Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FaceTime στο iPhone 3GS ή το iPhone 3G;

Το FaceTime είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά των συσκευών iOS όπως το iPhone και το iPad. Είναι τόσο δροσερό και τόσο συναρπαστικό που δημιούργησε έναν τόνο ανταγωνισμού για προϊόντα στο iPhone και σε άλλες πλατφόρμες όπως τα Windows .

Το FaceTime αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα κάθε iPhone από το iPhone 4. Αλλά τι γίνεται με τα iPhones που βγήκαν πριν από τα 4; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FaceTime στο iPhone 3GS ή 3G;

Οι 2 λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FaceTime για τα iPhone 3G και 3GS

Οι ιδιοκτήτες του iPhone 3GS και 3G δεν θα χαρούν να το ακούσουν, αλλά το FaceTime δεν μπορεί να τρέξει στα τηλέφωνά τους και ποτέ δεν θα το κάνει. Οι λόγοι για αυτό είναι περιορισμοί που απλά δεν μπορούν να ξεπεραστούν:

  1. Δεν υπάρχει δεύτερη φωτογραφική μηχανή - Ο σημαντικότερος λόγος ότι το FaceTime δεν θα έρθει στο 3GS ή 3G είναι ότι το FaceTime απαιτεί μια κάμερα που βλέπει τον χρήστη. Αυτά τα μοντέλα διαθέτουν μόνο μία κάμερα και αυτή η κάμερα βρίσκεται στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Η κάμερα που βλέπει το χρήστη, τοποθετημένη πάνω από την οθόνη στα νεότερα iPhones, είναι ο μόνος τρόπος για να τραβήξετε βίντεο ενώ ταυτόχρονα σας επιτρέπουν να βλέπετε την οθόνη και το πρόσωπο με το οποίο μιλάτε. Η πίσω κάμερα του iPhone 3GS ή της κάμερας 3G θα μπορούσε να τραβήξει βίντεο από εσάς, αλλά δεν θα μπορούσατε να δείτε το άτομο με το οποίο μιλάτε. Δεν υπάρχει λόγος για μια τηλεοπτική συνομιλία, λοιπόν;
  2. Το App- Hardware App δεν είναι ο μόνος περιορισμός. Υπάρχει επίσης ένα ζήτημα λογισμικού Οι ιδιοκτήτες 3GS και 3G δεν μπορούν να ξεπεράσουν. Το FaceTime ενσωματώνεται στο iOS. Δεν υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε την εφαρμογή από το App Store και να την εγκαταστήσετε ξεχωριστά. Επειδή αυτά τα μοντέλα δεν υποστηρίζουν FaceTime, η Apple δεν περιλαμβάνει ακόμη και την εφαρμογή στις εκδόσεις του iOS που εκτελούνται στο 3GS και το 3G. Ακόμη και όταν τα μοντέλα αυτά εκτελούν iOS 4 ή νεότερη έκδοση, τα οποία συνήθως περιλαμβάνουν το FaceTime, η εφαρμογή δεν υπάρχει. Ακόμα κι αν θέλετε να εκτελέσετε το FaceTime στο 3GS ή 3G, απλά δεν υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε την εφαρμογή.

Αποκτήστε μια έκδοση του FaceTime σε 3GS / 3G μέσω Jailbreak

Όλα αυτά είπαν, υπάρχει ένας τρόπος γύρω από τουλάχιστον έναν από αυτούς τους περιορισμούς. Το ζήτημα του λογισμικού μπορεί να ξεπεραστεί με jailbreaking το τηλέφωνό σας. Αφού το κάνετε αυτό, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων μέσω του Cydia App Store . Ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι FaceIt-3GS.

Υπάρχουν δύο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε προτού ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι. Πρώτον, το FaceIt-3GS έχει αναπτυχθεί εδώ και χρόνια και μπορεί να μην έχει ενημερωθεί για να τρέξει με τις πρόσφατες εκδόσεις του iOS ή να διορθώσει σφάλματα. Δεύτερον, το jailbreaking το τηλέφωνό σας μπορεί να ακυρώσει την εγγύησή σας ή να προκαλέσει άλλα προβλήματα όπως η έκθεση του τηλεφώνου σας σε ιούς. Το jailbreaking θα πρέπει να γίνεται μόνο από ανθρώπους που καταλαβαίνουν τεχνολογικά άνετα να αναλαμβάνουν κινδύνους (αν δυσκολευτείτε το τηλέφωνό σας να προσπαθεί να jailbreak , μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιούσαμε).

Εναλλακτικές λύσεις για το FaceTime στο iPhone 3GS και 3G;

Θέλουμε να τερματίσουμε αυτό το είδος άρθρου με προτάσεις για τρόπους ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να κάνουν κάτι παρόμοιο με αυτό που θέλουν, ακόμα κι αν δεν είναι το ακριβές πράγμα. Δεν μπορούμε να το κάνουμε σε αυτή την περίπτωση. Επειδή τα 3GS και 3G δεν έχουν κάμερες που βλέπουν τους χρήστες, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αποκτήσετε πραγματική συνομιλία μέσω βίντεο. Υπάρχουν πολλά μεγάλα εργαλεία συνομιλίας διαθέσιμα, από μηνύματα στο Skype σε WhatsApp, αλλά κανένας από αυτούς δεν παρέχει συνομιλία μέσω βίντεο σε αυτά τα τηλέφωνα. Αν έχετε 3GS ή 3G και θέλετε να συνομιλήσετε μέσω βίντεο, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε νέο τηλέφωνο .