Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο PlayStation Network

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να κάνετε έναν λογαριασμό PSN

Η δημιουργία λογαριασμού στο PlayStation Network (PSN) σάς επιτρέπει να ψωνίζετε online για λήψη παιχνιδιών, demos, ταινιών HD, εκπομπών και μουσικής. Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τηλεοράσεις, οικιακές συσκευές ήχου / εικόνας και συστήματα PlayStation για να συνδεθείτε σε αυτό.

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να εγγραφείτε για λογαριασμό PSN. η δημιουργία λογαριασμού σε ένα μέρος θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε μέσω οποιουδήποτε άλλου. Το πρώτο είναι το πιο εύκολο, το οποίο είναι να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό στο PlayStation Network από ένα PS4, PS3 ή PSP.

Η εγγραφή στο PSN στον ιστότοπο ή στο PlayStation σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν κύριο λογαριασμό με συνδεδεμένους δευτερεύοντες λογαριασμούς. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχετε παιδιά επειδή μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους υποτομείς με περιορισμούς που έχετε θέσει, όπως τα όρια δαπανών ή τα γονικά κλειδώματα για συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Σημείωση: Να θυμάστε ότι κατά τη δημιουργία του αναγνωριστικού σας PSN Online, δεν μπορεί ποτέ να αλλάξει στο μέλλον. Είναι συνδεδεμένο για πάντα με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε για την κατασκευή του λογαριασμού PSN.

Δημιουργία λογαριασμού PSN σε υπολογιστή

  1. Επισκεφθείτε τη σελίδα του Sony Entertainment Network Δημιουργήστε μια σελίδα νέου λογαριασμού.
  2. Καταχωρίστε τα προσωπικά σας στοιχεία όπως τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ημερομηνία γέννησής σας και τις πληροφορίες τοποθεσίας και στη συνέχεια επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης.
  3. Κάντε κλικ στο "Συμφωνώ". Δημιουργήστε τον λογαριασμό μου. κουμπί.
  4. Επαληθεύστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με τον σύνδεσμο που παρέχεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα έπρεπε να έχετε στείλει από τη Sony μετά την ολοκλήρωση του βήματος 3.
  5. Επιστρέψτε στον ιστότοπο του Sony Entertainment Network και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια .
  6. Κάντε κλικ στην εικόνα του λογαριασμού ενημέρωσης στην επόμενη σελίδα.
  7. Επιλέξτε το ηλεκτρονικό αναγνωριστικό που θα βλέπουν άλλοι όταν παίζετε παιχνίδια στο διαδίκτυο.
  8. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια .
  9. Ολοκληρώστε την ενημέρωση του λογαριασμού σας στο PlayStation Network με το όνομα, τις ερωτήσεις ασφαλείας, τις πληροφορίες θέσης, τις προαιρετικές πληροφορίες χρέωσης κλπ., Πατώντας το Συνέχεια μετά από κάθε οθόνη.
  10. Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος όταν ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση των στοιχείων του λογαριασμού PSN.

Θα πρέπει να δείτε ένα μήνυμα που να αναφέρει ότι "Ο λογαριασμός σας είναι πλέον έτοιμος για πρόσβαση στο δίκτυο PlayStation".

Δημιουργία λογαριασμού PSN σε PS4

  1. Με την κονσόλα ενεργοποιημένη και τον ελεγκτή ενεργοποιημένο (πατήστε το κουμπί PS ), επιλέξτε Νέος χρήστης στην οθόνη.
  2. Επιλέξτε Δημιουργία χρήστη και, στη συνέχεια, αποδεχτείτε τη συμφωνία χρήστη στην επόμενη σελίδα.
  3. Αντί να συνδεθείτε στο PSN, επιλέξτε το κουμπί με το όνομα Νέα στο PSN; Δημιουργήστε έναν λογαριασμό .
  4. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να υποβάλετε τις πληροφορίες τοποθεσίας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης, μετακινώντας τις οθόνες επιλέγοντας τα κουμπιά Επόμενο .
  5. Στην οθόνη Δημιουργία προφίλ PSN , εισαγάγετε το όνομα χρήστη που θέλετε να προσδιορίσετε ως προς άλλους παίκτες. Συμπληρώστε επίσης το όνομά σας, αλλά θυμηθείτε ότι θα είναι δημόσιο.
  6. Η επόμενη οθόνη σας δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώσετε αυτόματα την εικόνα και το όνομα του προφίλ σας με τις πληροφορίες σας στο Facebook. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να μην εμφανίσετε το πλήρες όνομα και την εικόνα σας ενώ παίζετε παιχνίδια στο διαδίκτυο.
  7. Επιλέξτε ποιος μπορεί να δει τη λίστα φίλων σας στην επόμενη οθόνη. Μπορείτε να επιλέξετε Οποιοδήποτε , Φίλοι φίλων , Μόνο φίλοι ή Κανένας .
  8. Το PlayStation θα μοιράζεται αυτόματα τα βίντεο που παρακολουθείτε και τα τρόπαια που κερδίζετε απευθείας στη σελίδα σας στο Facebook, εκτός και αν τα ξεκλειδώσετε στην επόμενη οθόνη.
  1. Πατήστε Αποδοχή στην τελευταία σελίδα της ρύθμισης για να αποδεχθείτε τους όρους παροχής υπηρεσιών και τη συμφωνία χρηστών.

