Γνωρίστε νέους φίλους σε δωμάτια συνομιλίας AIM

01 από 05

Πρόσβαση σε δωμάτια συνομιλίας AIM

Χρησιμοποιείται με άδεια. © 2008 AOL LLC. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Τα δωμάτια AIM Chat έχουν μετακινηθεί! Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AIM Chat στην επιφάνεια εργασίας του AOL .

Ενώ όλοι γνωρίζουν ότι το AIM είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων με τους φίλους και την οικογένειά σας, ξέρατε ότι οι ελεύθεροι χώροι συνομιλίας του πελάτη είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς στο Διαδίκτυο; Με μια πληθώρα επιλογών και θεμάτων, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε νέους φίλους για να μιλήσετε με παρόμοια ενδιαφέροντα και πολλά άλλα.

Πώς να ξεκινήσετε τη συζήτηση
Για να εισαγάγετε μια συνομιλία, κάντε κλικ στο κουμπί της αίθουσας συνομιλίας. Αυτό το κουμπί μοιάζει με δύο μπαλόνια μηνυμάτων που επικαλύπτονται και είναι το πιο δεξί κουμπί στη γραμμή εργαλείων κατά μήκος του κάτω μέρους της λίστας φίλων.

02 του 05

Επιλέξτε μια συνομιλία AIM

Χρησιμοποιείται με άδεια. © 2008 AOL LLC. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Στη συνέχεια, ένα μικρό μενού από τις δημοφιλέστερες αίθουσες συνομιλίας AIM θα εμφανιστεί στο παράθυρο λίστας φίλων σας. Επιλέξτε από αυτήν τη λίστα κάνοντας διπλό κλικ στον τίτλο του δωματίου συνομιλίας ή κάντε κλικ στο "περισσότερα δωμάτια συνομιλίας" για να δείτε μια εκτεταμένη λίστα με διαθέσιμα θέματα.

03 του 05

Περιηγηθείτε στα δωμάτια AIM Chat

Χρησιμοποιείται με άδεια. © 2008 AOL LLC. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Μια εκτεταμένη λίστα με τις διαθέσιμες αίθουσες συνομιλίας AIM θα συμπληρωθεί στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης ιστού σας. Περιηγηθείτε στη λίστα των θεμάτων επιλέγοντας μια κατηγορία από το αναπτυσσόμενο μενού στη δεξιά πλευρά της σελίδας ή μετακινηθείτε μέσω της μεμονωμένης λίστας.

Μόλις βρείτε μια αίθουσα συνομιλίας που θα θέλατε να συμμετάσχετε, κάντε διπλό κλικ στον τίτλο ή κάντε κλικ και στη συνέχεια πιέστε "chat τώρα" στο επάνω μέρος της σελίδας.

04 του 05

Προεπισκόπηση AIM Chat Rooms

Χρησιμοποιείται με άδεια. © 2008 AOL LLC. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Εάν δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να συμμετάσχετε σε μια αίθουσα συνομιλίας την εποχή εκείνη, μπορείτε να ελέγξετε τη συνομιλία χωρίς καν να εισέλθετε.

Για να κάνετε προεπισκόπηση μιας αίθουσας συνομιλίας AIM , απλώς επισημάνετε τον τίτλο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Προεπισκόπηση συνομιλίας" στο κάτω δεξιό μέρος των λιστών συνομιλίας. Μια προεπισκόπηση της συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο θα εμφανιστεί, επιτρέποντάς σας να διαβάσετε ποιο είναι το περιβάλλον πριν να συμμετάσχετε.

Όταν είστε έτοιμοι να εισέλθετε, πατήστε "Join Chat" για να φορτώσετε το δωμάτιο συνομιλίας.

05 του 05

Φόρτωση AIM Chat Rooms

Χρησιμοποιείται με άδεια. © 2008 AOL LLC. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Μόλις επιβεβαιώσετε ότι θα θέλατε να συμμετάσχετε σε ένα δωμάτιο συνομιλίας AIM , το δωμάτιο θα εμφανιστεί στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας. Για να συνομιλήσετε, απλά εισάγετε κείμενο στο κάτω πεδίο κειμένου και πατήστε enter στο πληκτρολόγιό σας ή πατήστε το πλήκτρο "Αποστολή" δίπλα στο πεδίο για να στείλετε το μήνυμά σας.