Πώς να βρείτε τα κλειδιά προϊόντος και τους σειριακούς αριθμούς χρησιμοποιώντας Keyfinder

Το Keyfinder Thing είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που θα βρει το κλειδί προϊόντος των Windows και τα κλειδιά προϊόντος και τους σειριακούς αριθμούς σε πολλά άλλα προγράμματα.

Το Keyfinder Thing v3.1.6 λειτουργεί για σχεδόν οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα Windows εκτός από τα Windows 10, τα Windows 8 και τα Windows NT. Χρειάζεστε το πρωτότυπο κλειδί προϊόντος που συνοδεύει την αγορά των Windows για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows .

Για μια γρήγορη επισκόπηση του τι μπορεί να κάνει το Keyfinder Thing, συν μερικά πράγματα που δεν μας αρέσουν, δείτε την πλήρη ανασκόπηση του Keyfinder Thing v3.1.6 .

01 από 07

Επισκεφθείτε τον ιστοχώρο Thing Keyfinder

Keyfinder Thing Website.

Το Keyfinder Thing είναι ένα πρόγραμμα ελεύθερου λογισμικού που βρίσκει κλειδιά προϊόντος και σειριακούς αριθμούς, οπότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Keyfinder Thing για να μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα.

Το Keyfinder Thing είναι ένα εντελώς δωρεάν πρόγραμμα και δεν πρέπει να χρεωθείτε τίποτα για να το κατεβάσετε ή να το χρησιμοποιήσετε.

Σημείωση: Οι λεπτομερείς οδηγίες που έχω συγκεντρώσει εδώ σας καθοδηγούν σε όλη τη διαδικασία της χρήσης του Keyfinder Thing για να εντοπίσετε χαμένα κλειδιά προϊόντος και σειριακούς αριθμούς, ώστε να διστάσετε να ρίξετε μια ματιά σε ολόκληρο το σεμινάριο πριν ξεκινήσετε.

02 του 07

Κάντε κλικ στο κουμπί λήψης

Keyfinder Thing Σελίδα λήψης.

Στη σελίδα λήψης του Keyfinder Thing, πάνω από το στιγμιότυπο του Keyfinder Thing, θα πρέπει να δείτε δύο κουμπιά που λένε Λήψη .

Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη στα αριστερά - το ένα στα δεξιά για ένα διαφορετικό πρόγραμμα που δεν είναι δωρεάν.

03 του 07

Κάντε λήψη του Αρχείου ZIP του Keyfinder Thing

Επεξεργασία στοιχείου λήψης κλειδιού.

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί Λήψη , θα πρέπει να ξεκινήσει η λήψη του Keyfinder Thing. Η λήψη γίνεται με τη μορφή αρχείου ZIP που ονομάζεται keyfinderthing3.zip .

Εάν σας ζητηθεί, επιλέξτε " Αποθήκευση στο δίσκο" ή " Αρχείο λήψης" - το πρόγραμμα περιήγησής σας μπορεί να φανεί διαφορετικά. Αποθηκεύστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας σας ή σε κάποια άλλη τοποθεσία που είναι εύκολο να εντοπίσετε. Μην επιλέξετε να ανοίξετε το αρχείο ή να ανοίξετε .

Το αρχείο ZIP του Keyfinder Thing είναι πολύ μικρό. Ακόμη και σε αργές συνδέσεις, η λήψη δεν πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα.

Σημείωση: Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τη διαδικασία λήψης του Keyfinder Thing κατά τη λήψη μέσω του προγράμματος περιήγησης Internet Explorer στα Windows Vista . Εάν κάνετε λήψη σε άλλο λειτουργικό σύστημα, όπως τα Windows XP ή χρησιμοποιώντας άλλο πρόγραμμα περιήγησης εκτός από τον IE, ο δείκτης προόδου λήψης πιθανότατα θα φαίνεται διαφορετικός από τον παραπάνω.

04 του 07

Εξαγάγετε το Πρόγραμμα από το Αρχείο ZIP του Keyfinder Thing

Εξαγωγή αρχείου (Windows Vista).

Ανοίξτε το αρχείο ZIP του Keyfinder Thing αφού ολοκληρωθεί η λήψη.

