Τι είναι ο «κανόνας 34»;

Τι σημαίνει?

Ο όρος «κανόνας 34» είναι ο λαϊκός πολιτισμός που κάθε αντικείμενο στον ιστό έχει μετατραπεί σε πορνογραφικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο ή μπορεί να μετατραπεί σε πορνογραφικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο. Η έκφραση του Κανόνα 34 χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει τις κωμικές φωτογραφίες των μη ανθρώπινων αντικειμένων που εμφανίζονται να εκτελούν σεξουαλικές πράξεις.

Το πνεύμα του άρθρου 34 είναι ότι το Διαδίκτυο έχει επεκταθεί με θάρρος η σεξουαλικότητα σε όλες τις κοινότητες. Παπούτσια, σόδα ποπ, αεροπλάνα, βιντεοπαιχνίδια, Σαίξπηρ, οικιακά σπίτια, οικιακές συσκευές και πολλά άλλα: απολύτως τίποτα μπορεί να συνδεθεί με σεξουαλικό περιεχόμενο αν ψάχνετε στο Διαδίκτυο αρκετά καιρό.

Πώς το άρθρο 34 & # 39; Χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο

Συχνά το θέμα για τις αφιερωμένες αφίσες και τις θέσεις humor στο Facebook, το «Rule 34» είναι μια κοινή περίφημη λεζάντα για διεστραμμένες και σεξουαλικές φωτογραφίες. Εάν ποτέ επιλέγετε να μοιραστείτε μια εικόνα των καθημερινών αντικειμένων που συμπεριφέρονται σεξουαλικά, απλά ο λεξικός «Rule 34» καθώς τα δημοσιεύετε στο Facebook ή το Pinterest ή το Instagram. Αυτό θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι οι άνθρωποι που βλέπουν τη φωτογραφία σας γνωρίζουν ότι αποστέλλετε για λόγους χιούμορ.

Παραδείγματα του άρθρου 34:

Ίσως το άρθρο 34 αποτελεί μαρτυρία της ανθρώπινης δημιουργικότητας, ή ίσως είναι ένα σύμπτωμα του πώς είναι άνθρωποι με σεξουαλικά κίνητρα. Ή ίσως είναι και οι δύο? Ο κανόνας 34 είναι μια χιουμοριστική έκφραση που έχει ένα υποκείμενο της αλήθειας σε αυτό.

Προέλευση της έκφρασης του σύγχρονου κανόνα 34

Ενώ η προέλευση του άρθρου 34 τίθεται υπό συζήτηση, πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να αναδειχθεί σε ένα σχέδιο καρτών από το Zoom-Out στο Ηνωμένο Βασίλειο, το 2004. Η έκφραση έγινε μια καταχώρηση στο Urban Dictionary το 2006 και στη συνέχεια η Paheal Ο ιστότοπος .net δημιούργησε μια πλήρη βάση δεδομένων του άρθρου 34 για τους ενήλικες.

Μέσω της χρήσης της διασποράς των ιών των μιμνών , ο κανόνας 34 έχει γίνει μια σύγχρονη έκφραση καθημερινής διαδικτυακής συνομιλίας .

Σχετικές: Άρθρο 35

'Αν δεν υπάρχει πορνό που θα βρεθεί αυτή τη στιγμή, θα γίνει σύντομα'. Πρόκειται για μια παραβίαση της απαίτησης του άρθρου 34, η οποία γεννήθηκε το 2006, απαντώντας σε άτομα που υποστηρίζουν ότι το άρθρο 34 δεν ήταν πλήρες.

Σχετικές: Άρθρο 63

Υπάρχει ένας λιγότερο γνωστός κανόνας της ηλεκτρονικής πορνογραφίας που ονομάζεται «άρθρο 63». Αυτός ο κανόνας ισχυρίζεται ότι για κάθε περιστατικό σε απευθείας σύνδεση, υπάρχει ένα αντίστοιχο περιστατικό με το αντίθετο φύλο.