Ρύθμιση του PS4 Remote Play στο Vita σας

Έτσι, μπλοκάρετε στο PlayStation 4 και παίρνετε έξω από την οικογένειά σας ή άλλο σημαντικό από τη χρήση της τηλεόρασης ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν το SpongeBob SquarePants ή - να αναπνέουν - "Steel Magnolias." Κανονικά, αυτό είναι όταν σκαρφαλώνετε με ένα φωνάζωμα και Τοποθετήστε την ουρά σας ανάμεσα στα πόδια σας. Δηλαδή, αν δεν έχετε ένα PlayStation Vita. Βλέπε, το Vita δεν είναι καλό μόνο για παιχνίδια όπως το Disgaea 3 ή το Persona 4 Golden. Χάρη στην απομακρυσμένη αναπαραγωγή, μπορείτε να μεταδώσετε το παιχνίδι PS4 απευθείας στο φορητό σας υπολογιστή Sony. Για τους άπληστους παίκτες εκεί έξω, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε το παιχνίδι PS4 ακόμα και όταν βγείτε από την μεγάλη τηλεόραση καθιστικού. Χτυπήστε για την τεχνολογία. Μιλώντας για την τεχνολογία, η δυνατότητα να παίξετε εξ αποστάσεως παιχνίδια PS4 στον υπολογιστή σας και στο Mac σας έχει επίσης προστεθεί από τότε που το σεμινάριο γράφτηκε για πρώτη φορά. Ως εκ τούτου, πρόσθεσα επίσης μια ενότητα σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης του PS4 Remote Play σε υπολογιστή ή Mac.

01 του 06

Ρύθμιση του PS4 Remote Play στο Vita σας

Ρύθμιση του PS4 Remote Play στο PS Vita. Jason Hidalgo

Πρώτα, όμως, ας αντιμετωπίσει το PlayStation Vita. Πώς ενεργοποιείτε το Remote Play; Αρχικά, θα χρειαστείτε λίγα λεπτά ιδιωτικού χρόνου με τη μεγάλη τηλεόραση πριν την μετατρέψετε σε οποιονδήποτε εγχώριο δικτάτορα σας πετάει έξω. Προτείνω κάποια γλυκιά ομιλία υψηλού επιπέδου ή - αν αυτό δεν λειτουργεί - διοχετεύοντας τον εσωτερικό σας Rick Astley και πηγαίνοντας κατευθείαν στο γκρεμό. Διότι ο Rick Astley δεν είναι πολύ περήφανος για να ικέρω, γλυκιά αγάπη. Μόλις τελειώσετε να κάνετε ανεπανόρθωτη ζημιά στην υπερηφάνεια σας, μεταβείτε στα κύρια μενού του PlayStation 4 και του PlayStation Vita. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση υλικολογισμικού τόσο για τα PS4 όσο και για τα Vita, για να αποτρέψετε τυχόν προτροπές ενημέρωσης και να κάνετε την εγκατάσταση του remote play χωρίς προβλήματα.

02 του 06

Βρείτε την απομακρυσμένη αναπαραγωγή στο PlayStation Vita σας

Χρήση του συνδέσμου PS4 για τη ρύθμιση του Remote Play στο PS Vita. Jason Hidalgo
Ελέγξτε τις εφαρμογές στην αρχική οθόνη της Vita και αναζητήστε αυτή που ονομάζεται "Σύνδεσμος PS4". Αγγίξτε αυτό το κορόιδο και θα εμφανιστεί ένα μενού με δύο επιλογές, "Remote Play" και "Δεύτερη οθόνη". παιχνίδια που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το Vita ως υποστηρικτική οθόνη για επιπλέον επιλογές ελέγχου, όπως χάρτες ή μενού, για παράδειγμα (πιστεύετε ότι η έκδοση του Wii U για το PS4 της Sony). Είναι σίγουρα ένα κομψό χαρακτηριστικό, αλλά όχι αυτό που θα ασχοληθούμε με αυτό το σεμινάριο. Αντ 'αυτού, πατήστε στο "Remote Play". Ξέρεις ότι θέλεις.

03 του 06

Ρύθμιση των ρυθμίσεων σύνδεσης PS4 για απομακρυσμένη αναπαραγωγή στο Vita

Μόλις ξεκινήσετε τη διαδικασία απομακρυσμένης αναπαραγωγής στο Vita σας, θα χρειαστεί να επιστρέψετε στο PS4 σας. Jason Hidalgo

Η Vita θα σας ζητήσει έναν κωδικό πρόσβασης για να συνεχίσετε τη διαδικασία. "Αλλά οι κωδικοί πρόσβασης είναι για sissies!" Διαμαρτύρονται. Λοιπόν, μπορείτε να πάρετε αυτά τα sissy παντελόνια στο μεγάλο αγόρι (ή κορίτσι) αν θέλετε να μπορείτε να παίξετε παιχνίδια PS4 στο Vita σας. Εκτός αυτού, αν βγεις από τη μεγάλη τηλεόραση, τότε δεν ήταν τόσο σκληρός τύπος (ή gal) για να ξεκινήσω. Οποιοσδήποτε, πηγαίνετε στην αρχική οθόνη του PS4 και κάντε κλικ στο "Ρυθμίσεις" (Είναι το λογότυπο που μοιάζει με χαρτοφύλακα). Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην επιλογή "Ρυθμίσεις σύνδεσης PS Vita".

