Πού να ψάξετε on-line για το τι νέο υπάρχει στο Netflix

Δείτε ποιες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες έχουν προστεθεί πρόσφατα

Δεν είναι μόνο εσείς - όλοι θέλουν να μάθουν τι νέο υπάρχει στο Netflix αυτό το μήνα και τι μπορούν να περιμένουν να δουν τον επόμενο μήνα. Ως μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές και υπηρεσίες συνεχούς ροής ταινιών σε όλο τον κόσμο, η διαμονή σε γνώση με τα νέα είναι μια τεράστια τάση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν να ελέγξουν τις ενότητες "Πρόσφατες προσθήκες" ή "Νέες εκδόσεις" κατά την περιήγηση στο Netflix, ο οποίος είναι ο τυπικός τρόπος για να δείτε τι νέο υπάρχει. Αλλά αν προτιμάτε να γνωρίζετε πολύ καλά τι αναμένεται να προστεθεί σύντομα στην προσφορά της Netflix, τότε το καλύτερο στοίχημά σας θα ήταν να ακολουθήσετε τουλάχιστον ένα site ψυχαγωγίας ή ένα blog που ειδικεύεται στην παροχή αυτού του είδους πληροφοριών.

Μια ολόκληρη ποικιλία θεματικών ιστότοπων Netflix έχει αναδειχθεί για να βοηθήσει να εξυπηρετήσει το πεινασμένο πλήθος ταινιών, φέρνοντας όλα τα είδη άρθρων και ενημερώσεις για το τι συμβαίνει στο Netflix. Επομένως, αν θέλετε να μάθετε τι έχει προστεθεί, αυτό που τραβιέται σύντομα ή τι συμβαίνει με εκείνη την τηλεοπτική εκπομπή που σας αρέσει πραγματικά, μπορείτε να υπολογίζετε στα παρακάτω sites για να σας πω.

(Λάβετε υπόψη ότι οι συγκεκριμένοι ιστότοποι δεν είναι συνδεδεμένοι με το Netflix και είναι ανεμιστήρες).

FlickSurfer: Το καλύτερο και ευκολότερο εργαλείο για την περιήγηση σε τίτλους Netflix και για το τι είναι νέο

Εάν υπάρχει κάποιος ιστότοπος Netflix που θέλετε να προσθέσετε στο σελιδοδείκτη ή να προσθέσετε στην αρχική οθόνη της κινητής συσκευής σας για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση, θα πρέπει σίγουρα να είναι το FlickSurfer. Ο ιστότοπος έχει μια καθαρή και οργανωμένη εμφάνιση και καταγράφει αυτόματα όλα όσα προστέθηκαν πρόσφατα μπροστά.

Έτσι, για να δείτε τι νέο υπάρχει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την τοποθεσία. Η πραγματική ισχύς της, ωστόσο, έρχεται με όλα τα φίλτρα που μπορείτε να εφαρμόσετε για να περιορίσετε εύκολα την αναζήτησή σας για κάτι νέο για να παρακολουθήσετε.

Στο επάνω μέρος, μπορείτε να φιλτράρετε ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές και, στη συνέχεια, να επιλέξετε ένα φίλτρο ειδώλου για να το κάνετε πιο συγκεκριμένο. Αφού αποκτήσετε αυτό το σετ, μπορείτε να προβάλετε τους τίτλους βάσει αυτών που προστέθηκαν πρόσφατα ή να τις φιλτράρετε βάσει αξιολογήσεων θεατών από Netflix, IMDB, Rotten Tomatoes ή κατά μέσο όρο από όλους.

Τι νέο υπάρχει στο Netflix: Πληροφορίες νέας έκδοσης προσαρμοσμένες ανά χώρα

Εάν προτιμάτε έναν τύπο ιστοτόπου τύπου blog, τότε μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε το What's New στο Netflix. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν ζείτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός από τις Η.Π.Α. επειδή ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να επιλέξετε τη χώρα σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τη συγκεκριμένη προσφορά Netflix.

Όπως κάθε άλλο ιστολόγιο, ο ιστότοπος διαθέτει αναρτήσεις και ταινίες που έχουν προστεθεί πιο πρόσφατα, ώστε να μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα κάτω στον ιστότοπο για να αποκτήσετε μια αίσθηση του τι νέο υπάρχει. Κάνοντας κλικ σε έναν τίτλο θα εμφανιστούν οι λεπτομέρειες της εκπομπής ή της ταινίας, καθώς και ένας άμεσος σύνδεσμος για να την παρακολουθήσετε στο Netflix.

Τι είναι το Netflix: Νέες ανακοινώσεις Plus επιπλέον πληροφορίες

Τι είναι το Netflix είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να παρακολουθήσετε εάν παρακολουθείτε Netflix από τις ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι πληροφορίες των ΗΠΑ ενημερώνονται καθημερινά, ενώ όσοι παρακολουθούν από το Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να περιμένουν εβδομαδιαίες ενημερώσεις.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μενού στην κορυφή για να περιηγηθείτε σε ειδήσεις, τι νέο υπάρχει στο Netflix, τι έρχεται σύντομα, τι φεύγει σύντομα, το καλύτερο του Netflix και πολλά άλλα. Έτσι, αν θέλετε να διαβάσετε νέα άρθρα σχετικά με τις αγαπημένες σας εκπομπές και ταινίες, καθώς και να παραμείνετε στην κορυφή όλων όσων αναμένεται να έρθουν και να πάνε, αυτό είναι ένας πολύ καλός χώρος για να παρακολουθείτε τακτικά.

Θέλετε να μάθετε ποιες άλλες υπηρεσίες ροής είναι δημοφιλείς; Ελέγξτε αυτή τη λίστα των πλατφόρμων κατά παραγγελία για ροές τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών.