Πώς να διαγράψετε ένα κανάλι YouTube

Ένας γρήγορος και ανώδυνος τρόπος για να απαλλαγείτε από το κανάλι σας YouTube για καλό

Δεν χρειάζεστε κανάλι YouTube για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το YouTube για δική σας ευχαρίστηση. Παρόλο που μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό να δημιουργήσετε ένα κανάλι με τα δικά σας βίντεο, λίστες αναπαραγωγής και μια γρήγορη διαφήμιση για τον εαυτό σας ή το κανάλι σας, αν αυτό είναι κάτι που δεν θέλετε ή θέλετε πλέον, διαγράφοντας ότι το παλιό κανάλι είναι καλή ιδέα για να βοηθήστε να καθαρίσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Χωρίς κανάλι, μπορείτε ακόμα να εγγραφείτε σε άλλα κανάλια, να αφήσετε σχόλια σε άλλα βίντεο, να προσθέσετε βίντεο στην ενότητα Παρακολούθηση αργότερα και σε όλα τα άλλα θέματα που σχετίζονται με τη χρήση του YouTube. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο λογαριασμός σας στο YouTube συνδέεται με το λογαριασμό σας στο Google , έτσι ώστε όσο συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το YouTube μέσω του λογαριασμού σας στο Google, δεν έχει σημασία αν έχετε κάποιο κανάλι ή όχι.

01 από 05

Αποκτήστε πρόσβαση στις Ρυθμίσεις YouTube

Στιγμιότυπο οθόνης του YouTube.com

Μεταβείτε στο YouTube.com σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή κινητού και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Αν και μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας YouTube και όλα τα δεδομένα του από την επίσημη εφαρμογή YouTube για κινητά , μπορείτε να διαγράψετε μόνο κανάλια από τον ιστό.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο του λογαριασμού χρήστη στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού.

Σημείωση: Εάν έχετε πολλά κανάλια στο YouTube στον ίδιο λογαριασμό, βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις για το σωστό. Για να μεταβείτε σε διαφορετικό κανάλι, κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή λογαριασμού από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε το κανάλι που θέλετε και, στη συνέχεια, επαναλάβετε τις παραπάνω οδηγίες για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του.

02 του 05

Αποκτήστε πρόσβαση στις βελτιωμένες ρυθμίσεις σας

Στιγμιότυπο οθόνης του YouTube.com

Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στον σύνδεσμο Για προχωρημένους που εμφανίζεται δίπλα στη φωτογραφία σας και κάτω από το όνομα του καναλιού σας. Θα μεταφερθείτε σε μια νέα σελίδα με όλες τις ρυθμίσεις του καναλιού σας.

03 του 05

Διαγράψτε το κανάλι σας

Στιγμιότυπο οθόνης του YouTube.com

Αναζητήστε το κουμπί Διαγραφή καναλιού στο κάτω μέρος της σελίδας ρυθμίσεων καναλιών και κάντε κλικ στο κουμπί. Ο λογαριασμός σας Google, τα προϊόντα Google (όπως το Gmail , το Drive κ.λπ.) και άλλα υπάρχοντα κανάλια που σχετίζονται με αυτό δεν θα επηρεαστούν.

Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας Google για επαλήθευση.

04 του 05

Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να διαγράψετε το κανάλι σας

Στιγμιότυπο οθόνης του Google.com

Στην επόμενη σελίδα, θα σας δοθούν δύο επιλογές:

Μπορείτε να επιλέξετε απλώς να αποκρύψετε όλο το περιεχόμενο του καναλιού σας, όπως τα βίντεο και τις λίστες αναπαραγωγής, ωστόσο η σελίδα του καναλιού, το όνομα, η τέχνη και το εικονίδιο, οι επισημάνσεις σας και οι συνδρομές θα παραμείνουν αδιάβαστες. Εάν προτιμάτε να πάτε με αυτήν την επιλογή, κάντε κλικ στην επιλογή Θέλω να κρύψω το περιεχόμενό μου , να ελέγξω τα πλαίσια για να επιβεβαιώσω ότι καταλαβαίνεις και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί Απόκρυψη περιεχομένου μου .

Αν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε και να διαγράψετε ολόκληρο το κανάλι σας και όλα τα δεδομένα του, κάντε κλικ στην επιλογή Θέλω να διαγράψω οριστικά το περιεχόμενό μου . ελέγξτε τα πλαίσια για να επιβεβαιώσετε την κατανόησή σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί Διαγραφή του περιεχομένου μου .

Θα σας ζητηθεί μία τελευταία φορά να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή πληκτρολογώντας το όνομα του καναλιού σας στο συγκεκριμένο πεδίο πριν κάνετε κλικ στο στοιχείο Διαγραφή του περιεχομένου μου . Θυμηθείτε ότι αφού κάνετε κλικ σε αυτό, δεν μπορεί να ανακληθεί.

05 του 05

Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το Λογαριασμό σας YouTube και άλλα κανάλια εάν τα έχετε

Στιγμιότυπο οθόνης του YouTube.com

Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε στο YouTube.com, να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας Google και να επιβεβαιώσετε ότι το κανάλι σας έχει πάει, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο χρήστη του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία, ακολουθώντας την επιλογή Αλλαγή λογαριασμού . Αν έχετε πολλά κανάλια, τα υπόλοιπα κανάλια θα πρέπει να εμφανίζονται εκεί, ενώ εκείνο που διαγράψατε θα πρέπει να φύγει.

Μπορείτε να δείτε μια λίστα με τα κανάλια σας που σχετίζονται με τους λογαριασμούς σας στο Λογαριασμό Google και τη μάρκα, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις σας και κάνοντας κλικ στην επιλογή Δείτε όλα τα κανάλια μου ή δημιουργώντας ένα νέο κανάλι . Οι λογαριασμοί των καναλιών που διαγράψατε θα εξακολουθούν να εμφανίζονται εδώ εκτός αν επιλέξετε να διαγράψετε και αυτούς τους λογαριασμούς .