Το διάγραμμα υλικού εξοπλισμού iPhone και iPhone 6 Plus

Υπάρχουν όλα τα είδη κουμπιών, διακοπτών και θυρών στο εξωτερικό του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus . Οι έμπειροι χρήστες του iPhone θα αναγνωρίσουν τα περισσότερα ή όλα από αυτά - αν και ένα γνωστό και κρίσιμο κουμπί έχει μεταφερθεί σε μια νέα θέση σε αυτά τα μοντέλα, οι νέοι χρήστες ενδέχεται να είναι αβέβαιοι για το τι κάνει ο καθένας. Αυτό το διάγραμμα εξηγεί τι είναι και τι χρησιμοποιείται. Γνωρίζοντας αυτό θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας σειράς iPhone 6 στο έπακρο.

Σε αυτό το διάγραμμα εμφανίζεται μόνο ένα τηλέφωνο. Αυτό συμβαίνει επειδή, εκτός από το μέγεθος της οθόνης, το μέγεθος της θήκης και το πάχος τους, τα δύο τηλέφωνα είναι σχεδόν πανομοιότυπα και έχουν τα ίδια κουμπιά και θύρες. Έχω παρατηρήσει τα λίγα μέρη όπου διαφέρουν στις εξηγήσεις που ακολουθούν.

1. Κουμπί για το σπίτι

Επειδή συμμετέχει σε τόσες πολλές λειτουργίες, αυτό είναι ίσως το κουμπί που πιέζεται πιο συχνά από χρήστες iPhone. Το κουμπί Αρχική σελίδα διαθέτει ενσωματωμένο το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID για ξεκλείδωμα του τηλεφώνου και πραγματοποίηση αγορών. Χρησιμοποιείται επίσης για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη, να έχετε πρόσβαση σε multitasking και αγαπημένα, να σκοτώσετε εφαρμογές , να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης και να επανεκκινήσετε το τηλέφωνο.

2. Κάμερα που βλέπει προς τον χρήστη

Αυτή η φωτογραφική μηχανή 1,2 megapixel χρησιμοποιείται για τη λήψη selfies και για συνομιλίες FaceTime . Καταγράφει επίσης βίντεο σε ανάλυση 720p HD. Παρόλο που μπορεί να κάνει φωτογραφίες και βίντεο, δεν προσφέρει την ίδια ποιότητα εικόνας με την πίσω κάμερα και δεν διαθέτει χαρακτηριστικά όπως βίντεο αργής κίνησης, λήψεις φωτογραφιών και λήψη φωτογραφιών καθώς και εγγραφή βίντεο .

3. Ομιλητής

Όταν οι χρήστες κρατούν το iPhone μέχρι τα κεφάλια τους για τηλεφωνικές κλήσεις, αυτός είναι ο ομιλητής μέσω του οποίου ακούν το άτομο στο οποίο μιλάει.

4. Πίσω Κάμερα

Αυτή είναι η κύρια φωτογραφική μηχανή στη σειρά iPhone 6. Παίρνει φωτογραφίες 8 megapixel και καταγράφει βίντεο σε 1080p HD. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για λήψη φωτογραφιών με χρονική διάρκεια, φωτογραφίες έκρηξης και, κατά την εγγραφή βίντεο, βίντεο αργής κίνησης στα 120 και 240 καρέ / δευτερόλεπτο (το κανονικό βίντεο είναι 30 καρέ / δευτερόλεπτο). Στο iPhone 6 Plus, αυτή η φωτογραφική μηχανή περιλαμβάνει οπτική σταθεροποίηση εικόνας, μια δυνατότητα υλικού που προσφέρει φωτογραφίες υψηλότερης ποιότητας. Οι 6 χρησιμοποιούν ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας, η οποία προσπαθεί να αναπαράγει τη σταθεροποίηση υλικού μέσω λογισμικού.

