Πώς να κάνετε streaming για να επαναφέρετε μια κονσόλα Xbox One

Δεν χρειάζεστε καν κάρτα λήψης

Η μετάδοση του παιχνιδιού του Xbox One μέσω της υπηρεσίας συνεχούς ροής του Twitch έχει γίνει σχεδόν τόσο συνηθισμένη όσο παίζει τα ίδια τα βιντεοπαιχνίδια.

Ενώ μερικές από τις δημοφιλέστερες ταινίες Twitch επενδύουν σε ακριβούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών, κάρτες σύλληψης, πολλαπλές κάμερες, ακουστικά και πράσινες οθόνες, ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει μια δωρεάν εκπομπή για δωρεάν χρησιμοποιώντας κάτι παραπάνω από την κονσόλα Xbox One και μερικά προαιρετικά εξαρτήματα.

Τι θα χρειαστεί να κάνετε για να επαναφέρετε το ρεύμα στο Xbox One

Για να μεταβείτε απευθείας στο Twitch από την κονσόλα παιχνιδιών Xbox One , δεν χρειάζεστε πολύ πέρα ​​από τα παρακάτω βασικά στοιχεία.

Εάν επιθυμείτε να ενσωματώσετε βίντεο με τον εαυτό σας και να παρέχετε φωνητική αφήγηση (και τα δύο είναι προαιρετικά), θα πρέπει επίσης να έχετε τα ακόλουθα στοιχεία.

Το Kinect μπορεί να διαθέτει μικρόφωνο, αλλά για ήχο υψηλής ποιότητας για τη ροή σας, συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιήσετε μια ξεχωριστή συσκευή. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές.

Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή Twitch Xbox

Για να ξεκινήσετε μια εκπομπή Twitch στο Xbox One, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη της δωρεάν εφαρμογής Twitch. Εδώ είναι πώς να το πάρετε.

  1. Ενεργοποιήστε το Xbox One και μεταβείτε στην καρτέλα Καταστήματος στον πίνακα ελέγχου.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης στο πλαίσιο των παιχνιδιών και των πολυμέσων.
  3. Πληκτρολογήστε "Twitch". Η εφαρμογή Twitch, με το μωβ εικονίδιο, θα πρέπει να εμφανίζεται καθώς πληκτρολογείτε. Κάντε κλικ σε αυτό.
  4. Θα μεταφερθείτε στην επίσημη λίστα της εφαρμογής μέσα στο Κατάστημα . Κάντε κλικ στο κουμπί Get για να το κατεβάσετε.
  5. Η εφαρμογή σας θα εγκατασταθεί στην κονσόλα σας Xbox One και μπορεί να βρεθεί στην οθόνη "Οι παιχνίδια μου & εφαρμογές" που βρίσκεται στον οδηγό σας (το μενού που εμφανίζεται όταν πατάτε το κουμπί Xbox του κύκλου στον ελεγκτή σας).

Συνδέοντας τους λογαριασμούς Twitch και Xbox

Για να βεβαιωθείτε ότι το Xbox One σας μεταδίδει στο λογαριασμό Twitch σας, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε μια αρχική σύνδεση μέσω του υπολογιστή σας. Αφού ο λογαριασμός σας Twitch συνδεθεί με το Xbox One, δεν θα χρειαστεί να το ξανακάνετε παρά μόνο αν αντικαταστήσετε την κονσόλα σας ή θέλετε να αλλάξετε λογαριασμούς Twitch .

  1. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο Twitch στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε.
  2. Στο Xbox One σας, ανοίξτε την εφαρμογή Twitch και κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση . Η εφαρμογή θα σας δώσει έναν εξαψήφιο κωδικό.
  3. Πίσω στον υπολογιστή σας στο ίδιο πρόγραμμα περιήγησης στο οποίο συνδεθήκατε στο Twitch on, επισκεφθείτε αυτήν την ειδική ιστοσελίδα ενεργοποίησης και πληκτρολογήστε τον κώδικα που σας παρέσχε η εφαρμογή. Το Xbox One θα συνδεθεί τώρα με το Twitch.

Ξεκινώντας την πρώτη ροή Twitch σας & amp; Δοκιμές

Την πρώτη φορά που κάνετε streaming από το Xbox One, θα πρέπει να εκτελέσετε μερικές μικρές δοκιμές για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν σωστά και ότι η ποιότητα του ήχου και του οπτικού είναι τόσο καλή όσο μπορούν. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα.

