Παρακολουθήστε βίντεο με αμπέλια online με αυτές τις 6 αμπέλια

Περιηγηθείτε και ανακαλύψτε νέα αμπέλια στον ιστό

UPDATE: Η υπηρεσία Αμπέλου έχει διακοπεί, αλλά έχουμε αφήσει τις παρακάτω πληροφορίες για σκοπούς αρχειοθέτησης. Δείτε τι ήταν η αμπέλου; για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής βίντεο.

Η παρακολούθηση βίντεο Vine σε μια κινητή συσκευή μέσω της επίσημης εφαρμογής Vine είναι δροσερή και όλα, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να τα δείτε σε έναν κανονικό υπολογιστή μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού;

Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να απολαύσετε τα πιο διασκεδαστικά βίντεο των έξι δευτερολέπτων σε έναν κανονικό επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή από το να περιμένετε τα άτομα που παρακολουθείτε για να τα μοιραστείτε στο Twitter . Ακολουθεί μια λίστα με τους ιστότοπους προβολής αμπέλου που σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε νέα αμπέλια και ακόμη και να αναζητήσετε συγκεκριμένες ετικέτες ή χρήστες.

Επίσης συνιστάται: 25 Τεράστια αστεράκια που πρέπει να ακολουθήσετε

Vine.co

Φωτογραφία που έγινε με το Canva.com

Μάντεψε? Το αμπέλι είναι απόλυτα προσβάσιμο στον κανονικό ιστό! Δεν ήταν πάντα έτσι, αλλά η εφαρμογή κοινωνικών βίντεο έχει γίνει αρκετά δημοφιλής για να κάνει το παρελθόν της.

Απλώς επισκεφθείτε το Vine.co και ξεκινήστε την περιήγηση στα κανάλια, εμφανίζονται οι Viners, οι επιλογές του συντάκτη, οι λίστες αναπαραγωγής, οι ετικέτες trending και άλλα. Μπορείτε ακόμη και να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, για να δείτε την εξατομικευμένη ροή σας και να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας από τον ιστό, όπως θα κάνατε από την εφαρμογή. Περισσότερο "

Απεικόνιση αμπέλου

Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, το Vine Viewer είναι ένας πολύ απλός ιστότοπος που εμφανίζει τα βίντεο που έχουν μεταφορτωθεί πρόσφατα από το Vine σε μια διάταξη πλέγματος. Χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού της επιλογής σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε γρήγορη αναζήτηση μέσω βίντεο Vine και να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία για να αναζητήσετε αμπέλια με τα οποία έχουν επισημανθεί μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί ή βίντεο που έχουν μεταφορτωθεί από συγκεκριμένους χρήστες.

Συνιστάται: Κατεβάστε την εφαρμογή Vine Kids για σύντομα, διασκεδαστικά βίντεο Περισσότερα »

Finebox

Το Finebox (πρώην Vinebox) επεξεργάζεται δημοφιλείς δημοσιεύσεις από διάφορες πλατφόρμες κοινωνικού βίντεο, όπως Instagram, Coub και Vine. Μπορείτε να πλοηγηθείτε στην καρτέλα "Αμπέλια" για να δείτε τα βίντεο Αμπέλου σε στυλ σχεδίου πλέγματος παρόμοια με το Vine Viewer. Όταν κάνετε κλικ σε ένα αμπέλι, μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε τα βέλη για να περιηγηθείτε στο επόμενο ή το προηγούμενο βίντεο ή να περιμένετε να μετακινηθεί στο επόμενο από μόνο του. Τα πιο δημοφιλή βίντεο εμφανίζονται στην αρχική σελίδα από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά στην κορυφή για να δείτε τα αστεία βίντεο, τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί από τα κορυφαία Viners και πολλά άλλα. Περισσότερο "

Vpeeker

Το Vpeeker είναι υπέροχο αν δεν ψάχνετε τίποτα συγκεκριμένο και θέλετε απλώς να ταξινομήσετε κανάλια βίντεο καναλιών σε σιντριβάνια με τον τρόπο που θα κάνατε το ίδιο και στην τηλεόραση. Αυτό το εργαλείο προβολής Vine βασικά σας δείχνει απλά μια ατελείωτη ροή των πρόσφατα ανεβασμένων βίντεο Vine σε πραγματικό χρόνο, μετακινώντας αυτόματα το επόμενο και το επόμενο μετά την προβολή τους. Μπορείτε επίσης να δείτε το Twitter twitter και το σύνδεσμο χρήστη από όπου προέρχεται το Αμπέλι όπως σας δείχνει.

Συνιστάται: Αυτό το εργαλείο Vine GIF Maker μετατρέπει τα βίντεο σε κινούμενες εικόνες Περισσότερα »

VineRoulette

Το VineRoulette είναι απλώς ένας άλλος απλός θεατής για το διαδίκτυο. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε από τις προτεινόμενες ετικέτες για να εξερευνήσετε την αμπέλια ή να πληκτρολογήσετε οποιαδήποτε λέξη στη γραμμή αναζήτησης. Μια παράσταση που μοιάζει με πλέγμα θα εμφανίζεται σε μια νέα σελίδα με μικρογραφίες βίντεο αμπέλου (δυστυχώς δεν φαίνεται να φορτώνονται σωστά όλες οι μικρογραφίες) και θα μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάποιο από αυτά για να το παρακολουθήσετε. Δυστυχώς, δεν φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος θεατής Αμπελώνας καθαρίζει τα βίντεο σε πραγματικό χρόνο, ούτε ενημερώνεται αυτή τη στιγμή, επομένως τα βίντεο που αναφέρονται σε αυτόν τον τύπο φαίνεται να είναι ένα έτος ή παλαιότερο. Περισσότερο "

VinesZap

Το VinesZap είναι ένας άλλος πολύ απλός αυτοματοποιημένος θεατής Vine που κάνει όλη τη δουλειά για εσάς σε ένα προσαρμόσιμο πλέγμα όπως ο θεατής που είναι εντελώς διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο από τα παραπάνω. Απλά επιλέξτε το στυλ πλέγματος που θέλετε να δείτε και παρακολουθήστε. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο κάθε φορά, τέσσερα βίντεο κάθε φορά, ή έως και 9 βίντεο τη φορά με το VinesZap. Απλώς μετακινήστε τον κέρσορα πάνω από οποιοδήποτε βίντεο για να ενεργοποιήσετε τον ήχο, ώστε να μπορείτε να τον ακούσετε καθώς παίζει. Αυτός ο ιστότοπος εμφανίζει τα πιο πρόσφατα βίντεο που έχουν μεταφορτωθεί, κανένα από τα οποία δεν είναι συντονισμένο όπως παρουσιάζονται.

Συνιστάται: Εφαρμογές Soundboard για προσθήκη αστείων ήχων σε βίντεο αμπέλου Περισσότερα »