Δημιουργήστε τη δική σας αίθουσα συνομιλίας ομάδας AIM

01 από 03

Εκκινήστε τη συνομιλία σας στο Ομάδες AIM

Χρησιμοποιείται με άδεια. © 2011 AOL LLC. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Ενώ η συνομιλία AIM δεν εμφανίζεται πλέον, η ομαδική συζήτηση παραμένει ένας βιώσιμος τρόπος για να γίνεται ταυτόχρονη αποστολή μηνυμάτων σε πολλούς χρήστες AIM χωρίς πολλαπλές καρτέλες ή παράθυρα συνομιλίας.

Οι συνομιλίες ομάδας AIM παρέχουν στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο να βγάλουν όλες τις επαφές μαζί, σε μορφή δωματίου συνομιλίας. Σε αυτό το εικονογραφημένο σεμινάριο, θα μάθετε πώς να ξεκινήσετε τη δική σας συνομιλία ομάδας AIM σε τρία απλά βήματα.

Ξεκινώντας

Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε "Μενού" από τη λίστα φίλων σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Νέα ομαδική συζήτηση". Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη συντόμευση πληκτρολογίου: Alt + C

02 του 03

Εισαγάγετε τις πληροφορίες της συνομιλίας της ομάδας AIM

Χρησιμοποιείται με άδεια. © 2011 AOL LLC. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Στη συνέχεια, εισαγάγετε τα ονόματα οθόνης των επαφών που θέλετε να προσκαλέσετε στην συνομιλία ομάδας AIM στο παρεχόμενο πεδίο. Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να ορίσουν ένα νέο όνομα ομάδας συνομιλίας, εάν το επιθυμεί.

Αφού ολοκληρώσετε αυτές τις επιλογές, κάντε κλικ στην επιλογή "Αποστολή" για να συνεχίσετε με την αίθουσα συνομιλίας της ομάδας AIM.

03 του 03

Η συνομιλία σας στο Ομάδες AIM είναι ζωντανή

Χρησιμοποιείται με άδεια. © 2011 AOL LLC. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Στη συνέχεια, η συζήτηση της ομάδας AIM θα φορτωθεί στην επιφάνεια εργασίας σας. Θα σταλεί μια πρόσκληση με την οποία οι επαφές σας θα συμμετάσχουν στην αίθουσα συνομιλίας της ομάδας AIM. Σε αυτό το σημείο, μπορούν να αποφασίσουν να αποδεχθούν ή να αρνηθούν την πρόσκληση.

Για να προσθέσετε νέες επαφές ενώ βρίσκεστε στην συνομιλία σας στην ομάδα AIM, εισαγάγετε την οθόνη τους στο πλαίσιο που επισημαίνεται στην παραπάνω εικόνα και κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη". Μια πρόσκληση θα σταλεί σε αυτήν την επαφή.

Ακριβώς όπως οι αίθουσες συζήτησης AIM , η ομαδική συνομιλία λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο: