Αναθεώρηση του BuySellAds.com για Διαφήμιση στο Blog

Πώς το BuySellAds.com μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε χρήματα από το ιστολόγιό σας

Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα από το ιστολόγιό σας με την πώληση διαφημιστικού χώρου , τότε η BuySellAds.com είναι μια εξαιρετική επιλογή. Με απλά λόγια, το BuySellAds.com είναι ένα διαδικτυακό διαφημιστικό δίκτυο που φέρνει μαζί τους ηλεκτρονικούς εκδότες (όπως bloggers) και τους διαφημιζόμενους σε απευθείας σύνδεση, διευκολύνοντας τους διαφημιζόμενους να βρουν ιστότοπους και ιστολόγια που ταιριάζουν καλύτερα στις διαφημίσεις και τους προϋπολογισμούς τους.

Πώς λειτουργεί το BuySellAds.com;

Για να προσθέσετε το ιστολόγιό σας στον κατάλογο εκδόσεων BuySellAds.com, θα πρέπει να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό στην τοποθεσία Web BuySellAds.com. Αφού έχετε λογαριασμό, μπορείτε να καταχωρίσετε τις πληροφορίες για το ιστολόγιό σας στη παρεχόμενη φόρμα. Το BuySellAds.com σας προμηθεύει με τον απαραίτητο κώδικα HTML για να εισάγετε στο πρότυπο του ιστολογίου σας, ώστε οι διαφημίσεις να προβάλλονται στο ιστολόγιό σας μόλις το αγοράσουν οι διαφημιζόμενοι.

Μετά την υποβολή του ιστολογίου σας στο BuySellAds.com, εμφανίζεται στον κατάλογο των εκδοτών, τους οποίους αναζητούν οι διαφημιζόμενοι για να βρουν τους ιστότοπους στους οποίους θέλουν να τοποθετήσουν διαφημίσεις. Όταν ένας διαφημιζόμενος βρίσκει την καταχώρισή σας (δείτε ένα παράδειγμα εδώ), το BuySellAds.com προσθέτει αυτόματα διαθέσιμα αναλυτικά δεδομένα, όπως το Rank Alexa, το Compete rank, την κατάταξη σελίδων Google, τον αριθμό των συνδρομητών RSS και άλλα.

Οι διαφημιζόμενοι αγοράζουν χώρο στο ιστολόγιό σας απευθείας μέσω του ιστότοπου BuySellAds.com, επομένως δεν χρειάζεται να συμμετέχετε στην αποδοχή πληρωμών από μεμονωμένους διαφημιζόμενους. Συνήθως, οι διαφημίσεις αγοράζονται σε προσαυξήσεις 30 ημερών για μια κατ 'αποκοπή αμοιβή, η οποία καθορίζεται από εσάς. Μόλις ο λογαριασμός σας φτάσει στα $ 50, μπορείτε να ζητήσετε μια εξαργύρωση και να λάβετε τα κέρδη σας.

Τα καλά νέα για το BuySellAds.com για τους εκδότες Blog

Υπάρχουν αρκετά καλά σημεία για τη χρήση του BuySellAds.com για να πουλήσετε διαφημιστικό χώρο στο ιστολόγιό σας. Κατ 'αρχάς, το BuySellAds.com κάνει όλη τη δουλειά για εσάς μόλις ρυθμίσετε την καταχώριση του ιστολογίου σας στον κατάλογο των εκδοτών και επικολλήσετε κατάλληλα τον κώδικα HTML στο blog σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας έτσι ώστε όλες οι διαφημίσεις να έχουν εγκριθεί αυτόματα ή μπορείτε να τις ορίσετε, ώστε να πρέπει να εγκρίνετε μη αυτόματα τις διαφημίσεις. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό, καθώς σας παρέχει τον ίδιο έλεγχο που θέλετε όσον αφορά τον καθορισμό των τύπων διαφημίσεων που εμφανίζονται στο ιστολόγιό σας. Επιπλέον, οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω της διασύνδεσης BuySellAds.com, επομένως δεν χρειάζεται να χειρίζεστε την επεξεργασία συναλλαγών με τους διαφημιζόμενους.

Το BuySellAds.com είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρότερα blogs που δεν έχουν ακόμα μεγάλη επισκεψιμότητα, επειδή ο ιστότοπος τοποθετεί το ιστολόγιό τους σε ένα ευρύτερο κοινό διαφημιζόμενων από ό, τι τα μικρότερα ιστολόγια που είναι πιθανό να φτάσουν μόνοι τους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ορίσετε το ποσοστό διαφημίσεών σας στο κατάλληλο επίπεδο για να είστε ανταγωνιστικοί με τα άλλα ιστολόγια που παρατίθενται στο BuySellAds.com που προσελκύουν έναν παρόμοιο διαφημιζόμενο, όπως προσελκύει το ιστολόγιό σας. Κάντε την έρευνά σας πριν δημιουργήσετε τη λίστα του ιστολογίου σας στον κατάλογο των εκδοτών. Βρείτε ιστολόγια παρόμοια με τα δικά σας και προσπαθήστε να τιμολογήσετε τον διαφημιστικό χώρο του blog σας καλά σε σχέση με τις τιμές των ανταγωνιστών σας.

Επιπλέον, το BuySellAds.com προσφέρει ευελιξία όσον αφορά τον τύπο και το ποσό του διαφημιστικού χώρου που μπορείτε να προσφέρετε μέσω της καταχώρισής σας στον κατάλογο των εκδοτών. Μπορείτε να προσφέρετε πολλαπλά μεγέθη διαφημίσεων, τοποθεσίες, τιμές και άλλα για να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες κερδών σας.

Τα κακά νέα για το BuySellAds.com για τους εκδότες ιστολογίων

Η μεγαλύτερη καταγγελία που έχουν οι χρήστες σχετικά με το BuySellAds.com είναι το γεγονός ότι το BuySellAds.com λαμβάνει ένα ποσοστό των κερδών σας ως αποζημίωση για την προσφορά της τεχνολογίας και των υπηρεσιών του ιστότοπου. Είναι ένα μικρό τίμημα που πρέπει να πληρώσετε για την έκθεση που δίνει ο ιστότοπος όσον αφορά την προσέγγιση ενός ευρύτερου κοινού από τους διαφημιζόμενους από ό, τι θα μπορούσε ένας blogger να φτάσει μόνος του. Ωστόσο, αν δεν θέλετε να παραιτηθείτε από τα διαφημιστικά σας κέρδη, τότε η BuySellAds.com ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Οι μπλόγκερ διαμαρτύρονται επίσης για τον κατακερματισμένο κατάλογο των εκδοτών, γεγονός που δυσκολεύει τους διαφημιστές να βρίσκουν τα blog τους σε αναζητήσεις και όταν βρεθούν ιστολόγια, είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Το κλειδί για την εξεύρεση αυτών των μειονεκτημάτων είναι η λήψη του χρόνου για να κάνετε τρία καλά πράγματα όταν ρυθμίζετε την καταχώριση του ιστολογίου σας στον κατάλογο των εκδοτών στο BuySellAds.com:

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους