Πώς να έχετε τον αριθμό τηλεφώνου σας Ring σε πολλαπλές συσκευές

Είναι ενδιαφέρον για μερικούς και σημαντικό για τους άλλους να έχουν πολλαπλά τηλέφωνα δακτύλιο σε μια ενιαία εισερχόμενη κλήση. Αυτό σημαίνει ότι όταν καλείται κάποιος αριθμός τηλεφώνου, πολλές συσκευές μπορούν να χτυπήσουν ταυτόχρονα αντί για ένα μόνο.

Ίσως θέλετε το τηλέφωνο του σπιτιού σας, το τηλέφωνο γραφείου και το κινητό τηλέφωνο να κουδουνίζουν ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο τόσο για λόγους εργασίας όσο και για προσωπικούς λόγους, ώστε να είναι λιγότερο πιθανό να χάσετε σημαντικές κλήσεις. Αυτή η ρύθμιση σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε πού να μιλήσετε ανάλογα με τη φύση της κλήσης.

Παραδοσιακά, αυτό το είδος της κατάστασης απαιτεί μια διαμόρφωση PBX, η οποία είναι αρκετά δαπανηρή τόσο ως υπηρεσία όσο και ως προς τον εξοπλισμό. Η τεράστια επένδυση που συνεπάγεται είναι ένα αποτρεπτικό μέσο που έχει προκαλέσει την ιδέα να είναι σπάνια.

Ευτυχώς κάποιες υπηρεσίες εκεί έξω προσφέρουν αριθμούς τηλεφώνου που σας επιτρέπουν να έχετε τον αριθμό σας χτυπά σε πολλαπλές συσκευές. Με ένα αριθμό, μπορείτε να διαμορφώσετε μια σειρά συσκευών για να χτυπά κάθε φορά που υπάρχει μια εισερχόμενη κλήση. Δεν μιλάμε για την ύπαρξη μιας γραμμής με διαφορετικά υποκαταστήματα και τερματικά τηλεφώνου, αλλά, αντίθετα, πολλές διαφορετικές ανεξάρτητες συσκευές χτυπάει, και εσείς επιλέγετε ποιον να απαντήσετε.

01 από 04

Google Voice

Η δωρεάν υπηρεσία Google Voice έχει ξεσηκώσει την ιδέα "ένα αριθμό για να χτυπήσει όλα".

Το Google Voice προσφέρει έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου που καλεί ταυτόχρονα πολλά τηλέφωνα, μαζί με ένα πακέτο πολλών άλλων δυνατοτήτων, όπως φωνητικό ταχυδρομείο, μεταγραφή φωνής σε κείμενο, καταγραφή κλήσεων , διάσκεψη και οπτικό τηλεφωνητή.

Υπάρχει μια εφαρμογή Google Voice για συσκευές Android και iOS. Περισσότερο "

02 από 04

Τηλεφωνικό θάλαμο

Το Phonebooth είναι μια σοβαρή εναλλακτική λύση στο Google Voice και είναι επίσης γεμάτη από λειτουργίες. Ωστόσο, κοστίζει $ 20 ανά μήνα ανά χρήστη.

Όταν εγγραφείτε για ένα χρήστη, έχετε δύο τηλεφωνικές γραμμές. Σας δίνει έναν αριθμό στην περιοχή σας και σας επιτρέπει να λαμβάνετε 200 λεπτά κλήσεων. Προσφέρει επίσης μεταγραφή από φωνή σε κείμενο, έναν αυτόματο συνομιλητή και ένα γραφικό στοιχείο "κλικ-για-κλήση".

Η υπηρεσία Phonebooth έχει ένα σταθερό υπόβαθρο VoIP πίσω από αυτό και ως εκ τούτου προσφέρει πολύ ανταγωνιστικά ποσοστά κλήσης, συγκρίσιμα με άλλους φορείς VoIP στην αγορά. Περισσότερο "

03 του 04

Χρησιμοποιήστε τον φορέα σας

Ορισμένοι φορείς κινητής τηλεφωνίας υποστηρίζουν την ίδια λειτουργία χρήσης του αριθμού σας με πολλές συσκευές. Με αυτές τις υπηρεσίες, μπορείτε να μεταφέρετε αυτόματα τις εισερχόμενες κλήσεις σε όλες τις συσκευές σας, όπως το τηλέφωνο, το smartwatch και το tablet σας.

Η υπηρεσία NumberSync της AT & T σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε συμβατή συσκευή για να απαντάτε στις κλήσεις σας, ακόμη και αν το τηλέφωνό σας είναι απενεργοποιημένο ή όχι.

Δύο παρόμοιες συσκευές περιλαμβάνουν DIGITS από την T-Mobile και το One Talk της Verizon.

Η ίδια λειτουργία είναι ενεργοποιημένη σε συσκευές iOS όπως το iPhone και το iPad. Εφόσον το άτομο σας καλεί στο FaceTime, μπορείτε να απαντήσετε την κλήση στις άλλες σας συσκευές iOS, συμπεριλαμβανομένου του Mac σας.

04 του 04

Εγκαταστήστε μια εφαρμογή φωνητικής κλήσης

Ορισμένες εφαρμογές σάς δίνουν το δικό σας αριθμό τηλεφώνου, ενώ άλλοι δεν είναι τεχνικά τηλέφωνα (επειδή δεν υπάρχει αριθμός), αλλά σας επιτρέπουν να δεχτείτε κλήσεις από πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφώνων, των tablet και των υπολογιστών σας.

Για παράδειγμα, αυτές οι εφαρμογές iOS που μπορούν να κάνουν δωρεάν κλήσεις μπορούν βεβαίως να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις από άλλους χρήστες των εφαρμογών, αλλά επειδή τα προγράμματα είναι συμβατά με πολλές πλατφόρμες, μπορείτε ουσιαστικά να λαμβάνετε τις κλήσεις σας για κλήσεις σε όλες τις συσκευές μια φορά.

Για παράδειγμα, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή FreedomPop για να λάβετε έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου ο οποίος έρχεται με τη δυνατότητα να καλέσετε οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο στις ΗΠΑ. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο tablet και στο τηλέφωνό σας για να πραγματοποιήσετε κλήσεις και στις δύο συσκευές.

Σημείωση: Αυτοί οι τύποι εφαρμογών δεν σας επιτρέπουν να προωθήσετε τον "κύριο" αριθμό τηλεφώνου σας σε άλλες συσκευές.