04 του 06

Λήψη κωδικού πρόσβασης στο πρόγραμμα Εγκατάστασης PS4 Remote Play στο Vita

Για να πάρετε έναν κωδικό πρόσβασης για να ρυθμίσετε το Remote Playt στο Vita σας, μεταβείτε στο "Add Device" στο PS4 σας. Jason Hidalgo

Μόλις φτάσετε στις "Ρυθμίσεις σύνδεσης PS Vita", θα δείτε ένα άλλο με τρεις επιλογές. Θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στο τρίτο σε "Προσθήκη συσκευής". Με αυτόν τον τρόπο θα εμφανιστεί μια άλλη οθόνη με τυχαία οκταψήφιο κωδικό. Αυτός είναι ο κωδικός που θα χρειαστεί να εισάγετε στο Vita σας. Δείτε τον μετρητή στο κάτω μέρος; Αυτός είναι ο χρόνος που έχετε αφήσει για να εισάγετε τον κώδικα πριν από τη χρονοβόρα βόμβα που χτυπάει το Magnolias Steel. Noooooo !!! Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο χρόνος πριν από τη λήξη του κώδικα. Εάν, για κάποιο λόγο, χρειάστηκε πραγματικά να πάρετε ασήμαντο ή να παρακολουθήσετε κάποια άλλη κρίσιμη έκτακτη ανάγκη και το χρονόμετρο λήγει, απλά πατήστε "Προσθήκη Συσκευής" ξανά για να πάρετε έναν νέο κωδικό. Είναι τόσο απλό.

05 του 06

Ολοκλήρωση του προγράμματος Εγκατάστασης για Remote Play σε PS4 και PS Vita

Μόλις εισαγάγετε τον κωδικό σας, το Remote Play έχει οριστεί και μπορείτε να παίξετε παιχνίδια PS4 στο PS Vita σας. Jason Hidalgo

Εισαγάγετε τον οκταψήφιο κωδικό στο PS Vita και voila! Το απομακρυσμένο παιχνίδι είναι καλό. Σε αυτό το παράδειγμα, μπορείτε να με δείτε να παίζω το PS4 τίτλο εκτόξευσης Resogun - ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τον τρόπο, αν σας αρέσουν οι παλιοί σχολικοί παίκτες πλευρά-κύλισης. Αυτό ήταν σίγουρα πολύ πιο εύκολο από το να διαρκέσει μια συγκεκριμένη ταινία. Τώρα, αυτά τα ενοχλητικά μεγάλα τηλεοπτικά hoggers μπορούν να παρακολουθήσουν Steel Magnolias δέκα φορές πάνω στη μεγάλη τηλεόραση και δεν θα κάνουν τη διαφορά στο PS4 σας ένα bit (cue Dr. Evil γέλιο). Αυτό συμβαίνει επειδή τα μόνα δάκρια που θα κλαίσετε είναι δάκρυα χαράς. Παιχνίδι, φίλε μου. Παιχνίδι στις ...

Σημείωση: Αυτό το σεμινάριο έγινε σε ένα PS4 χρησιμοποιώντας το λογισμικό συστήματος 1.52 και ένα PS Vita με το λογισμικό συστήματος 3.01. Για περισσότερα σχετικά με τα παιχνίδια εν κινήσει, δείτε το Portable Gaming Hub.

06 του 06

Πώς να ρυθμίσετε το PS4 Remote Play σε υπολογιστή ή Mac

PS4 Remote Play σε υπολογιστή και Mac. Sony

Εντάξει, τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το πώς να ρυθμίσετε το PS4 Remote Play για μέλη master-race και snobs καφέ. Απλά αστειεύομαι. Γεια σου, εγώ και στον υπολογιστή, επίσης.

Για να παίξετε εξ 'αποστάσεως τίτλους PS4 στον υπολογιστή ή στο Mac, θα χρειαστεί πρώτα να κατεβάσετε την απαιτούμενη εφαρμογή Remote Play για οποιοδήποτε σύστημα. Αφού γίνει αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το PS4 ως την κύρια κονσόλα του λογαριασμού σας και ότι το Remote Play είναι επίσης ενεργοποιημένο.

Τώρα είτε ενεργοποιήστε το PS4 σας είτε τοποθετήσετε την κονσόλα σε κατάσταση αναμονής. Περιττό να πούμε ότι όλα αυτά το voodoo Remote Play δεν θα λειτουργήσει αν το σύστημα σας είναι εντελώς απενεργοποιημένο. Στη συνέχεια θα χρειαστεί να συνδέσετε τον ελεγκτή PS4 Dualshock 4 στον υπολογιστή σας ή στο Mac μέσω του καλωδίου USB.

Ξεκινήστε την εφαρμογή PS4 στον υπολογιστή σας και πατήστε "Έναρξη". Συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Sony Entertainment Network και είστε πάντα καλοί να παίζετε από απόσταση. Σοβαρά, είναι τόσο εύκολο.