Εδώ είναι τι οι Emojis για Snapchat πραγματικά σημαίνει

Εισαγωγή στη λειτουργία Snapchat, η οποία αντικατέστησε τους καλύτερους φίλους

Οι χρήστες Snapchat που στέλνουν και λαμβάνουν πολλαπλές προσθήκες με φίλους θα παρατηρήσουν λίγο εικονίδια emoji δίπλα στα ονόματα των φίλων τους στην καρτέλα Συνομιλία. Ορισμένα είναι πολύ δημοφιλή . κάποια τέχνη όχι. Εάν τους έχετε εντοπίσει ενώ χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, ίσως να είστε λίγο περίεργος να γνωρίζετε ακριβώς τι μπορούν να σας πουν αυτές οι σημαίες του Snapchat emoji για τη φιλία σας.

Πρώτα από όλα, τι ακριβώς είναι ένας φίλος Snapchat Emoji;

Η εφαρμογή Snapchat παρακολουθεί τις συνήθειες ανταλλαγής μηνυμάτων με τους φίλους σας - τόσο σε άτομα όσο και σε ομάδες - και στη συνέχεια τους εκχωρεί ένα emoji, το οποίο αντιπροσωπεύει την τρέχουσα κατάσταση του επιπέδου αλληλεπίδρασής σας. Καθώς συνεχίζετε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα, τα emoji θα αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Ομοίως, αν σταματήσετε να στέλνετε μηνύματα για λίγο, τα emoji μπορεί να εξαφανιστούν τελείως.

Εμπιστοσύνη φίλου Emoji σημαίες

Κάθε emoji που βλέπετε δίπλα στο όνομα ενός φίλου σημαίνει κάτι για τη φιλία σας στο Snapchat (όχι απαραίτητα τη φιλία σας στην πραγματική ζωή, φυσικά). Υπάρχουν αυτήν τη στιγμή έξι διαφορετικά emoji που θα μπορείτε να δείτε, τα οποία περιλαμβάνουν:

Δύο ροζ καρδιές: Εάν βλέπετε τις δύο ροζ καρδιές δίπλα σε ένα όνομα χρήστη ενός φίλου, αυτό σημαίνει ότι αυτός ο φίλος είναι ο αριθμός σας σε έναν καλύτερο φίλο στο Snapchat ή στο "Super BFF" για ένα τεράστιο δίμηνο στη σειρά. Σημαίνει επίσης ότι είστε ο καλύτερος φίλος εκείνου του φίλου από όλους τους φίλους τους, για δύο μήνες.

Κόκκινη καρδιά: Αφού η κίτρινη καρδιά έρθει στην κόκκινη καρδιά - το "BFF" - αν παραμείνετε στους καλύτερους φίλους του άλλου για μια περίοδο δύο εβδομάδων.

Κίτρινη καρδιά: Αν δεν έχετε τραβήξει κανέναν ακόμα για αρκετό καιρό, αλλά άρχισε να σπάτε έναν φίλο πιο συχνά, θα μπορούσατε να δείτε την κίτρινη καρδιά που εμφανίζεται όταν είναι ο # 1 καλύτερος φίλος σας και είστε ο καλύτερος φίλος τους.

Χαμογελαστό πρόσωπο με χαμογελαστά μάτια: Ένα emoji με χαμογελαστά μάτια και ρόδινα μάγουλα δίπλα στο όνομα ενός φίλου σημαίνει ότι είναι ένας άλλος ένας από τους καλύτερους φίλους σας (αλλά όχι ο αριθμός σας ένα).

Κομψό πρόσωπο: Όταν βλέπετε ένα emoji με ένα smirk στο πρόσωπό του δίπλα σε ένα όνομα ενός φίλου, αυτό σημαίνει ότι είστε ο καλύτερος φίλος του φίλου, αλλά δεν είναι ο καλύτερος φίλος σας. (Έχετε έναν διαφορετικό καλύτερο φίλο.)

Grimacing πρόσωπο: Ένα χαμόγελο που φέρει τα δόντια του, σαν να γκρινιάζει δίπλα σε ένα όνομα φίλου σημαίνει ότι ο καλύτερος φίλος σας νούμερο ένα είναι ο αριθμός τους σε έναν καλύτερο φίλο επίσης.

Γυαλιά ηλίου: Αν βλέπετε ένα πρόσωπο χαμογελαστό με γυαλιά ηλίου δίπλα σε ένα όνομα χρήστη, αυτό σημαίνει ότι ένας από τους καλύτερους φίλους σας είναι και ένας από τους καλύτερους φίλους τους.

