Πού να παρακολουθήσετε αθλήματα στο YouTube

Παρακολουθήστε Βίντεο Αθλημάτων στο YouTube

Ψάχνετε για αθλητικά βίντεο YouTube; Βρήκαμε τα κορυφαία κανάλια για παρακολούθηση αθλημάτων στο YouTube. Είτε απολαμβάνετε κλασικά αθλήματα όπως το μπέιζμπολ και το μπάσκετ, είτε κάτι πιο σκοτεινό, έχουμε καλύψει τα αθλήματα του YouTube.

01 από 05

ΝΒΑ Μπάσκετ

Agy Ricco / EyeEM / Getty Images

Το εκπληκτικό συμβαίνει στο κανάλι YouTube του NBA.com. Εκτός από τα κυριώτερα σημεία του παιχνιδιού, μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα τέχνης και εκδηλώσεις PR. Περισσότερο "

02 του 05

ESPN Sports στο YouTube

ESPN YouTube screenshot

Ο παγκόσμιος ηγέτης στον αθλητισμό έχει μεγάλη παρουσία στον παγκόσμιο ιστό. Το κανάλι ESPN YouTube δίνει στους θεατές τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με τις κορυφαίες αθλητικές ιστορίες της ημέρας και να αντιδρούν. Περισσότερο "

03 του 05

Βίντεο NHL στο YouTube

Στιγμιότυπο οθόνης NHL YouTube

Η εθνική ένωση χόκεϊ έχει επίσης ένα σπίτι στο YouTube. Και οι οπαδοί χόκεϊ είναι ενεργοί στη σελίδα - το NHL έχει σχεδόν 50.000 συνδρομητές YouTube που παρακολουθούν και σχολιάζουν τα βίντεο χόκεϊ. Περισσότερο "

04 του 05

Χόλιγουν εναντίον βίντεο στο YouTube

Στιγμιότυπο οθόνης HockeyFights.com

Ήμουν σε μια πάλη και ένα παιχνίδι χόκεϊ ξέσπασε ... Κάτι τέτοιο, έτσι; Αυτό το αθλητικό κανάλι του YouTube πηγαίνει κατευθείαν στη σοβαρή δράση - ξεχνάμε τα παιχνίδια, ξεχνάμε τα παιχνίδια, είναι όλα σχετικά με τις μάχες του χόκεϋ. Περισσότερο "

05 του 05

Τελευταία βίντεο καταπολέμησης στο YouTube

Στιγμιότυπο οθόνης UFC YouTube

Αυτό είναι ένα άθλημα, σωστά; Το κανάλι βίντεο UFC του YouTube είναι εξαιρετικά δημοφιλές, με περισσότερα από 2000 βίντεο και μια ενεργή ομάδα οπαδών. Περισσότερο "