  1. Ανοίξτε το παιχνίδι Xbox One που θέλετε να κάνετε stream. Δεν θα μπορείτε να κάνετε ροή στο Twitch χωρίς να είναι ενεργό το παιχνίδι. Συμβουλή: Είναι εντάξει αν το ανοίξετε και απλά αφήστε το στην οθόνη τίτλου. Δεν χρειάζεται πραγματικά να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι.
  2. Επιστρέψτε στο ταμπλό του Xbox One και ανοίξτε την εφαρμογή Twitch. Κάντε κλικ στο κουμπί Broadcast στην κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης. Αυτό θα ανοίξει ξανά το παιχνίδι Xbox One και θα συρρικνωθεί η εφαρμογή Twitch σε μια μικρή μπάρα στη δεξιά πλευρά της οθόνης.
  3. Κάντε κλικ στο πεδίο Broadcast Title και μετονομάστε την εκπομπή Twitch. Μπορεί να είναι οτιδήποτε θέλετε. Αυτό είναι που η ροή σας θα καλείται στην ιστοσελίδα Twitch και στις εφαρμογές.
  4. Επιλέξτε Ρυθμίσεις . Θα πρέπει να δείτε μια προεπισκόπηση της εμφάνισης του Twitch σας σε ένα μικρό παράθυρο στο πάνω μέρος της καρτέλας Twitch.
  5. Αν έχετε συνδέσει το Kinect με το Xbox One, θα δείτε μια προεπισκόπηση του τι βλέπει το Kinect στο παράθυρο ροής. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε καταργώντας την επιλογή του πλαισίου Enable Kinect . Μπορείτε να επανατοποθετήσετε την κάμερα Kinect στη ροή σας κάνοντας κλικ στο σχετικό πλαίσιο διάταξης στην οθόνη.
  1. Η λειτουργία αυτόματου ζουμ κάνει την εστίαση του Kinect στο πρόσωπό σας ενώ κάνετε ροή. Αν το απενεργοποιήσετε, το Kinect θα δείξει όλα όσα μπορεί να δει, τα οποία πιθανόν θα είναι ολόκληρο το δωμάτιο. Κρατήστε αυτήν την επιλογή ενεργοποιημένη για να διατηρήσετε την εστίαση σε εσάς κατά τη ροή.
  2. Βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί το πλαίσιο Ενεργοποίηση μικροφώνου . Αυτό θα αφήσει το Kinect ή το συνδεδεμένο μικρό σας συνδεδεμένο στον ελεγκτή σας (αν υπάρχει), να πάρει αυτό που λέτε κατά τη ροή.
  3. Η επιλογή " Συζήτηση συμβαλλόμενου μέρους " αναφέρεται σε ήχο που γίνεται από άλλους χρήστες σε ομαδική συζήτηση ή σε αντιστοιχία στο διαδίκτυο. Εάν θέλετε μόνο να μεταδίδεται η φωνή σας κατά τη διάρκεια της ροής σας, διατηρήστε την επιλογή Συνομιλίας του Party Broadcast μη ελεγμένη. Εάν θέλετε να μοιραστείτε όλο τον ήχο, μπορείτε να ελέγξετε αυτό το πλαίσιο.
  4. Το τελευταίο βήμα που πρέπει να κάνετε για να ρυθμίσετε τη ροή σας είναι να επιλέξετε την ανάλυση ροής. Σε γενικές γραμμές, όσο υψηλότερη είναι η ποιότητα της εικόνας που επιλέγετε, τόσο πιο γρήγορα θα πρέπει να είναι το διαδίκτυο. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Ποιότητα και επιλέξτε Λήψη νέας σύστασης . Αυτό θα εντοπίσει αυτόματα τη βέλτιστη ρύθμιση ποιότητας για την τρέχουσα ταχύτητα του Διαδικτύου για εσάς. Δεν χρειάζεται να ξέρετε ποια είναι η ταχύτητα του Internet σας.
  1. Αφού προσαρμοστούν όλες οι ρυθμίσεις σας, πατήστε το κουμπί B του ελεγκτή σας για να επιστρέψετε στο κύριο μενού εκπομπής Twitch και επιλέξτε Start Broadcast (Έναρξη εκπομπής) για να ξεκινήσει η ροή.

Συμβουλή: Είναι καλή ιδέα να ζητήσετε από έναν φίλο να παρακολουθήσει την πρώτη σας ροή και να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα της εκπομπής και τα επίπεδα ήχου. Εάν παρουσιάζουν μεγάλη καθυστέρηση (ο ήχος δεν πέφτει από το συγχρονισμό με τα οπτικά), απλά επιστρέψτε στις ρυθμίσεις Twitch και επιλέξτε χειροκίνητα μια ρύθμιση εκπομπής χαμηλότερης ποιότητας.

Μετά την αρχική εγκατάσταση και μετάδοση, τα επόμενα ρεύματα Twitch μπορούν να ξεκινήσουν απλά ξεκινώντας ένα παιχνίδι, ανοίγοντας την εφαρμογή Twitch, κάνοντας κλικ στο Broadcast , μετονομάζοντας τη ροή σας και στη συνέχεια πατώντας την επιλογή Start Broadcast .