Θα έπρεπε να αγοράσετε το Nintendo 3DS;

Το Nintendo 3DS γεννήθηκε σε ένα ενδιαφέρον κλίμα. Σε αντίθεση με τον μακρόβια προκάτοχό του, το Nintendo DS, το 3DS πρέπει να μοιράζεται την αγορά χειρός με πολλούς ανταγωνιστές, ειδικά τη σειρά συσκευών iOS της Apple (iPhone, iPod Touch και iPad).

Αλλά η Nintendo γνωρίζει συστήματα παιχνιδιών χειρός. Χρόνια της τεχνογνωσίας επιφάνεια επιφάνεια εργασίας εύκολα στο στερεό σχεδιασμό του Nintendo 3DS, δροσερά χαρακτηριστικά, και μυριάδες επιλογές. Η τρισδιάστατη οθόνη του 3DS είναι μόνο η μισή ιστορία. το 3DS είναι εντυπωσιακό γιατί είναι γεμάτο με πατενταρισμένη γοητεία της Nintendo, προσδίδοντας στο σύστημα το δικό του φως ανάμεσα σε φορητές προσφορές από την Apple και τη Sony.

Πλεονεκτήματα του Nintendo 3DS

Εμφανίζει 3D χωρίς πρόσθετα καλύμματα κεφαλής - Αυτό είναι το πιο χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό του Nintendo 3DS (εξ ου και το σύνθημά του!). Το βάθος του 3D χώρου είναι εντυπωσιακό και πραγματικά λάμπει με παιχνίδια όπως τα Nintendogs + Cats , όπου τα ζώα σας μπορούν να ξεφύγουν από την οθόνη για να σας χαιρετήσουν με φιλιά.

Το βάθος 3D είναι ρυθμιζόμενο - Εάν το εφέ 3D είναι πολύ έντονο για εσάς, μπορείτε να προσαρμόσετε το βάθος του σε ένα άνετο σημείο χρησιμοποιώντας ένα ρυθμιστικό στο πλάι της επάνω οθόνης. Μπορείτε επίσης να την απενεργοποιήσετε εξ ολοκλήρου, την οποία η Nintendo συνιστά για gamers ηλικίας 6 ετών και κάτω .

Είναι συμβατό με τα παιχνίδια Nintendo DS - Μην εγκαταλείπετε τη βιβλιοθήκη Nintendo DS . Τα παιχνίδια Nintendo DS γλιστρούν στην κορυφαία υποδοχή του 3DS, ακριβώς όπως τα παιχνίδια 3DS.

Υπάρχουν πολλά προ-φορτωμένα λογισμικά - ρίξτε μια ματιά σε αυτό που έρχεται προ-φορτωμένο στο Nintendo 3DS . Μπορείτε να κάνετε και να παίξετε μουσική, να τραβήξετε 3D εικόνες , να τις επεξεργαστείτε κλπ. Μπορείτε ακόμη να παίξετε μίνι-παιχνίδια Augmented Reality (AR) χρησιμοποιώντας τις έξι κάρτες AR packed-in.

Ένα νέο σπίτι για τα ακίνητα της Nintendo - Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια Mario , θα τα βρείτε μόνο στα φορητά και κονσόλες της Nintendo.

Το ίδιο ισχύει και για τους Pokemon, Metroid, Kirby, τον θρύλο του Zelda, Donkey Kong - ο κατάλογος συνεχίζεται.

Είναι κατασκευασμένο καλά - Το Nintendo 3DS έχει ένα ικανοποιητικό βάρος? αισθάνεται καλά στο χέρι σας. Είναι επίσης ένα καλό μέγεθος (όχι πολύ μεγαλύτερο ή παχύτερο από το Nintendo DS Lite) και το σχέδιο clamshell προστατεύει τις οθόνες από γρατζουνιές, σκόνη και scuffs.

Nintendo 3DS Μειονεκτήματα

Δεν έχει τη δύναμη επεξεργασίας γραφικών των ανταγωνιστών της - τα παιχνίδια για το Nintendo 3DS σίγουρα φαίνονται πιο έντονα και πιο λεπτομερή από τα παιχνίδια για το DS? συγκρίνετε, για παράδειγμα, τις Nintendogs με Nintendogs + Cats. Ωστόσο, οι συσκευές iOS, όπως το iPad 2, μπορούν να παράγουν πιο αθόρυβα, γρηγορότερα γραφικά από τα 3DS.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν προβλήματα με την 3D - Η προβολή εικόνων 3D μπορεί να προκαλέσει ζάλη και ναυτία σε ορισμένα άτομα. Θυμηθείτε να διαβάσετε τη σχετική με την υγεία βιβλιογραφία που συνοδεύει το 3DS και να απενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα εφέ 3D εάν είναι απαραίτητο.

Περιοριστική γωνία θέασης (όταν το 3D είναι ενεργοποιημένο) - Το εφέ 3D μπορεί να προβληθεί μόνο ευθεία. εάν αλλάζετε την προοπτική σας ή την κλίση του κεφαλιού σας, πρέπει να ρυθμίσετε ξανά το Nintendo 3DS για να δείτε πάλι σωστά το αποτέλεσμα.

Μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας - Τα Nintendo DS και DSi σφίγγουν πολύ από την μπαταρία, αλλά η διάρκεια ζωής της μπαταρίας για το 3DS είναι σημαντικά μικρότερη: 3 έως 5 ώρες, με τα πάντα ενεργοποιημένα. Μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του 3DS απενεργοποιώντας το εφέ 3D, μειώνοντας λίγο την οθόνη και / ή απενεργοποιώντας το Wi-Fi.

συμπέρασμα

Η αγορά φορητών υπολογιστών επεκτείνεται με ρυθμούς χαλάρωσης. είναι απίθανο η Nintendo θα κυριαρχεί ξανά στο τοπίο, χωρίς αμφισβήτηση. Αλλά ο ανταγωνισμός είναι επίσης επωφελής, καθώς οδήγησε τη Nintendo να καινοτομήσει με το 3DS και να σχεδιάσει ένα σύστημα παιχνιδιών που συνδυάζει στοιχεία κοινωνικού τυχερού παιχνιδιού με παραδοσιακά τυχερά παιχνίδια. Ακόμη και όταν η αγορά γίνεται πιο γεμάτη, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Nintendo 3DS θα συγκεντρώσει οτιδήποτε άλλο παρά ένα μεγάλο και αφοσιωμένο fanbase.

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.