Τα 6 πιο ξεχασμένα μνημεία του 2018

Μια ματιά στα πιο δυνατά μιμίδια στο διαδίκτυο

Ένα βουλωμένο μίμ είναι ένα αστείο που έχει επανειλημμένα τρέξει στο έδαφος. ένα ιογενές φαινόμενο πέρα ​​από την ημερομηνία λήξης του. συχνά τόσο μετα. Τα καλύτερα μιμουνικά μνήματα είναι σχετικά με τα μνήμα που είναι βυθισμένα και αν το μίμωμα είναι αρκετά βουλωμένο. Μην προσπαθήσετε να πάρετε πάρα πολύ νόημα από αυτά τα μιμίδια? δεν έχουν νόημα να έχουν νόημα. Η επιθυμητή αντίδραση συνήθως κρύβει το γέλιο ή ένα κενό βλέμμα.

Τι σημαίνει το Dank Memes;

Αυτά τα μιμίδια δεν σημαίνουν συνήθως τίποτα, αλλά ο βρεγμένος συχνά αναφέρεται σε ένα φοβερό αστείο ή άλλο ιικό μιμίδιο που τρέχει την πορεία του.

Πώς χρησιμοποιούνται τα Dank Memes;

Νεκτά μιμίδια εκφράζονται με πολλούς τρόπους: ως αστείο αστείο ή, πιο συχνά, ως δήλωση για τα απομιμημένα μιμίδια εν γένει.

Παραδείγματα Dank Memes

Παράδειγμα # 1:
Εικόνα: Μια pixelated φιγούρα με ψυχεδελικό υπόβαθρο
Κείμενο: Γεννήθηκε πολύ αργά για να εξερευνήσει τη γη. Γεννήθηκε πολύ σύντομα για να εξερευνήσει τον γαλαξία. Γεννήθηκε ακριβώς εγκαίρως για να περιηγηθεί σε νάρκιστα μιμίδια.
Σημασία: Το σημείο ενός dank μνήμης είναι ότι δεν υπάρχει νόημα. Αυτό το μιμίδιο είναι ένα από τα πρώτα, αν όχι το πρώτο dank meme, όμως.

Παράδειγμα # 2:
Εικόνα: Νεαρή κοπέλα σε μια αστυνομική στολή που γράφει ένα εισιτήριο
Κείμενο: ur παίρνει ένα εισιτήριο κύριε, ότι meme δεν ήταν αρκετά dank αρκετά
Σημασία: Αυτό είναι επίσης ένα πρώιμο dank μίμ, στο οποίο ο αποδέκτης του εν λόγω μωρού δεν έχει πάει αρκετά dank αρκετά. Τα τυπογραφικά λάθη είναι σκόπιμα.

Παράδειγμα # 3:
Εικόνα: Ο θείος Phil από το Fresh Prince of Belair
Κείμενο: Όταν κανείς στο σχολείο σας δεν ξέρει για τα βρετανικά μιμίδια, πρέπει να ακολουθήσετε όλα τα κανονικά μιμίδια.
Σημασία: Αυτός παίρνει το βουλωμένο νόημα ακόμα μακρύτερα θρηνώντας την κατάσταση όταν οι συνομήλικοί σας δεν καταλαβαίνουν dank μιμίδια.

Για ακόμα περισσότερα παραδείγματα, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων με τα πρωτότυπα, ελέγξτε την πλήρη λίστα των έξι πιο αστείων μιμουνιών:

01 του 06

Γεννημένος ακριβώς στην ώρα για να περιηγηθείτε Dank Memes

Στιγμιότυπο οθόνης: Imgur

Ένα από τα πρώτα γνωστά βρετανικά μίμεις δείχνει ότι ένας χαρακτήρας που μοιάζει με gnome γιορτάζει το γεγονός ότι γεννήθηκε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Περισσότερο "

02 του 06

Εισιτήριο στο Dank

Στιγμιότυπο οθόνης: knowyourmeme.com

Όπου υπάρχουν μιμίδια, υπάρχουν αστυνομικοί των μνημών και όταν τα μιμίδια σου δεν είναι αρκετά γερά, πρέπει να πληρώσεις. Περισσότερο "

03 του 06

Normie εναντίον Dank Memes

Στιγμιότυπο οθόνης: Pinterest

Ο θείος Φιλ δεν είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος που είναι μόνος στη συγγένειά του για τα ντόπια μίμεις. Περισσότερο "

04 του 06

Αστείο μπαμπά

Στιγμιότυπο οθόνης: Reddit

Αυτό το μούμι ακούγεται σαν αστείο του μπαμπά, και αυτά μπορούν αναμφισβήτητα να πάρουν dank. Πού είναι, λοιπόν, τα στοιχεία του παγόβουνου; Περισσότερο "

05 του 06

Μύριζε ότι το αντιμετώπισε

Στιγμιότυπο οθόνης: Reddit

Αυτό το νεαρό αστείο για το πέρασμα του αερίου παίρνει μια περιστροφή εμπνευσμένη από μαριχουάνα. Το Dank είναι επίσης ένας όρος αργκό για καλό ζιζάνιο, έτσι υπάρχουν όλα τα είδη dank-ness συμβαίνει εδώ. Περισσότερο "

06 του 06

Αντιγράφων της CIA

Στιγμιότυπο οθόνης: Reddit

Αυτό το μνήμα έχει τα πάντα: ακαταστασία γραμματικής, παρανοία "μεγάλου αδελφού" και πλευρά του αστείου του μπαμπά. Dank af. Περισσότερο "