Είναι νόμιμο να πωλούν λογαριασμό Twitter;

Από τότε που ο λογαριασμός Twitter Draw πωλήθηκε από τον τεχνικό blogger Drew Olanoff στην τηλεοπτική προσωπικότητα Drew Carey για πάνω από 25.000 δολάρια, υπήρξαν ερωτήματα σχετικά με το εάν είναι εντάξει, επιτρέπεται ή είναι απλώς νόμιμο να πουλάτε λογαριασμό στο Twitter. Η περίπτωση του Drew Carey ήταν μοναδική αφού υποσχέθηκε να αγοράσει το λογαριασμό και να δωρίσει όλα τα έσοδα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Φαίνεται ότι η εταιρεία Twitter αποφάσισε να δικαιολογήσει αυτήν την πώληση ενός λογαριασμού λόγω του γεγονότος ότι ένα δημόσιο πρόσωπο συμμετείχε και τα έσοδα δόθηκαν σε φιλανθρωπία.

Μπορείτε να το πουλήσετε;

Ωστόσο, για τον μέσο άνθρωπο, η πώληση ενός λογαριασμού Twitter δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τις οδηγίες που δημοσιεύονται στον ιστότοπο. Έχει ειπωθεί σαφώς ότι είναι παράνομο για τους χρήστες του Twitter να πωλούν τους λογαριασμούς τους σε επιχειρήσεις που μπορεί να θέλουν απλά να αγοράσουν ένα λογαριασμό που έχει πολλούς οπαδούς σε αυτό. Το Twitter έχει δηλώσει με σαφήνεια ότι η "προσπάθεια πώλησης λογαριασμού Twitter" ή "εξαφάνισης άλλων μορφών πληρωμής" με λογαριασμούς Twitter θα οδηγήσει αυτόματα σε αναστολή λογαριασμού.

Στην περίπτωση του CNN, ωστόσο, φαίνεται ότι το Twitter έκανε άλλη μια φορά μια εξαίρεση για μια επιχείρηση που πωλεί Twitter λογαριασμό. Ο Τζέιμς Κόξ είχε λογαριασμό στο Twitter που ονομάστηκε "Cn nb RK". Θα δημοσιεύσει ενημερώσεις ειδήσεων από το CNN για λογαριασμό και ο λογαριασμός είχε πάνω από ένα εκατομμύριο οπαδούς. Αντί να πωλεί απλά το λογαριασμό στο CNN, φαίνεται ότι το CNN βρήκε έναν τρόπο γύρω από την αυστηρή πολιτική Twitter. Το CNN αποφάσισε να μισθώσει τον James ως σύμβουλο της εταιρείας και αυτή η εξαγορά περιελάμβανε τη μεταφορά του λογαριασμού του στο Twitter. Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από το Twitter, οπότε φαίνεται ότι αυτή η συναλλαγή ήταν εντάξει σύμφωνα με τους κανόνες.

Επίσης, το Twitter μπορεί να αναστείλει τον λογαριασμό οποιουδήποτε θεωρεί ότι είναι κάτοχος ταυτότητας. Υπάρχουν μερικοί παράγοντες που χρησιμοποιεί το Twitter για να αποφασίσει εάν ένα άτομο είναι κάτοικος ταυτότητας. Μερικοί παράγοντες που εξετάζονται είναι ο αριθμός των λογαριασμών που δημιουργήθηκαν με ταυτότητα, η δημιουργία λογαριασμών για την απαγόρευση άλλων χρηστών να χρησιμοποιούν τα ονόματά τους, η δημιουργία λογαριασμών με αποκλειστικό σκοπό την πώληση λογαριασμών και τη χρήση ροών από τρίτους για τη διατήρηση λογαριασμών.

Όταν είναι Νομική

Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες ορισμένοι κάτοχοι λογαριασμού στο Twitter είναι σε θέση να προχωρήσουν και να πουλήσουν τους λογαριασμούς τους, αλλά το μεγαλύτερο μέρος αυτών των πωλήσεων συμβαίνουν στην "μαύρη αγορά κοινωνικών μέσων ενημέρωσης". Είναι ακόμα παράνομο και μια παραβίαση των κατευθυντήριων γραμμών του Twitter για την πώληση λογαριασμών, αλλά αυτά τα άτομα προχωρούν και αναλαμβάνουν τον κίνδυνο ούτως ή άλλως.

Είναι σαφές ότι για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να συμμορφωθούν με το νόμο, ο τρόπος να προχωρήσουμε και να αγοράσουμε νόμιμα ένα λογαριασμό θα ήταν να προσφέρουμε συμβόλαιο συμβούλου στον κάτοχο του λογαριασμού. Αυτός θα είναι ο καλύτερος τρόπος για ένα άτομο να αγοράσει και να πουλήσει λογαριασμούς επειδή υπάρχει ήδη προηγούμενο για αυτή τη δράση στην περίπτωση του συμβούλου CNN News James Cox.

Φαίνεται ότι είναι δυνατό για τα άτομα να αγοράσουν Twitter οπαδούς . Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αγοράσετε on-line Twitter followers online και αυτό δίνει τη δυνατότητα σε μια επιχείρηση να αυξήσει τον αριθμό των οπαδών που έχει για έναν λογαριασμό. Ακόμη και ο κωμικός Dan Nainan παραδέχθηκε ότι αγόρασε τους οπαδούς του για λογαριασμό του. Παρά το γεγονός ότι είχε ακροατήριο, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου Obama, ο λογαριασμός του Nainan στο Twitter ήταν θλιβερός με τους οπαδούς του. Είχε μόνο 700 οπαδούς στο Twitter, και αποφάσισε να αγοράσει οπαδούς για να αυξήσει αυτόν τον αριθμό. Ήταν τελικά σε θέση να αγοράσει Twitter οπαδούς και να αυξήσει τον αριθμό των οπαδών του σε πάνω από 220.000.

Έχοντας Twitter οπαδούς σε έναν λογαριασμό είναι σημαντικό για κάθε επιχείρηση. Κάνει μια επιχείρηση φαίνεται να είναι πολύ δημοφιλής και επιτυχημένη. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα πρέπει απλώς να ανησυχούν ότι θα αποκτήσουν τους οπαδούς με ηθικό τρόπο και έναν τρόπο που δεν παραβιάζει τις οδηγίες του Twitter.