Δημιουργία λογαριασμού PSN σε PS3

  1. Ανοίξτε το PlayStation Network από το μενού.
  2. Επιλέξτε Εγγραφή .
  3. Επιλέξτε Δημιουργία νέου λογαριασμού (Νέοι χρήστες) .
  4. Επιλέξτε Συνέχεια στην οθόνη, η οποία έχει μια επισκόπηση του τι χρειάζεται για τη ρύθμιση.
  5. Εισαγάγετε στη χώρα / περιοχή κατοικίας, γλώσσας και ημερομηνίας γέννησης και, στη συνέχεια, πατήστε Συνέχεια .
  6. Συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη συμφωνία χρηστών στην επόμενη σελίδα και, στη συνέχεια, πατήστε Αποδοχή . Πρέπει να το κάνετε αυτό δύο φορές.
  7. Συμπληρώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και επιλέξτε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό PSN και ακολουθήστε με το κουμπί Συνέχεια . Θα πρέπει πιθανώς να επιλέξετε το πλαίσιο για να αποθηκεύσετε τον κωδικό πρόσβασής σας έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το εισάγετε ξανά κάθε φορά που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο PlayStation Network.
  8. Επιλέξτε ένα αναγνωριστικό που θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως δημόσιο αναγνωριστικό σας PSN. Αυτό θα δουν οι άλλοι χρήστες στο διαδίκτυο όταν παίζετε μαζί τους.
  9. Πατήστε Συνέχεια .
  10. Η επόμενη σελίδα σας ζητάει το όνομα και το φύλο σας. Συμπληρώστε αυτά τα πεδία και, στη συνέχεια, επιλέξτε Συνέχεια πάλι.
  11. Συμπληρώστε κάποιες άλλες πληροφορίες τοποθεσίας, ώστε το PlayStation Network να έχει τη διεύθυνση του δρόμου σας και άλλα στοιχεία στο αρχείο.
  1. Επιλέξτε Συνέχεια .
  2. Το PS3 ρωτά εάν θέλετε να λαμβάνετε ειδήσεις, ειδικές προσφορές και άλλα πράγματα από τη Sony, καθώς και αν θέλετε ή όχι να μοιράζονται τα προσωπικά σας στοιχεία με τους συνεργάτες σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτά τα πλαίσια ελέγχου βάσει των δικών σας προσωπικών προτιμήσεων.
  3. Επιλέξτε Συνέχεια .
  4. Μετακινηθείτε στη σύνοψη των λεπτομερειών στην επόμενη σελίδα για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι ακριβή, επιλέγοντας Επεξεργασία δίπλα σε οτιδήποτε χρειάζεται να αλλάξετε.
  5. Χρησιμοποιήστε το κουμπί Επιβεβαίωση για να υποβάλετε όλες τις πληροφορίες σας.
  6. Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη Sony με ένα σύνδεσμο επαλήθευσης στον οποίο θα πρέπει να κάνετε κλικ για να επιβεβαιώσετε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι δική σας.
  7. Αφού κάνετε κλικ στον σύνδεσμο, επιλέξτε OK στο PlayStation.
  8. Επιλέξτε το κουμπί Προχωρήστε στο PlayStation Store για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη και να συνδεθείτε με το νέο σας λογαριασμό PSN.

Δημιουργήστε λογαριασμό PSN σε ένα PSP

  1. Στο μενού Home, πατήστε Δεξί στο D-Pad μέχρι να επιλεγεί το εικονίδιο του PlayStation Network .
  2. Πιέστε προς τα κάτω το D-Pad μέχρι να επιλέξετε την εγγραφή και πατήστε X.
  3. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.