes και το δεύτερο να αντιγράψετε τα υπάρχοντα αρχεία μουσικής στη νέα τοποθεσία.

Επιλέξτε ένα νέο φάκελο για τα αρχεία iTunes

  1. Με το iTunes ανοιχτό, μεταβείτε στο μενού Επεξεργασία> Προτιμήσεις ... για να ανοίξετε το παράθυρο Γενικές προτιμήσεις .
  2. Μεταβείτε στην καρτέλα Για προχωρημένους .
  3. Ενεργοποιήστε την επιλογή οργανωμένου φακέλου Keep iTunes Media τοποθετώντας ένα σημάδι επιλογής στο συγκεκριμένο πλαίσιο. Εάν έχει ήδη ελεγχθεί, μεταβείτε στο επόμενο βήμα.
  4. Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί Αλλαγή ... για να αλλάξετε τη θέση του φακέλου πολυμέσων του iTunes. Ο φάκελος που ανοίγει είναι εκεί που τα τραγούδια του iTunes αποθηκεύονται αυτήν τη στιγμή (το οποίο πιθανότατα βρίσκεται στο φάκελο \ Music \ iTunes \ iTunes Media \ ), αλλά μπορείτε να το αλλάξετε σε οποιαδήποτε θέση θέλετε.
    1. Για να βάλετε τα μελλοντικά σας iTunes τραγούδια σε ένα νέο φάκελο που δεν υπάρχει ακόμα, απλά χρησιμοποιήστε το κουμπί Νέο φάκελο σε αυτό το παράθυρο για να δημιουργήσετε ένα νέο φάκελο εκεί και, στη συνέχεια, ανοίξτε αυτόν το φάκελο για να συνεχίσετε.
  5. Χρησιμοποιήστε το κουμπί Επιλογή φακέλου για να επιλέξετε αυτόν το φάκελο για τη νέα θέση φακέλου πολυμέσων.
    1. Σημείωση: Πίσω στο παράθυρο " Προτιμώμενες προτιμήσεις" , βεβαιωθείτε ότι το κείμενο τοποθεσίας του φακέλου iTunes Media αλλάζει στο φάκελο που επιλέξατε.
  6. Αποθηκεύστε τις αλλαγές και κλείστε τις ρυθμίσεις του iTunes με το κουμπί OK .

Αντιγράψτε την υπάρχουσα μουσική σας στη νέα τοποθεσία

  1. Για να ξεκινήσετε την ενοποίηση της βιβλιοθήκης iTunes (για να αντιγράψετε τα αρχεία σας στη νέα τοποθεσία), ανοίξτε την επιλογή File> Library> Organize Library ....
    1. Σημείωση: Ορισμένες παλαιότερες εκδόσεις του iTunes αποκαλούν την επιλογή "Οργανώστε τη βιβλιοθήκη" στην επιλογή "Συμπύρωση βιβλιοθήκης". Εάν δεν υπάρχει, μεταβείτε πρώτα στο μενού "Για προχωρημένους ".
  2. Τοποθετήστε ένα πλαίσιο ελέγχου στο πλαίσιο δίπλα στην επιλογή Ενοποίηση αρχείων και, στη συνέχεια, επιλέξτε ΟΚ ή για παλιότερες εκδόσεις του iTunes, κάντε κλικ στο κουμπί / πατήστε το πλήκτρο Consolidate .
    1. Σημείωση: Εάν δείτε ένα μήνυμα που σας ρωτά εάν θέλετε το iTunes να μετακινηθεί και να οργανώσει τα τραγούδια σας, απλά επιλέξτε Ναι .
  3. Αφού εξαφανιστούν τυχόν προτροπές και παράθυρα, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι τα αρχεία έχουν τελειώσει την αντιγραφή στη νέα τοποθεσία. Βεβαιωθείτε ότι ανοίξτε το φάκελο που επιλέξατε στο Βήμα 4 παραπάνω για να ελέγξετε ξανά ότι είναι εκεί.
    1. Θα πρέπει να δείτε ένα φάκελο " Μουσική " και ενδεχομένως μερικούς άλλους, όπως αυτόματα Προσθήκη στο iTunes και Audiobooks . Διστάσετε να ανοίξετε αυτούς τους φακέλους και να αναζητήσετε τα αρχεία σας.
  4. Αφού αντιγραφούν όλα τα τραγούδια σας στον νέο φάκελο, είναι ασφαλές να διαγράψετε τα πρωτότυπα αρχεία. Η προεπιλεγμένη τοποθεσία για τους χρήστες των Windows είναι C: \ Users \ [username] \ Music \ iTunes \ iTunes Media \.
    1. Σημαντικό: Ίσως να είναι καλύτερο να διατηρείτε αρχεία XML ή ITL , μόνο σε περίπτωση που τα χρειάζεστε στο μέλλον.