Πώς να ενημερώσετε το Snapchat στην τελευταία έκδοση εφαρμογής

Αποκτήστε πρόσβαση στις πιο πρόσφατες λειτουργίες και βελτιώσεις ενημερώνοντας την εφαρμογή σας

Η ομάδα Snapchat συνεχώς δρομολογεί κάθε είδους διασκέδαση και εκπληκτικά νέα χαρακτηριστικά που κάνουν την εφαρμογή πιο διασκεδαστική στη χρήση. Εάν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις νέες δυνατότητες, θα πρέπει να γνωρίζετε τον τρόπο ενημέρωσης του Snapchat στη συσκευή σας όταν είναι διαθέσιμη μια νέα έκδοση εφαρμογής.

Και οι δύο συσκευές Android και iOS που χρησιμοποιούν τα πιο πρόσφατα λειτουργικά συστήματα έχουν ενσωματωμένη την αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την μη αυτόματη ενημέρωση των εφαρμογών σας. Παρόλα αυτά, ορισμένοι χρήστες επιλέγουν να απενεργοποιήσουν την αυτόματη ενημέρωση και, ακόμη και αν δεν το κάνουν, οι εφαρμογές δεν ενημερώνονται πάντοτε την στιγμή που θα είναι διαθέσιμες οι νέες εκδόσεις τους.

Δείτε πώς μπορείτε να προχωρήσετε και να ενημερώσετε την εφαρμογή Snapchat όταν διατίθεται μια νέα έκδοση.

Ενημέρωση του Snapchat μέσω του iTunes App Store ή του Google Play Store

  1. Στη συσκευή σας, πατήστε για να ανοίξετε το App Store (για συσκευές iOS) ή το Play Store (για συσκευές Android). Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο .
  2. Μεταβείτε στην καρτέλα όπου εμφανίζονται οι ενημερώσεις της εφαρμογής σας, οι οποίες πρέπει να είναι Ενημερώσεις στο App Store και στις εφαρμογές μου στο Play Store. Εάν είναι διαθέσιμη μια ενημέρωση για την εφαρμογή Snapchat, θα εμφανιστεί εδώ. Ίσως χρειαστεί να ανανεώσετε ή / και να περιμένετε να φορτωθεί αυτή η καρτέλα για να δείτε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις.
  3. Πατήστε Ενημέρωση δίπλα στην εφαρμογή Snapchat. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει η λήψη και εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης στη συσκευή σας. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα έως μερικά λεπτά (ανάλογα με τη σύνδεσή σας), θα μπορείτε να ανοίξετε τη νέα έκδοση της εφαρμογής για να την χρησιμοποιήσετε.

Αυτό είναι όλο που πραγματικά είναι σε αυτό - δεν διαφέρει από την ενημέρωση οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής που έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή σας. Το Snapchat απελευθερώνει πάντα νέα χαρακτηριστικά σχετικά με την κουβέντα, τα emoji , τα φίλτρα , τους φακούς, τις ιστορίες και άλλα που δεν θα θέλετε να χάσετε. Μπορείτε ακόμη να κάνετε Snapchat με την αναπαραγωγή μουσικής από το τηλέφωνό σας .

Πώς να ειδοποιηθείτε για τις τελευταίες ενημερώσεις Snapchat

Εκτός από τον τακτικό έλεγχο του App Store ή του Play Store για ενημερώσεις, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να γνωρίζετε ακριβώς πότε θα είναι διαθέσιμη μια νέα έκδοση Snapchat. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά ιστολόγια που καλύπτουν τεχνολογίες και ειδήσεις - συμπεριλαμβανομένων σημαντικών ενημερώσεων εφαρμογών - μόλις αυτά γίνουν συναφή, η προσοχή σε αυτές τις ιστορίες μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε πότε είναι διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση Snapchat και ποιες νέες αλλαγές μπορείτε περιμένετε από αυτό.

Ειδοποιήσεις Google

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να λαμβάνετε ειδήσεις σχετικά με τις ενημερώσεις Snapchat σχεδόν αμέσως μόλις αναφερθούν και ληφθούν από την Google είναι να δημιουργήσετε μια ειδοποίηση με τις Ειδοποιήσεις Google. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την "ενημέρωση snapchat" ως τον όρο για την προειδοποίηση σας.

Όπως συμβαίνει

Εναλλακτικά, για να ενημερωθείτε μόλις έρθουν οι ειδήσεις μιας ενημερωμένης έκδοσης Snapchat, κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση επιλογών στην εφαρμογή σας, για να εμφανίσετε ένα αναπτυσσόμενο μενού, όπου μπορείτε να ορίσετε την επιλογή Πόσο συχνά θα εμφανίζεται ως As-it-happens . Δημιουργήστε την ειδοποίηση και θα ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόλις η Google πάρει οτιδήποτε σχετίζεται με την ενημέρωση του Snapchat.

Ειδοποιήσεις IFTTT

Εάν διαθέτετε μια συσκευή Android, μπορείτε να το κάνετε ακόμα ένα βήμα χρησιμοποιώντας το IFTTT για να σας στείλουμε ένα μήνυμα κειμένου οποτεδήποτε θα λάβετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Google Alerts. Ακολουθεί μια υπάρχουσα συνταγή που σας στέλνει ένα μήνυμα κειμένου από ένα email με ένα συγκεκριμένο θέμα.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να ορίσετε το θέμα ως "snapchat update" ή "google alerts". Παρόλο που τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε μέσω των ειδοποιήσεων Google μπορεί να είναι για ιστορίες από προηγούμενες ενημερώσεις Snapchat ή πιθανόν με μελλοντικές προβλέψεις ενημέρωσης εφαρμογών, αυτό είναι ακόμα ένας καλός τρόπος να μείνετε εν γνώσει σας.

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις σας για να ενεργοποιήσετε νέες λειτουργίες

Εάν διαπιστώσετε ότι όλοι οι φίλοι σας σάς στέλνουν προσκολλημένοι με δροσερά νέα χαρακτηριστικά που δεν φαίνεται να έχετε και έχετε ήδη ενημερώσει την εφαρμογή σας στην πιο πρόσφατη έκδοση, ίσως θελήσετε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας για να ελέγξετε και να δείτε αν χρειάζεται κάτι να ενεργοποιηθεί πρώτα.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας, μεταβείτε στην καρτέλα της κάμερας , σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης για να κατεβάσετε την καρτέλα του snapcode, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, πιέστε Διαχείριση κάτω από την ετικέτα Πρόσθετες υπηρεσίες .

Θα μπορείτε να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις σας για φίλτρα, ταξίδια, emoji φίλων και δικαιώματα. Ευτυχώς!