Σημείωση: Τα αρχεία ZIP είναι μεμονωμένα αρχεία που περιέχουν συμπιεσμένες εκδόσεις ενός ή περισσότερων αρχείων. Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τα αρχεία που περιέχονται στο αρχείο ZIP, πρέπει να αποσυνδεθεί. Υπάρχουν πολλά προγράμματα που το κάνουν και μπορεί να έχετε εγκαταστήσει ένα. Εξαιτίας αυτού, ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε ελαφρώς διαφορετικά βήματα για να "unzip" το αρχείο ZIP Keyfinder Thing.

Αν δεν έχετε εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα εξαγωγής αρχείων, μια ενσωματωμένη δυνατότητα εξαγωγής ZIP στα Windows θα σας ζητήσει να εξαγάγετε τα αρχεία που περιέχονται στο αρχείο ZIP σε ένα νέο φάκελο. Ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται για να ολοκληρώσετε την εξαγωγή αρχείου.

05 του 07

Εκτελέστε το Πρόγραμμα Thinking Keyfinder

Έγινε εξαγωγή αρχείων (Windows Vista).

Μετά την εξαγωγή του αρχείου ZIP Keyfinder Thing σε ένα φάκελο, ανοίξτε το φάκελο για να δείτε τα περιεχόμενα.

Θα πρέπει να δείτε μόνο ένα αρχείο που ονομάζεται KeyFinderThing.exe . Ενδέχεται να μην δείτε την επέκταση του αρχείου EXE, επομένως βεβαιωθείτε ότι βλέπετε το αρχείο. Εάν δεν το κάνετε, κατεβάστε και εξαγάγετε ξανά το αρχείο ZIP Keyfinder Thing.

Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο KeyFinderThing.exe για να εκτελέσετε το Thing Keyfinder.

Το Keyfinder Thing δεν εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας - απλά τρέχει. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον εντοπισμό του αρχείου, είναι το ένα με το εικονίδιο με το σφυρί και το κλειδί, όπως φαίνεται στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης.

Σημείωση: Η παραπάνω εικόνα δείχνει πώς φαίνεται ο φάκελος με το εξαγόμενο αρχείο εφαρμογής Keyfinder Thing στα Windows Vista. Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικό λειτουργικό σύστημα Windows, ο φάκελός σας μπορεί να μην φαίνεται το ίδιο.

06 του 07

Δείτε τα κλειδιά προϊόντος και τους σειριακούς αριθμούς

Keyfinder Thing v3.1.6.

Μετά από μια σύντομη σάρωση, το Keyfinder Thing εμφανίζει τα κλειδιά προϊόντος και τους σειριακούς αριθμούς στα προγράμματα που γνωρίζει. Το κλειδί προϊόντος του λειτουργικού συστήματος των Windows θα είναι ένα από τα κλειδιά που εμφανίζονται.

Ο υπολογιστής που χρησιμοποίησα ως παράδειγμα ήταν ένας υπολογιστής με Windows Vista, αλλά δεν είχε εγκατασταθεί κανένα πρόσθετο πρόγραμμα. Ο υπολογιστής σας θα δείξει πιθανώς αρκετούς άλλους σειριακούς αριθμούς.

07 του 07

Εγγράψτε τα κλειδιά προϊόντος και τους σειριακούς αριθμούς που εντοπίσατε

Μόλις βρείτε τα κλειδιά του προϊόντος και τους σειριακούς αριθμούς, εκτυπώστε τα και κρατήστε τα ασφαλή κάπου! Δεν χρειάζεται να περάσετε από τη διαδικασία αυτή δύο φορές.

Συμβουλή: Μήπως δυσκολεύατε να χρησιμοποιήσετε το Keyfinder Thing ή δεν βρήκε τον σειριακό αριθμό που αναζητούσατε; Δοκιμάστε ένα άλλο δωρεάν πρόγραμμα εύρεσης προϊόντος . Το Keyfinder Thing είναι υπέροχο, αλλά αν δεν λειτουργεί όπως αναμενόταν, δεν είναι πολύ χρήσιμο. Ένα άλλο δωρεάν πρόγραμμα εύρεσης κλειδιών μπορεί να βρει αυτό που ψάχνετε.