Αποθήκευση εικόνας από το Outlook Express ακόμα κι αν δεν είναι προσάρτημα

Στο Outlook Express, οι ενσωματωμένες εικόνες εμφανίζονται διαφορετικά από αυτές που ήταν πραγματικά συνδεδεμένες ως αρχεία, αλλά μπορείτε ακόμα να αποθηκεύσετε αυτά τα συνημμένα εικόνας με τον ίδιο τρόπο.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς να αποθηκεύετε τα συνημμένα εικόνας σε σειρά στην επιφάνεια εργασίας σας ή σε οποιονδήποτε άλλο φάκελο.

Τι είναι τα ενσωματωμένα συνημμένα εικόνας;

Μια ενσωματωμένη εικόνα έχει εισαχθεί στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Όταν ένα συνημμένο σαν αυτό στέλνεται με ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η φωτογραφία υπάρχει ακριβώς μαζί με το κείμενο, μερικές φορές με κείμενο που ρέει πριν, μετά, ή ακόμα και δίπλα του.

Αυτό συμβαίνει συχνά τυχαία, προσθέτοντας την εικόνα απευθείας στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντί να την προσθέσετε ως κανονικό συνημμένο. Ωστόσο, μπορεί να γίνει με σκοπό και μπορεί να είναι χρήσιμο εάν θέλετε ο παραλήπτης να μπορεί να διαβάσει το μήνυμα και να ανατρέξει στις συνημμένες εικόνες, όλες ταυτόχρονα με την ανάγνωση του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα συνημμένα εικόνων σε σειρά είναι διαφορετικά από τα συνηθισμένα, τα οποία αποθηκεύονται ως πραγματικό συνημμένο και ανοίγουν ξεχωριστά από το μήνυμα.

Πώς να αποθηκεύσετε τα συνημμένα ενσωματωμένης εικόνας

Ανοίξτε το Outlook Express ή το Windows Mail και ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Κάντε δεξί κλικ στην εικόνα in-line.
  2. Επιλέξτε Αποθήκευση εικόνας ως ... ή Αποθήκευση εικόνας ως ... από το μενού περιβάλλοντος.
  3. Αποφασίστε πού να αποθηκεύσετε το συνημμένο. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε φάκελο θέλετε, αλλά ο ευκολότερος τρόπος να το βρείτε ξανά είναι να επιλέξετε Desktop, My Pictures ή Pictures.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .

Συμβουλή: Εάν η εικόνα που αποθηκεύετε είναι σε περίεργη μορφή που δεν ανοίγει με το πρόγραμμα προβολής εικόνων, μπορείτε να εκτελέσετε την εικόνα μέσω μετατροπέα αρχείων εικόνας για να την αποθηκεύσετε σε διαφορετική μορφή εικόνας.