Πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Gmail Audio-Video Chat

Το χαρακτηριστικό Google επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν στα Εισερχόμενα

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία " Συνομιλία ήχου / κάμερας Google " ή "Hangouts" για το Gmail, οι χρήστες πρέπει πρώτα να εγκαταστήσουν ένα μικρό πρόσθετο για να διευκολύνουν τις συνομιλίες πολυμέσων σας. Ακολουθήστε αυτές τις εύκολες, βήμα προς βήμα οδηγίες και θα συζητάτε σε υψηλής ποιότητας ήχο και κάμερα web κάνοντας κλικ στο φάκελο εισερχομένων του Gmail μέσα σε λίγα λεπτά!

Πρώτα, πλοηγηθείτε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο δικτυακό τόπο της συζήτησης Google Audio / Video Chat. Μόλις φορτωθεί η σελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί με τίτλο "Εγκατάσταση συνομιλίας με φωνή και βίντεο".

Η διαδικασία εγκατάστασης θα ξεκινήσει τώρα. Σημείωση: Βλ. Παρακάτω για συγκεκριμένες οδηγίες συνέχισης για το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας.

Οδηγίες για χρήστες του Windows Explorer

  1. Μετά την εκκίνηση του παραθύρου εγκατάστασης από την ιστοσελίδα του plugin Gmail Audio / Video, κάντε κλικ στο κουμπί "Εκτέλεση" ή "Άνοιγμα". Εάν δεν εμφανιστεί ένα παράθυρο εγκατάστασης, ένας σύνδεσμος μέσω του ιστοτόπου του plugin θα επαναλάβει το παράθυρο εγκατάστασης. Εάν το παράθυρο εξακολουθεί να μην εμφανίζεται, ίσως χρειαστεί να βεβαιωθείτε ότι ο αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων είναι απενεργοποιημένος ή απενεργοποιημένος για τον ιστοτόπο προσθήκης Audi / Video Gmail.
  2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Εκτέλεση" όταν σας ζητηθεί "Θέλετε να εκτελέσετε αυτό το λογισμικό;"
  3. Το plugin Gmail Audio / Video θα εγκατασταθεί αυτόματα.

Ο εγκαταστάτης πρέπει να ολοκληρωθεί σε δευτερόλεπτα.

Οδηγίες για χρήστες του Mozilla Firefox

  1. Αφού ξεκινήσετε το παράθυρο εγκατάστασης από την ιστοσελίδα του plugin Gmail Audio / Video, κάντε κλικ στο κουμπί "OK" ή "Αποθήκευση αρχείου". Εάν δεν εμφανιστεί ένα παράθυρο εγκατάστασης, ένας σύνδεσμος μέσω του ιστοτόπου του plugin θα επαναλάβει το παράθυρο εγκατάστασης. Εάν το παράθυρο εξακολουθεί να μην εμφανίζεται, ίσως χρειαστεί να βεβαιωθείτε ότι ο αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων είναι απενεργοποιημένος ή απενεργοποιημένος για τον ιστοτόπο προσθήκης Audi / Video Gmail.
  2. Στη συνέχεια, επιλέξτε "Λήψεις" από το μενού Εργαλεία του Firefox. Ένα παράθυρο που εμφανίζει το πρόσθετο Gmail Audio / Video θα εμφανιστεί στο μενού.
  3. Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο plugin στο παράθυρο "Λήψεις". Η εγκατάσταση του plugin σας θα ξεκινήσει αυτόματα.

Ο εγκαταστάτης πρέπει να ολοκληρωθεί σε δευτερόλεπτα.

Συγχαρητήρια! Τώρα είστε έτοιμοι να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις συνομιλίες Gmail Audio και Video στα εισερχόμενα του Gmail! Αφού εγκαταστήσετε το πρόσθετο Gmail Audio and Video Chat και βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει πλήρως προγράμματα οδήγησης ή λογισμικού για οποιαδήποτε κάμερα ή μικρόφωνο / συσκευή ακουστικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να μιλάτε με τη φωνή ή την εικόνα σας στο Gmail!