5. Μικρόφωνο

Κατά την εγγραφή βίντεο, αυτό το μικρόφωνο χρησιμοποιείται για τη λήψη του ήχου που συνοδεύει το βίντεο.

6. Φλας της κάμερας

Το φλας της κάμερας παρέχει περισσότερο φωτισμό κατά τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Τόσο το iPhone 6 όσο και το 6 Plus χρησιμοποιούν το dual-flash που εισήχθη στο iPhone 5S, το οποίο προσφέρει καλύτερη ακρίβεια χρώματος και ποιότητα φωτογραφιών.

7. Κεραία

Οι γραμμές στην κορυφή και στο κάτω μέρος του πίσω μέρους του τηλεφώνου καθώς και στις άκρες του τηλεφώνου είναι η κεραία που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση σε δίκτυα κυψελοειδών τηλεφώνων για την πραγματοποίηση κλήσεων, την αποστολή κειμένων και τη χρήση ασύρματου Internet.

8. Υποδοχή ακουστικών

Όλα τα ακουστικά, συμπεριλαμβανομένων των EarPod που συνοδεύουν το iPhone, είναι συνδεδεμένα σε αυτή την υποδοχή στο κάτω μέρος της σειράς iPhone 6. Ορισμένα εξαρτήματα, όπως πομποί FM αυτοκινήτου , συνδέονται επίσης εδώ.

9. Αστραπές

Αυτή η θύρα υποδοχής σύνδεσης της επόμενης γενιάς χρησιμοποιείται για τη συγχρονισμό ενός iPhone με έναν υπολογιστή, τη σύνδεση του iPhone με ορισμένα στερεοφωνικά συστήματα αυτοκινήτου και τις αποβάθρες των ηχείων, καθώς και με άλλα αξεσουάρ.

10. Ομιλητής

Το ηχείο στο κάτω μέρος της σειράς iPhone 6 είναι εκεί όπου παίζουν οι ήχοι κλήσης όταν έρχεται μια κλήση. Είναι επίσης ο ηχείο που παίζει ήχο για παιχνίδια, ταινίες, μουσική κλπ. (Υποθέτοντας ότι ο ήχος δεν αποστέλλεται στα ακουστικά ή ένα εξάρτημα όπως ένα ηχείο).

11. Διακόπτης σίγασης

Τοποθετήστε το iPhone σε σιωπηλή λειτουργία χρησιμοποιώντας αυτό το διακόπτη. Απλώς πιέστε το διακόπτη προς τα κάτω (προς το πίσω μέρος του τηλεφώνου) και οι ήχοι κλήσης και οι ήχοι ειδοποίησης θα σιγήσουν μέχρι ο διακόπτης να μετακινηθεί ξανά στη θέση "on".

12. Αύξηση / Down Volume

Η αύξηση και η μείωση της έντασης ήχου του ήχου, της μουσικής ή άλλης αναπαραγωγής ήχου ελέγχεται με αυτά τα κουμπιά. Η ένταση του ήχου μπορεί επίσης να ελέγχεται μέσω τηλεχειριστηρίων σε ακουστικά ή μέσα από εφαρμογές (όπου διατίθενται).

13. Πλήκτρο On / Off / Hold

Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή από την παραδοσιακή διάταξη υλικού iPhone που παρουσιάζεται στη σειρά iPhone 6. Αυτό το κουμπί ήταν στην κορυφή του iPhone, αλλά λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους της σειράς 6, που θα δυσκολευόταν να φτάσει σε όλη την οθόνη στο κουμπί για πολλούς χρήστες, μετακινήθηκε στο πλάι. Αυτό το κουμπί χρησιμοποιείται για να θέσει το iPhone σε κατάσταση αναστολής / κλειδώματος της οθόνης, να ξυπνήσει και να τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης . Τα κατεψυγμένα iPhones μπορούν επίσης να επαναρυθμιστούν με αυτό το κουμπί.