Πώς να χρησιμοποιήσετε το Skype στη συσκευή σας BlackBerry

Οι συσκευές Blackberry είναι καλοί υποψήφιοι για την αξιοποίηση του ασύρματου / κινητού VoIP . Υπάρχει ένας ενδιαφέροντος αριθμός εφαρμογών VoIP για BlackBerry και υπηρεσίες που επιτρέπουν στους χρήστες BlackBerry να κάνουν δωρεάν ή φτηνές κλήσεις. Ωστόσο, πολλοί χρήστες του BlackBerry δεν είναι ικανοποιημένοι, επειδή για αυτούς, το VoIP σημαίνει Skype . Οι χρήστες του BlackBerry δεν ήταν ικανοποιημένοι με το Skype μέχρι στιγμής. δεν υπάρχει πλήρης πελάτης Skype για το BlackBerry. Έτσι, εδώ είναι μερικοί άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία στο BlackBerry μηχάνημά σας.

01 από 04

Verizon Skype για το BlackBerry

isriya / Flikr / CC BY 2.0
Αυτός είναι ο μόνος καθαρός πελάτης Skype που είναι διαθέσιμος για το BlackBerry μέχρι στιγμής, αλλά έχει δύο μεγάλους περιορισμούς. Πρώτον, λειτουργεί μόνο σε Verizon Wireless. Δεύτερον, υποστηρίζει μόνο μια χούφτα στα μοντέλα BlackBerry. Περισσότερο "

02 από 04

IM + για το Skype

Αυτό το προϊόν από τις υπηρεσίες Shape σας επιτρέπει να καλείτε τους χρήστες στους υπολογιστές τους δωρεάν και σε οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο μέσω της υπηρεσίας SkypeOut. Λειτουργεί με δίκτυα 3G, GSM και CDMA, χρησιμοποιώντας τα λεπτά δικτύου για την πραγματοποίηση των κλήσεων. Αυτό πρέπει να προστεθεί στο κόστος των κλήσεων. Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών είναι η διαχείριση παρουσίας και μια ωραία διεπαφή. Το IM + για το Skype δεν είναι δωρεάν - κοστίζει περίπου $ 30, αλλά έχετε μια εβδομάδα για δίκη.

Περισσότερα »

03 του 04

iSkoot

Το iSkoot λειτουργεί γενικά με τον ίδιο τρόπο όπως το IM +, εκτός από το γεγονός ότι η εφαρμογή είναι δωρεάν και δεν χρεώνει τίποτα για την υπηρεσία. Υποθέτω ότι θα πρέπει να κερδίζουν χρήματα από τις συμβάσεις που έκαναν με το Skype. Ενώ το IM + λειτουργεί παγκοσμίως, το iSkoot λειτουργεί μόνο σε 45 χώρες. Το iSkoot χρησιμοποιεί τα λεπτά δικτύου για να πραγματοποιεί κλήσεις, οι κλήσεις μεγάλων αποστάσεων κοστίζουν το ίδιο με τις τοπικές κλήσεις.

Περισσότερα »

04 του 04

Skype Lite για το BlackBerry

Αυτό είναι το πραγματικό λογισμικό Skype που κατασκευάστηκε για το BlackBerry, αλλά ήταν ακόμα σε κλειστή έκδοση Beta το 2009. Δεν υπάρχουν νέα για τώρα. Έχω συμπεριλάβει αυτό το στοιχείο στη λίστα για να ξέρετε ότι δεν πρέπει να περιμένετε την απελευθέρωση της εφαρμογής. Περισσότερο "