Τι σημαίνει "ROFLMAO";

Στην ηλεκτρονική επικοινωνία, το "ROFLMAO" είναι ένα κοινό αρκτικόλεξο για το "Rolling on Floor, Laughing My A ** Off". Όπως πολλές πολιτιστικές περιγραφές του Internet, έχει γίνει μέρος της σύγχρονης αγγλικής γλώσσας.

& # 34; ROFLMAO & # 34; Παραδείγματα χρήσης

Παράδειγμα 1:

Πρώτος χρήστης: "Ω, ο άνθρωπος, ο προϊστάμενος μου μόλις ήρθε στο θάλαμο μου. Ήμουν τόσο ντροπιασμένος γι 'αυτόν επειδή η μύγα του ήταν ανοικτή και δεν είχα το θάρρος να του πω.

Δεύτερος χρήστης: "ROFLMAO!"

Παράδειγμα 2:

Xian: "Χα! Η γάτα μας περπατούσε στο παράθυρο της κουζίνας και μόλις έπεσε σε νεροχύτη με νερό ... Ποτέ δεν τον είδα να πηδάει τόσο γρήγορα!"

Jason: "HAHA ROFLMAO! Λάβατε μια φωτογραφία;"

Παράδειγμα 3:

Carmelita: "Pwnage, απλά χρησιμοποίησα μια χιονοστιβάδα για να σπρώξω τον παίκτη του Horde από τον γκρεμό!

Nalora: "ROFLMAO! Ήταν σε αρένες;"

Carmelita: "Battlegrounds. Ο φτωχός shmuck ήταν stealthed και προσπαθήστε να με απογοητεύσει, αλλά μου αναβοσβήνει και snowballed τον από το βράχο!"

Παράδειγμα 4:

Joanna: "Ο γερμανός βοσκός μας OMG άνοιξε μια τσάντα αλεύρι στην κουζίνα, καλύπτεται με άσπρο αλεύρι και μοιάζει με λύκο αλμπίνο!"

Heidi: "BWAHAHA ROFLMAO!"

Παράδειγμα 5:

Tim: "Το παιδί μου ήθελε να πάρει τον κινεζικό χαρακτήρα για το" αρσενικό "τατουάζ στον ώμο του και βρήκε μια εικόνα από το Διαδίκτυο, αλλά ήταν του χαρακτήρα για το" ταχυδρομείο ". Έτσι, ναι, το τατουάζ στο χέρι του λέει βασικά "ταχυδρομική υπηρεσία" στα κινέζικα. HAHAHAHA! "

Ράντι: "ROFLMAO!"

Εκφράσεις παρόμοιες με το "ROFLMAO"

Κεφαλαιοποίηση και στίξη

Η κεφαλαιοποίηση είναι μια μη ανησυχία όταν χρησιμοποιείτε συντομεύσεις μηνυμάτων κειμένου και ομιλία . Είτε χρησιμοποιείτε κεφαλαία (π.χ. "ROFL") ή χαμηλότερη (π.χ. "rofl"), η έννοια είναι ίδια. Αποφύγετε να πληκτρολογείτε ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία. αυτό φωνάζει σε απευθείας σύνδεση-μιλάμε.

Η στίξη είναι επίσης ασήμαντη με τις περισσότερες συντομογραφίες μηνυμάτων κειμένου. Για παράδειγμα, η συντομογραφία για το "Πολύ μακρύ, δεν διάβασα" μπορεί να συντομευτεί ως " TL, DR " ή "TLDR". Και οι δύο είναι αποδεκτές, με ή χωρίς στίξη.

Η εξαίρεση: Ποτέ μην χρησιμοποιείτε περιόδους (κουκκίδες) ανάμεσα στα γράμματα φράσης. Θα ηττηθεί ο σκοπός της επιτάχυνσης πληκτρολόγηση αντίχειρα. Για παράδειγμα, το "ROFL" δεν θα πρέπει ποτέ να πληκτρολογείται ως "ROFL" και το " TTYL " δεν πρέπει ποτέ να εμφανίζεται ως "TTYL"

Εθιμοτυπία για το δικτυακό τόπο και το γράμμα του κειμένου

Γνωρίστε ποιος είναι το ακροατήριό σας και εάν το πλαίσιο είναι άτυπο ή επαγγελματικό και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε καλή κρίση. Εάν γνωρίζετε καλά τους ανθρώπους και είναι προσωπική και ανεπίσημη επικοινωνία, τότε η λέξη συντομογραφία είναι απολύτως αποδεκτή. Από την άλλη πλευρά, εάν ξεκινάτε απλά μια φιλία ή επαγγελματική σχέση με το άλλο πρόσωπο, αποφεύγοντας τις συντομογραφίες είναι μια καλή ιδέα μέχρι να έχετε αναπτύξει μια σχέση.

Εάν η ανταλλαγή μηνυμάτων είναι σε επαγγελματικό πλαίσιο με κάποιον συνεργάτη, πελάτη ή πωλητή, αποφύγετε εντελώς τις συντομεύσεις. Η χρήση πλήρων λέξεων δείχνει επαγγελματισμό και ευγένεια. Err από την πλευρά του επαγγελματισμού και στη συνέχεια χαλαρώστε τις επικοινωνίες σας με την πάροδο του χρόνου.