Κορυφαίοι υπολογιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Linux / UNIX για μετατροπή των Windows

Αν έρχεστε από τα Windows σε Linux, ίσως δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό και νέο. Ή συνδυάζετε την αξιοπιστία και τη δημιουργικότητα του νέου λειτουργικού σας συστήματος με την εύκολη στη χρήση διεπαφή που γνωρίζετε από τα Windows όπως αυτά τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

01 του 06

Πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Evolution - Linux

Αυτό το υπέροχο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολόγιο και εφαρμογή groupware όχι μόνο μοιάζει με το Outlook, αλλά και το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft με χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα. Περισσότερο "

02 του 06

Πρόγραμμα αλληλογραφίας Mozilla Thunderbird - Linux

Το Mozilla Thunderbird είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος, ασφαλής και πολύ λειτουργικός πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αναγνώστης τροφοδοσίας RSS. Σας επιτρέπει να χειρίζεστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αποτελεσματικά και με στυλ, και το Mozilla Thunderbird φιλτράρει επίσης ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Περισσότερο "

03 του 06

Πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου KMail - Linux

Ολοκληρωμένο με την ωραία επιφάνεια εργασίας του KDE, το KMail είναι ισχυρό, αλλά εύκολο στη χρήση, ειδικά αν έρχεστε από τα Windows. Περισσότερο "

04 του 06

Πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Balsa - Linux

Η Balsa είναι μέρος του περιβάλλοντος γραφικών Gnome (το οποίο είναι εξίσου ωραίο με το KDE), αλλά δεν έχει ακόμη το KMail σε προηγμένα χαρακτηριστικά. Περισσότερο "

05 του 06

Sylpheed - Πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Linux

Sylpheed είναι ένας φιλικός πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση interface. Υπάρχουν μερικά πράγματα που η Sylpheed κάνει καλύτερα από τη Balsa, και μερικά άλλα που η Balsa έχει ένα πλεονέκτημα. Περισσότερο "

06 του 06

Πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Alpine - Linux

Το Alpine είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα ηλεκτρονικής κονσόλας, το οποίο σας κάνει να χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο παραγωγικά με αυτοματοποίηση και άπνοια. Περισσότερο "