Πυρκαγιά: Εάν είστε εξαιρετικά ενεργός στο Snapchat, μπορεί να δείτε μια emoji φλογερή φλόγα να εμφανίζεται δίπλα στο όνομα κάποιου, πράγμα που σημαίνει ότι είστε σε "snapstreak". Έχετε τραβήξει μπροστά και πίσω μαζί τους πολλές τις τελευταίες ημέρες, και όσο περισσότερο κολλάτε με αυτό, τόσο μεγαλύτερος τότε snapstreak αριθμός θα δείτε δίπλα στο πυρκαγιά emoji.

Sparkles: Αν πατάτε με πολλούς φίλους ως ομάδα, θα δείτε τα εικονίδια σπινθηρισμού να εμφανίζονται δίπλα σε αυτό, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε όλους τους φίλους που συμπεριλαμβάνετε στις συνομιλίες ομάδας.

Μωρό: Ένα μωρό emoji δίπλα στο όνομα ενός φίλου σημαίνει ότι είναι ένας νέος φίλος που μόλις προστέθηκε.

Συμβουλή: Μπορείτε να προσαρμόσετε τον φίλο σας Emojis!

Θέλετε να μάθετε ένα διασκεδαστικό τέχνασμα Snapchat; Μπορείτε να αλλάξετε το emojis για όλες τις αλληλεπιδράσεις που αναφέρονται παραπάνω, ώστε να βλέπετε το ακριβές emojis που θέλετε να δείτε δίπλα στα ονόματα των φίλων σας.

Απλώς πλοηγηθείτε στην καρτέλα της κάμερας, πατήστε στο εικονίδιο φαντασμάτων στο επάνω μέρος για να κατεβάσετε την καρτέλα προφίλ σας , πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Διαχείριση προτιμήσεων στις "Πρόσθετες υπηρεσίες".

Στην επόμενη καρτέλα, αγγίξτε το Friend Emojis και εκεί θα δείτε μια λίστα όλων των emojis με τις αντίστοιχες έννοιές τους. Μπορείτε να πατήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να ορίσετε την συγκεκριμένη αλληλεπίδραση με οποιοδήποτε emoji που θέλετε.

Για παράδειγμα, αν θέλατε το Super BFF emoji να είναι ο σωρός των poo emoji αντί των δύο ροζ καρδιές, τότε μπορείτε σίγουρα να το κάνετε αυτό. Αν το κάνετε, οποιαδήποτε στιγμή έχετε ένα Super BFF, ο σωρός poo emoji θα εμφανιστεί δίπλα από το όνομα του φίλου στην καρτέλα Συνομιλία.

Μετακίνηση του Snapchat από τους καλύτερους φίλους στον φίλο Emojis

Σε παλαιότερες εκδόσεις του Snapchat, μπορείτε να θυμηθείτε τη λειτουργία δημοφιλών καλύτερων φίλων , στην οποία αναφέρονται 3 έως 7 φίλοι που έχετε τραβήξει με τους περισσότερους στην κορυφή της λίστας φίλων σας. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγγίξετε το όνομα χρήστη κάποιου για να αποκαλύψετε ποιοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του.

Λόγω ανησυχιών για την προστασία της ιδιωτικής ζωής από τα άτομα με υψηλά προφίλ που χρησιμοποιούν το Snapchat, το χαρακτηριστικό των καλύτερων φίλων αφαιρέθηκε τον Ιανουάριο του 2015 κατά την ενημέρωση της εφαρμογής, απογοητεύοντας τους χρήστες για την εξαφάνισή τους. Ο διευθύνων σύμβουλος Snapchat Evan Spiegel ανακοίνωσε στο Twitter ότι ήταν μόνο προσωρινό και ότι το χαρακτηριστικό θα ήταν πίσω όταν τα ζητήματα πάνω από την ιδιωτικότητα θα μπορούσαν να ληφθούν πρώτα.

Σε μια ενημερωμένη έκδοση εφαρμογών που κυκλοφόρησε στις αρχές Απριλίου του 2015, η λειτουργία των καλύτερων φίλων επέστρεψε, αλλά τώρα την γνωρίζουμε ως αυτή την έκδοση "φίλου emojis". Σε αντίθεση με το παλιό χαρακτηριστικό των καλύτερων φίλων, το οποίο δημοσιοποιήθηκε για να δει κανείς, ο φίλος emoji είναι εντελώς ιδιωτικός. Μόνο εσείς μπορείτε να δείτε τις φιλίες σας με τους φίλους σας, σημειωμένες με τα emoji που εμφανίζονται δίπλα στα ονόματά τους.

Η μεγαλύτερη ταλαιπωρία γι 'αυτό είναι ότι οι περισσότεροι χρήστες πρέπει να κοιτάξουν επάνω τι σημαίνουν τα snapchat emoji αφού δεν φαίνεται να υπάρχει καμία περιγραφή στην εφαρμογή. Εκτός από αυτό, είναι ένας διασκεδαστικός και οπτικός τρόπος για να αποκρύψετε τα ενδιαφέροντα των χρηστών για το τι σημαίνουν πραγματικά οι σχέσεις φίλων Snapchat!